trött någon? Ingen? Naej, samma här

Jag fick nyss höra något av en person som gjorde mig superduperglad och han fårmig att somna med ett leende på läpparna.

"Har du aldrig haft en pojkvän? :O"
"Nej, typ inte..."
"Shit, jag trodde alla killar sprang  efter dig..."

Liksom, ???

Men nu måste jag verkligen sova, klockan är kvart över tolv och jag gick och lade mig för en timme sen, man ska inte ha datorn i sängen, det är inte bra asså!

skrämmande, egentligen

Idag kom jag och Veronika på en sak som egentligen är väldigt skrämmande. Det är sjukt lätt för ungdomar som oss att få tag i alkohol. Det enda vi behöver göra är att kasta iväg ett sms till en snubbe jag träffat EN gång, vi känner inte varandra alls, men jag frågar i alla fall ifall han kan fixa lite vin till oss på Valborg (bara för den goda smakens skull, jag lovar, inte för att bli full!) och det jag får tillbaka är "Javisst! Vem är du?" Liksom han vet inte ens vem jag är och ändå så fxa han mer än gärna. Det är konstigt att ungdomar super skallen av sig nu för tiden! Gud, jag låter som en gammal morsa, men det är sant. Man blir ju orolig på vart världen är på väg egentligen... 

Idag såg jag till exempel en tjej på kanske 12-13 år med högklackat och BH... (!) Liksom hallå? När jag var så gammal så visste jag väl knappt vart muffen satt liksom..! Och dessa unga tjejer kommer in i "vuxenlivet" alldeles för tidigt enligt mig.När man var liten ville man ju inget hellre än att bli stor.Nu när man äntligen är så stor som man alltid ville bli, då vill man bli liten igen. Passa på att vara barn medans man kan är numer min åsikt, men det går ju inte att lära ungarna detta för de fattar det inte förän de får uppleva det själva. Det är inte kul att vara "stor" alla gånger, det kan jag lova!

NU kände jag att det blev ett väldigt rörigt inlägg, men jag bara hade lite tankar som  jag var tvungen att skriva ner :)

Gröna träd, rosa blommor och bruna ben

Nu är sommaren här ta mig tusan! Underbart enligt mig! Fick en kommentar om att mina ben är bruna idag också vilket gillas mucho! C:  Haha, jag är glad i en hatt att värmen är här och att jag kanske har en ny pålle i stallet snart, hurra! :D 

Gud vad jag är mycket utropstecken just nu, men mitt liv är lite så just nu, inte fel, inte fel :)

Juste, idag när jag åkte tåget hem så börja jag tänka på en person, på ett helt nytt sätt, som jag aldrig kunnat föreställa mig förut. Det roliga var att det pirrade lite i magen när jag tänkte på honom, skumt ^^ Men ganska kul tycker jag, vore kul att bli lite småpirrig i magen igen, var ett tag sedan nog (a)

Orienterade idag också, gåendes visserligen eftersom ingen av oss hade med oss kläder (där ljög jag! :O) haha, men det gick bra och vi hade muy mys. Det gillas mycket också C:

Nej nu ska jag försöka prata med min mamma utan att gå i taket, hon blir ledsen för att jag inte pratar mid henne... :P



skogspromenad och lite shopping

I lördags var jag ute och fotade lite, väldigt mysigt faktiskt :D






Och här har ni min superfina skjol som jag köpte för ett tag sedan <3



Och lite underkläder som jag köpte igår :D



Och nyfärgat hår, mycket på en gång :)










en avlägsen och omöjlig dröm

Jag har en väldigt avlägsen dröm, jag vill ha tillbaka min bebis, och samtidigt ha en till häst, fuxen. Jag vet att jag är knäpp som vill ha tillbaka min gamla ponny som jag inte ens kommer kunna tävla på, men han var mitt allt i fyra år, så det är inte konstigt att han betyder enormt mycket för mig. 

Och dessa tre dagar som det har varit underbart vacker väder, de dagarna vill jag kunna tillbringa i stallet. Jag kan vara där i timtal och bara pyssla och tjattra med alla roliga människor. Men jag vill ju kunna rida också, varför ska inte jag få ha en häst? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag vet att jag inte mår bra utan hästarna, så varför kan jag inte bara få en häst att rida på, varje dag? Är det för mycket begärt? Att ara få åka till stallet, sent en sommarkväll, göra iordning hästen och rida iväg mot solnedgången. Det är på hästryggen som jag trivs bäst, det ärdär jag hör hemma. 



I miss this, a lot <3

Jag har fått en stund här på jorden.

Lyssna och njut medans jag är i stallet, där jag känner att jag lever.





grr


Grr, hetinghunk :D Sluta vara så snygg!

sådärja

Så, nu är den klar, vad tycks?
Jag ska snart skriva ett riktigt inlägg, ska bara käka först :)

under ombyggnad

Bloggen är under ombyggnad, det är därför den ser ut som den gör just nu ;)
Jag fixar den mer ikväll :)

Zzzz

Jag är så trött så mina ögon håller på att falla ihop och hela jag vill bara lägga mig ute i solen och somna i gräset, men nejnej det kan jag inte för jag sitetr fortfarande i skolan klockan tre en fredag. Vad det är för fel? Det vet jag inte...

Men middag och bio ikväll iallafall, skitmysigt ska det bli, men jag hoppas verkligen inte jag somnar på bion ^^ Kanske på gå och ta en powernap i arenan?

Kämpa för varenda unge

Idag har jag spelat in en vers av låten Hold On med Måns Zelmerlöw, det är bara att går in på www.rixfm.se och därifrån kan man mmsa in sin inspelning och därmed ett bidrag till Hold On som ska bli världens längsta låt till världens alla barn, just nu är den väl typ 45 minuter, men vi kan göra den längre, eller hur? Ett bidrag som visar att man bryr sig liksom.  

Och dessutom tycker jag alla kan köpa en Unicef-nål på t.ex. HM för 20 spänn, ingenting för oss, mne det gör jättemycket för ett barn därute i världen, det kan rädda livet på något bara för att vi betalar 20 pix, det kan det väl vara värt? ;)

                                            

Om inte den här bilden får er att må dåligt så är det något fel...

glad i en hatt

Idag är jag glad. 

Det går toppensnoppen att plugga och jag upptäckte nu att jag har fått en mycket mer vältränad mage och det tackar jag inte nej till såhär till beach -09 :D En skitbra övning som jag gjorde igår, som btw gör så jag har värsta träningsvärken idag :(... Man ligger på en pilatesboll och har ryggen ganska långt utanför, eller vad man ska säga, och sen gör man bara vanliga situps. Det tar mycket bättre än vanliga situps, och det är riktigt jobbigt. Jag orkade inte mer än tio åt gången ^^

Så testa det så kommer ni bli mycket mer glada åt era magar C: Om man inte har en skitsnygg mage ändå förstås som väldigt många har :)

Dessutom så knarkar jag SodaStream och Vänner har jag på i bakgrunden, muy fun C:

LÄNGTA!

Såg precis små delar av nya Harry Potter filmen, gud vad jag längtar! Första juli känns som en evighet bort, men det är faktiskt bara lite mer än två månader kvar. Sen ska jag kirra biljetter och sätta mig i en biofåtölj med en stor kartong popcorn och jag kommer nog inte bli besviken :D

Kolla den här bara, an man göra annat än längta?



välmående

Efter en mycket trevlig gårdag med lite fina inköp och ett i och för sig väldigt dåligt matteprov, så mår jag toppen :) Sitter hos bästa Jess nu med Anna och väntar på att maten ska bli klar, inte fel, inte fel :)

Det var supergreat igår, skönt att få vara allihopa igen, just ike "old times" :D Sen att man inte fick sova så mycket är ju en sak (a)

Har även nästan bästämt mig för att byta till sam nästa år, jag kommer inte orka med natur i tre år, ett år max liksom, sen har i alla fall jag fått nog :P Aldrig att jag läser till matte D, no way, you can not make me. Hellre samhällsekonomi, svenska och typ historia i massoa, det klingar bättre i mina öron i alla fall. Bara hoppas att mamma inte blir ledsen på mig, men då får hon bli det, my life, my ways liksom.

Nej nu ska jag nog ta och vara lite social. Have a great evening everyone :)

pest o pina

Ja, det här har varit en såndär dag man helst vill glömma, bara packa ihop och gömma längst bak i huvudet och aldrig ta fram igen. Tyvärr är det ofta de dåliga dagarna jag kommer ihåg. Idag bröt jag ihop, allt blev bara fgör mycket. När Ebba rabblade upp två nya grejer att göra som jag inte hade den blekaste aning om att jag skulle göra så fick jag liite panik, men sen fick hon mig glad igen. Sen fick jag för mig att jag skulle blogga, dålig idé Malin! Skrev ner lite känslor och sen bröt jag bara ihop, därför blev det förra inlägget en aning luddigt...

Pulsen ökade, jag började ta djupare andetag och jag kände den där klumpen i halsen, alla tecken på att snart skulle det komma en syndaflod. Och de gjorde det. Gud vad jag grät, har inte gråtit så mycket på en hel vecka och det var underbart skönt att få ut det. Att det dessutom vara på helt plats gjorde ju inte saken sämre, för var kan det vara bättre än att gråta på den plats där de människor som betyder mest finns? Tack för att ni tröstade mig och fick mig på hyfsat bra humör innan vi skjildes åt idag, tack för att ni finns mina bästa <3

Nu sitter jag med en stor kopp te i handen, en hög med plugg (som inte känns lika hopplöst längre), trötta ben och armar efter en hård träning och är ändå på ganska bra humör, men tack gode gud att den här hemska dagen tog slut.

bomb

Mitt huvud är som en bomb, hela jag är som en tickande bomb som snart kommer sprängas. Inom några dagar kommer jag vara en hög med stoft på marken...

Jag har sex stora uppgifter som ska vara inlämnade inom en vecka, fem av dem innan fredag. Jag blir helt sönderstressad, tro mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det är fruktansvärt. Dessutom orkar jag inta gör någonting, jag blir helt apatisk. det enda jag orkar är att sitta i en fåtölj och stirra ut i luften.

Dessutom tar en tanke upp min hela tankeverksamhet. En fråga om pengar, livsavgörande, bokstavligt talat. Jag får hundra tusen kronor för att mörda min häst, hur jävla fel låter inte det? Liemannen kommer och knackar på, ger mig hundra tusen och tar min häst med sig.

Jag bryter ihop...

som en fisk i vattnet

Nu sitter jag här i Söderköping, solen lyser, jag är ganska nyvaken och jag mår bara toppen. Trots all skit som är därhemma så har jag lyckats koppla bort det himla bra och inte behöva tänka på det. När jag är här ska jag bara leva och inte tänka. Det bestämde jag mig för när jag åkte hit, bara vara. Kände nu att det är precis det jag behöver.

Tack Söderköping och Anna för det lugn och den trygghet ni ger mig. Lite guldkant på vardagen helt enkelt.

tungt, som fan

Idag fick vi ett tungt besked, om min älskade häst. Hon var sämre, hon kommer troligen aldrig bli bra, hon kommer aldrig mer få hoppa stora hinder, aldrig mer få galoppera på gröna ängar.

De ska döda henne. Kaputt, finito, aldrig mer igen. Hon kommer få ett skott i pannan och jag måste leva med vetskapen om att det kanske är mitt fel. Tänk om jag kunde gjort något annorlunda den dagen. Tänk om vi inte hade hoppat så högt, då kanske allt fortfarande kunnat vara frid och fröjd.

För en dygn sedan var jag lycklig, salig över att jag skulle få galoppera på min häst inom en snar framtid. Den framtiden finns inte mer, den kommer aldrig finnas. Jag kommer aldrig få galoppera på henne, jag kommer aldrig mer få känna hur hun lyfter mig över hindrerna. den framtiden är nu bara en illusion. Inom en snar framtid kommer jag klappa henne för sista gången, jag kommer se hur hon fnular med sin lilla mule en sista gång, jag kommer känna hennes varma andedräkt i mitt hår en sista gång. Sedan lämna henne och veta att jag aldrig mer kommer få se henne. Det är min framtid, min verklighet.

Mina tårar rann hela vägen hem, från den stunden jag fick beskedet tills att jag kom ut ur duschen. Panikattack efter panikattack, minuter med endlöst skakande, hjärtklappning och kippande efter luft. Nu har den värsta chocken lagt sig, men nu när jag skriver om det rinner mina tårar igen. Så fort jag tänker på det bränner tårarna bakom ögonlocken. Det ska bli skönt att komma bort till söderköping, få annat att tänka på, njuta av livet och bara lämna det här fruktansvärda hemma.

Jag är tom, så tom.

Malin has gone nuts,

Det år vår, solen lyser, fåglarna kvittar och...

...Malin har blivit knäpp och har klippt lugg :D (bilder kommer senare)

And I like it, mucho C=

Btw så åker jag till Söderköping och Annapanna på torsdag, yahoo :D

sentimental på

Sing and I will hear you wherever you are, the sun will guide me from afare.
Now I will never be alone, I know that you are somewhere, you are everywhere to me.
You're a color in the scy, a reason to believe.
I will hear you, always near you.




En av de vackraste och sorgligaste filmer jag sett.

I skuggan av värmen

Det är så mycket känslor som rör sig inom mig just nu, jag orkar inte riktigt dela med mig just nu.

Det jag kan säga är att jag uppmuntrar er alla att gå och se filmen "I skuggan av värmen", en fruktansvärt bra och väldigt berörande film, den väcker många tankar...

vårkänslor

Jag har galet mycket vårkänslor :) Är så obeskrvligt glad hela tiden och imorn är det lov vilket inte gör saken sämre ;D Lovade Macke att jag skulle skriva om honom så nu gör jag det :) Han fick underhålla mig i en timme och 45 minuter medan jag var i stallet helt ensam, det tackar och bockar vi för (y) haha,

Jag ska inte tråka ut er med massa text, utan låter istället bilderna tala för sig själva <3 Chao!
   
     

    

RSS 2.0