Jag vill bara vara ensam med dig, 




                    men du ser mig nog inte ens.


sådär jobbigt som det kan bli ibland

Ni vet när man har sovit lite och konstigt ? Det har jag gjort inatt, somnade kanske tolv och gick upp halv fem. Då får jag jätteont i kroppen, kan typ bara ligga hela dagen. Vi kom hem från tävlingen kanske vid elva sen dess har jag typ bara legat i soffan och degat, heelt slut. Men i alla fall så somnade jag på soffan och då brukar jag drömma lite halvkonstiga drömmar. Idag var en sån dag, drömde om att jag första var tillbaka på Ryttis och ledde runt Allan då en bil nästan kör på oss, jag blir skitförbannad och kollar vem det är som kör. Det är något fel på hennes ögon, hon som kör alltiså, de är typ grumliga och gråa. Inga puppiler. (!) Skitläskigt. Sen typ går det runt häst som också ser ut så som attackerar alla. Sen kom det en japan, som det började blöda ur ögonen på, vid det här laget ser jag allting på min tv. Jag försöker stänga av tven för det blir bara läskigare och läskigare... Men det går inte att stänga av tven! Jag trycker på alla knappar men jag tittar fortfarande på den här hemska filmen... Sen tänker jag att jag borde nog vakna nu för det måste vara en dröm. Jag öppnar ögonen, och är vaken liksom. Men sen så blundar jag igen och då fortsätter drömmen. :O Jätteläskigt :'( Har sett alldeles för många skräckfilmer XD

Det gick iaf kanon på tävlingen! En sjätteplacering i 1 m :D Wiowio!!  

Ebba, vi kommer alltid stå bakom dig och du kan alltide luta dig mot mig om du behöver stöd <3

Sorry för långt och ostrukturerat inlägg..

höjden av lycka...

  • Är att stå på Stadion, nästan längst fram.
  • Är att trängas med femtio tusen andra, svettiga, människor, 
  • Är att srika halsen av sig.
  • Är att hoppa tills fötterna dunkar av smärta.
  • Är att gråta ögonen ur sig av lycka och glädje.
  • Är att känna svetten rinna längs ryggen och nerför ansiktet.
  • Är att fånga fjäriljsformad konfetti.
  • Är att lyssna till femtio tusen människor sjunga Viva La Vida.
  • Är att höra femtio tusen människor kunna texten exakt till Fix you.
  • Är att få höra Chris Martin skratta i mikrofonen under raden "And I will try to fix you"
  • Är att få se varje medlem i Coldpay svettas som svin.
  • Är att se Chris Martin springa fram och tillbaka över scenen och sprida sin glädje.
  • Är att se Jonny Buckland, WIll Champion, Guy Berryman och Chris Martin dela med sig av sin fantastiska musik och glädje till oss.

Jag är kvar i den kvällen och kommer alltid vara det någonstans. Det är något av det största som hänt mig och jag är fortfarande helt lyrisk över att jag bara varit fem meter ifrån en av de största genier som någonsin funnits här. Jag börjar bara gråta hela tiden, ni får tycka jag är fånig, det bjuder jag på. Men det är var storslaget, som fan. 

"Here in Stockholm on a Saturday night." "The swedish people make a fucking lot of noise!" "Mår ni bra? Mår ni bra? Oh, that's enough swedish for me today..." "If there where a world cup gold in "how to be the best audience" you would be Usain Bolt!" "I must say that you are singin' lovely tonight..!"

Jag tror inte på Gud, jag tror på Coldplay!



blogg emergency

Ojoj, vet inte vart jag ska börja...

Dagen började med ett leende på läpparna och jag var på toppenhumör med Coldplayruset fortfarande kvar i kroppen. Men sen såg jag honom och allt sket sig... Illamående och skit inget mat fick jag i mig och snart har jag Matte C.

Min mun pekar för första gången sedan torsdags, än en gång, nedåt.

jag kan inte sluta le

den lyckligaste stunden i mitt liv,

mer detaljerat kommer ikväll för jag måste skriva ur mig allting. Sen kommer mina stackars kompisar behöva lyssna på mitt Coldplay snack i några dagar (y)

jag kommer aldrig överleva tvåan...

...för jag kommer dö av överkåthet. Nej, men jag återfick ett litet problem idag som jag tidigare haft under våren. Idag vandrade nämligen Han nerför trappen, shit jag höll på att få slag, på allvar! Jag fick liksom knappt luft. Vad är det för fel på mig egentligen?

SLUTA VARA SÅ FÖRBANNAT SNYGG OCH UPPTAGEN! (fast han är ändå för fin för mig...)

the mens has arrived

Nu vet jag varför jag varit så lättretlig och chokladsugen på sistonde, menshelvetet. Suck.

Sen undrar jag om de har slutat använda varmluft på bussarna? De sprutar nor bara isluft på mig för att jävlas, min näsa blev en isbit, men vafan. 

I paniced in the skräckbacke of Märsta

Kom precis hem från att ha lämnat cv på Donken, tjoho! (håll tummarna!)

Jo, jag satt bakom ratten idag och körde för första gången genom Märsta. Vi har tidigare pratat om att få rött ljus i uppförsbacken utanför centrum... Tror ni inte jag fick det? :O :( XD Eller, ja, jag växlade till ettan och stannade, fick gult ljus innan jagh stannat och skulle då köra (fast jag låg kvar på ettan) hade ju lite fart så det sket sig... XP Fick motorstopp typ mitt i korsningen, PINSAMT! medans pappa typ halvskirker "DU HAR FEL VÄXEL!" ^^ Ojojoj, det var mitt lilla äventyr. Jag fick panik verkligen, fyfan ;)

Varför är Stefan Holm så spänstig? Han är ju så kort...

En av kvällens stora frågor mellan mig och V. Jag undrar också vad som händer med Rix Morronzoo när Gert Fylking dör, dags att starta operation "Hålla Gert Fylking vid liv!" ( XD ) Liksom Tanya och Figaro då? Han är ju ganska gammal...

"Du har en chokladfläck på tänderna! XD"
"Det ska jag tatuera in!"
"njaa..."
"Jomen om någon säger att jag har något mellan tänderna så ba: nej, det är en tatuering!" 
"HAHAHAHA!"


Sen så såg jag en delfinformad fläck i min kladdkaksform, det betyder ju att jag kommer bli en delfin i nästa liv, så därför ska jag blogga om det så jag kommer ihåg det, då blir det inte lika farlig att dö! :) Då vet jag ju att jag komemr vara glad och fri och söt och omtyckt i nästa liv!

Förlåt för otroligt rörigt inlägg, men dessa saker är en del av de saker som vi disskuterat under kvällen, och gamla minnen :) Och dålig, men jävligt rolig sexistisk film "18 year old virgin" haha, XD

nu är jag glad igen

På begäran:

Anna och Malin i ett nötskal...

A: Vet du varför det är ankring förbjuden här?
M: Naej...
A: För att ankorna bara får simma rakt fram!
M: *tänkatänkatänka* HAHAHAHAHAHA! Det var det bästa jag hört x'D

Shit liksom, kan man vara mer lättroad? XP


åh helvete vad arg jag blir!

Jag vet inte varför, men jag blir så förbannad. Jag skulle kunna slå någon riktigt jävla hårt. Jag vet inte vad min ilska kommer ifrån ens, men jag snäser åt mina föräldrar och dom snäser tillbaka vilket bara gör mig ännu argare! Plus att min mobil har gått i strejk så jag kan inte ringa Sofia som det var tänkt, och inte heller Ebba som jag tror har ringt mig. Fyfan.

Nu ska jag gå upp och göra drömdeg och sen ska jag borra ner mig i min säng och ligga här tills jag dör.

åh vad jag blir trött

Jag har precis suttit i typ en och en halv timme och försökt lägga upp annons på på Hastnet och Bukefalos för att jag ska sälja en massa grejer som bara ligger här hemme och skräpar, men precis när jag skrivit värsta texten så ska jag lägga till bild och då funkar det plötsligt inte! :( Jag vet ju själv att man inte kollar på de annonser som inte har någon bild, de är liksom inte lika intressanta... Så nu blir jag lite less och går till stallet istället.

Fy fan.

sentimentalitet, snurrighet och ren skär lycka

Det var vad min kväll bestod av igår. Jag fick, äntligen efter ex antal veckors väntan, sitta med mina bästa vänner återigen. Det var en känsla av värme, trygghet, kärlek och glädje som spred sig sakta genom min kropp. Som Ebba (ungefär) sa under sitt så fina tal; "det har snart gått ett år sen vi lärde känna varandra. Det har varit underbart och vi har två underbara åri gymnasiet kvar framför oss"  

Jag kan inte ens beskriva hur mycket ni betyder för mig, jag kan inte sätta ord på det, jag kan bara säga att jag älskar er obesrkrivligt mycket Siri Veronika Kindvall och Ebba Fredrika Häll! (hoppas det blidde rätt nu hihi). Jag är övertygad om att vår vänskap är något mer än bara en gymnasievänskap. Den här kommer hålla. Vi måste få den att hålla för utan er vet jag inte vart jag skulle ta vägen, det finns ingen annan i den här välden som jag kan vara som jag är när jag är med er, inget att skämmas för, inget som jag inte kan berätta, inget som jag inte kan dela med er. 

Så tack så j'vla mycket till era päron som låg med varandra så ni fick komma till världen. ;)

Btw så fick jag inte mindre än nio "jag älskar dig" sms igår från Ebbs, ^^ lite coolt tycker jag, vi var väääldigt kärleksfulla igåt måste jag säga. 

världens sexigaste man

Johnny Depp är utan tvekan världens sexigaste man, 46 bast, men fortfarande så jäkla het som man kan bli! Shit, jag vet inte vart jag ska ta vägen så fort jag ser snubben... Såg en liten bit av Sweeny Todd nyss, det är därför jag blev helt lyrisk över honom plötsligt. Jag skulle inte tacka nej till en natt med honom, det här är helt klart ett av de fallen där åldern spelar NOLL roll, haha :) Plus att han är en av världens bästa skådespelare i mina ögon ;)

Kolla bara på honom, grr... *kåtslag*



lycka

Idag har jag varit på Särsta med min bästa det var udnerbart varmt i luften och vattnet, plus att jag älskar Hawaiian Topic, man blir så nedrans brun :D Sen blev det en tripp till Kista för att titta på när Sofia shoppade haha :)

Sen vill jag bara säga att jag älskar mina hästar mest i världen <3 OCH IMORN KOMMER VERONIKA WIOWIO!!



jag är här och mitt liv är bara mitt

Jag är här, nu. Det är nu som livet är mitt. Jag har fått en stund här på jorden. Jag vill känna att lever, all den tid jag har ska jag leva som jag vill. Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till.

Bara viljan att finnas kvar, jag vill leva lycklig och fri. 

Jag vill känna att jag levt mitt liv. Det är dags nu, det är dags för mig.



I've crossed the magical line

Jag har äntligen fått loss min spärr, tror jag. Det känns skönt. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det spelar inte så stor roll. För nu kanske jag vågar göra saker som jag aldrig vågat göra förut ;)

Träffade världen gulligaste kille i torsdags, jösses säger jag bara (a) Men han rycker in på måndag, buhu :'( Just my luck liksom...

RSS 2.0