speedad

Idag har jag varit sjukt speedad ;D Vilket är underbart! Jag fullkomligt sprudlar av vårkänlor, and I like it ;)

Har även haft mina chinos idag och jag stormtrivdes (y)

Nej, nu ska jag nog ta mig i kragen och åka till stallet och rida :)

underbar

                               Tack Jessica, älskade vän, för kommentaren från förra inlägget, du betyder allt för mig.

Ni behöver inte läsa förra inlägget, det var onödigt, jag blev bara sådär söndagssentimental som vanligt, ta det inte på allvar.

Idag har det varit en såndär speciell dag, den har haft allt! Skratt, tårar, bra plugg, kramar, pussar och många sköna känslor. Det är underbart att känna att man betyder något för någon och det har jag verkligen känt idag, därinne på toan så kändes det bra att sitta där med er, i mörkret och lyssnandes på Titanic.

Citat by Veronika "Vi kommer vara tillsammans föralltid, what ever happens."  oj, säger jag bara, jag började nästan gråta, ingen har någonsin sagt det till mig ansikte mot ansikte förut. Det kändes så himla fint, trots att det var på en jävla skoltoa där folk sitter o bajsar (XD) Men tack mina underbara vänner för den här underbara dagen. Ni betyder allt för mig, jag älskar er!

Måste bara säga en grej som Ebba sa idag också XD "Ja, sen gjorde jag honom lite upphetsad så han blev tvungen att gå hem..." XD HAHAHAHA, shit vad kul det lät :P

                                                                 

Tillsamman genom livet,

en liten sak jag funderat på

Här är en sak jag funderar på mycket,

är jag någons bästa vän?

Jag tror inte det, jag kommer sällan i första hand hos någon, utan alla har alltid någon annan. Jag vet inte om det är dåligt, men det skulle kännas bra om någon skulle välja mig först... Jag dömer inte någon alls, men det är bara något jag tänkt på.

en stund ägnad åt minnen,

Jag tog för en stund sen en stund och gick i ide. Jag drog helt enkelt täcket över huvudet och gämde mig från omvärlden ett slag, lyssnandes till rösterna från Vänner. Det kändes skönt, att jag faktiskt tog mig tid att bara va ett litet tag, som man så sällan gör.


Det är alltid något man ska göra, som nu så slappar jag visserligen, men jag bloggar samtidigt, vilket inte riktigt duger. Det ligger en mattebok och en historiabok på skrivbordet som skriker på mig, men jag tänker inte lyssna. Jag stänger just nu av och tittar inte på klockan för ett ögonblick, lyssnar på lugn musik och tittar på gamla bilder.


En stund ägnad åt minnen,

Smultronstället, Söderköping -08 <3
Söderköping -08


sommarfilosoferar

Här sitter jag ock tänker på sommaren, drömmer mig bort, för hur annars ska jag överleva det här hemska vädret? Jag tänker på det underbart varma vädret, brunbrända ben, solglasögon, glass och vänner.

Jag har så mycket som jag vill göra i sommar, fast inget fast planerat ännu. Men jag har en liten lista som jag skrivit på allt jag drömmer om:

- Spendera många dagar i Sthlm tillsammans med vännerna, glass och kameran
- Segla och bara njuta av livet
- Jobba...
- Rida
- Vara i Österby och ligga på tian och filosifera tillsammans med E o V
- Sola i massor
- Åka till Rusksele och hälsa på min älskling
- Åka till Skåne
- Sitta vid fyrisån med en McFlurry tillsammans med E, V, B, L o J
- Ha fest hos mig
- Åka till Söderköping och träffa bästa

Ja som sagt så finns det så mycket jag vill göra och ändå inte behöva känna krav eller press från något eller någon.

Good Luck Chuck liksom ^^

en liten sång om en dansande drottning och en mamma mia

Jag har idag kommit på en sak som gör mig så sprudlande glad även fast det blåser storm och snöar blötsnö på mig hela vägen hem. Jag fryser in i märgen och mitt hår är blött men ändå trippar jag på tårna och hoppar små hoppla steg hela vägen hem. Anledningen? Ja du, ABBA säger jag bara :) (Y) Tummen upp för dem och för att de räddade min annars hemska promenad i äckelvädret.

Tummen också upp för min snälla mamma som idag har pröjsat en supersnygg vårjacka från 365 Sunshine för 1200 pix. Det tackar vi för! Har tyvärr inget pic just nu men det återkommer jag om :) Att jag och min mamma dessutom kan spendera en typ en hel timme utan att jag blir förbannad på henne är ju ett mirakel :D Och att vi ser ut som hembiträden i en annars supersöt klänning kan vi ju ge tummen ner för...

Jösses vad jag pladdrar, nu ska jag mysa med min kisse framför Vänner resten av kvällen.

Hade gött (Y)

Hungern har övergett mig

Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Jag som alltid brukar vara så jädrans matglad och nästan alltid vara den som äter mest har plötsligt tappat all aptit för mat. Jag måste tvinga mig själv att föra gaffeln till munnen och svälja. Senast jag åt ordentligt med mat var i tisdags, på lunchen. Sedan dess har jag bara ätit några frukter, lite choklad, juice, kikärter och bönor och ett bröd idag. På snart TRE dygn :O Jag vet, det låter inte likt mig. Nu har jag faktiskt ätit lite middag, som bestod av lite paprika, morötter och en halv bit lax....

...Och jag har feta ångesten för att jag har ätit... Önskar att jag inte hade gjort det, men jag lovade ju Veronika och jag ville inte svika henne, mest därför jag åt den där päckelmaten... (a) Det konstiga är också att hungern har liksom gått över? Jag har inte varit hungrig sen imorse och det var inte ens mycket. Konstigt, konstigt.

Nej, nu ska jag sluta gnälla och gå och dricka te istället.

som en berg och dal bana

Mit liv är verkigen som en berg och dal bana. Ena stunden är motivationen på topp och jag kan plugga konstant i flera timmar. Andra stunden blir jag heldepp för att jag har så mycket att göra, helt apatisk liksom. Läraren är dum i huvudet och fattar ingenting och jag fattar ingenting och allt går åt heleve, speciellt när man ligger tre veckor efter med matten (a)

Sen är det konstigt hur mina känslor fungerar. De enda killar jag vill ha är dem jag inte kan få och den killen som är perfekt på alla sätt och vis och som jag kan få vill jag inte ha... Inte ännu i alla fall. Och jag vill inte tvinga mig själv att gilla någon heller, det är rättvist mot någon. Ibland önskar jag att jag var typ sju år igen. När jag kom hem med bästisen, vi satte oss med ett berg av mackor och o'boy och lyssnade på Madicken, Nalle Puh eller Pippi. Underbart? Ja...

Sen kom jag på igår att jag inte vill leva ett vanligt liv, jag vill ut i världen, jobba med roliga och annorlunda saker och leva livet. Inte samma gamla visa, samma gamla rutin med samma gamla saker. Variation tack!

Chao :)

snälla rara söta?



Ta mig tillbaka, bort från denna snöstorm och plugg. Tillbaka till sommaren, tillbaka till värmen, tillbaka till solen, tillbaka till glasshinken, tillbaka till Sigtuna, tillbaka till Anna.

Dream on baby, det blir aldrig mer sommar.

underbart,

Gårdagen var fantastisk, underbart väder, mycket skratt, mycket prat, styrketräning, god mat, Sagan Om Ringen, drömdeg, choklad, underbara vänner. Kan det bli bättre? Nej.

Dagen kommer antagligen inte bli sämre, Vronkan är fortfarande här, ska asnart skjutsa henne till tåget, sen umgås lite med Linda och kvällen ska spenderas med bästa Jess. Det ska bli underbart att få träffa henne ordentligt igen<3

Men nu ska social, puss på er.

Btw, Malin mår riktigt jävla bra just nu<3


nostalgi

Jag saknar dig min älskade vän, jag får tårar i ögonen när jag tänker på allt vi varit med om. Du är min äldsta vän och dig glömmer man inte i första taget. Du är en underbar person som alltid får mig att le, du får mig på bra humör när jag är nere, du har alltid funnits där, vad som än har hänt. Vi har könt varandra i över fetmton år, femton år! Det är sjukt, galet länge. Men utan dig i min barndom, vem vet hur det hade kunnat gå för mig då? Haha :P Du har gett mig massvis med skratt i mitt liv och många fina minnen.

Många säger att "vi ska vara vänner för alltid", till dig kan jag säga det och verkligen tro på det till hundra procent, för jag tror verkligen att vi aldrig kommer tappa kontakten. Jag kan inte säga annat än att jag älskar dig Jessica Wilhelmina Karlsson!

tack

Tack för musiken ni gav mig, den som gör tystnaden mindre smärtsam.
Tack för hoppet ni gav mig, det gör mörkret lite ljusare.
Tack för tilliten ni gav mig, det gör knuten lite lösare.
Tack för kärleken ni ger mig, den gör mig lycklig.

Tack som fan för allt.


lovely

Jag har haft en väldigt bra helg faktiskt. Även om den har spendarats mer med familjen än med vännerna, men det kan faktiskt vara ganska skönt ibland :) En kompis-paus så att säga (a) Men E o V kan ju gärna få komma hem snart, kommer liksom iinte få träffa dem förän på torsdag, bajs på de :(

Fredagen spenderades i skolan ofc, jag gymmade, kände mig grymt duktig :D Sen tog jag en kaffe med Filip, det var skitmys, första gången vi träffades och vi ska träffas nästa vecka igen, yay :) Jag har alltid så dåligt med tid så måste vänta många dagar tills vi ses igen ...

Osså har vi hemstudiedagar nästa vecka, skönt, då ska jag faktiskt försöka få någonting gjort ;) Jag har så mycket att göra i skolan så jag blir helt apatísk, vill bara dra täcket över huvudet och glömma omvärlden.

Men nu ska jag fika med la familia :)

jag kommer sakna er :(

Dessutom åker mina brudar till Jönköping i fem dagar från och med imorgon,
inte nog med det, de ska inte ha sina mobiler på!
Jag kommer dö för fan :'( Kommer deppa ihop i min säng utan ett ord från dem på fem hela dagar...

jagvetinte

Fråga mig inte varför jag mår som jag mår, jag vet verkligen inte varför.
Allt är bara ett jävla mörker just nu :(
Hade en extremt dålig dag i skolan idag, höll på att få panikattack på föreläsningen för att några killar viskade och prasslade med sin jacka. Jävla skit liksom...
Sen har mitt humör varit som en bergochdal bana, först jätteglad sen typ gråta-ångest-spy-humör, liksom va? Jag brukar inte vara sån, jag undrar varför. Och nej, mensen är inte på G...

Jag är i alla fall glad att jag har min pålla, hon förgyller min dag en aning :)


något fint

Här har ni något fint såhär på tisdagskvällen.

Stop your crying, it will be alright.
Just take my hand and hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here don't you cry.

For one's so small you seem so strong
My arms will hold you, keep you safe and warm
This band between us can't be broken
I will be here don't you cry
'Cause you'll be in my heart
from this day on and forever more
no matter what they say
You'll be in my heart, always.

Och ja, jag har kommit på det här helt själv.
Först nu har jag förstått innebörden av den här texten, nu kan jag knappt hålla tårarna tillbaka.
Varför blir jag alltid så himla känslomässig på kvällarna?7

Konstigt...

hjärta påre

hjärta på min underbara familj, känner mig så trygg med er, ni är underbara
hjärta på min brurs tröja som var helt underbart full med god lukt och värme
hjärta på min vän Jessica, bara för att jag saknar henne så fruktansvärt mycket
hjärta på min Veronika för en underbar kväll igår och för att vi insåg att vi är väldigt lika
hjärta på min häst för att jag inte skulle må lika bra utan henne
hjärta på min Ebba för att hon lägger märke till exakt hur mycket toffsen äter och får mig att skratta så jag gråter
hjärta på min Bumbi för att hon får mig att bli så glad

Det är de små sakerna i livet som gör helheten så mycket bättre

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!


mumma

Nu sitter jag här, efter en hård fredagkväll och en slapp lördag-söndag. Jag lyssnar på Timo, pratar med härliga människor, är nyduschad, har Ebbs tröja på mig och mår bara bra ;)

Jag älskar min häst och jag är så fruktansvärt glad att jag har henne.

RSS 2.0