sammandrag

Ja, här kommer ett sammandrag av alla de dagar som jag inte skrivit om. Har inte haft lust, men nu har jag värsta bloggmotivationen...

Torsdagkväll- Jag, mam och pap åkte till båten. Jag fick ett sammanbrott i bilen då jag och mamma pratat lite om Jarro. Hon kunde fortfarande höra honom sätta sig upp i bakluckan när hon kom till jobbet, jag kan faortfarande höra honom andas när jag sova och jag kan fortfarande undra var han är och jag hör hans tassar mot golvet utanför mitt rum. Jag saknar dig knasboll<3
Jag somnade tillslut fridfullt på en av de platser som jag älskar mest, båten. Helt underbart.

Fredag- Jag vaknade upp till ett mysigt kluckande mot skrovet i båten. Mötte sedan upp Anna och hennes fader och sen åkte vi iväg, dock utan hennes pap. Dagen orkar jag beskriva i detalj då det hände mycket saker. Men den var fylld med skratt, solning, bad (i 15 grader), god mat, fotboll, tårta, korsord, underbar segling och trevliga människor. Ett recept till en fantastisk dag helt enkelt. Det roligaste var nog nör jag, faktiskt, tappade min bikiniöverdel. Den bara ramlade av! Helknäppt ... Vi ville stanna uppe till soluppgången, men båda var så jävla trötta så vi däckade vid halvett. Underbar dag, tack älskling<3

Lördag- Jag och Anna åkte tillsammans från Skarpö till stan. Där skildes vi åt, hon åkte till Södertälje och jag åkte hem. Träffade en knarkare/fullis som snackade musik med mig, det var obehagligt men kul ändå :) Linda hämtade mig i Märsta och vi åkte ut till stallet där vi först hjälpte Zara och Ellen att hoppa. Sen hjälpte jag Linda och hoppa, jag orkade inte rida, haha...
Till kvällen åkte jag och Linda till Coop och handlade tacos. Sen hem till mig och åt supergod tacos, :) Vi badade och kollade på fotboll, båda två somnade dock till fotbollen, men, men. Vi måste sett ut som två fån! Jag vaknade med jämna mellanrum, såg ställningen i matchen, blev sur, väckte Linda för att hon skulle se också, hon blev också sur och så somnade vi om igen på två röda... Vi är hopplösa..! Det var en jätterolig kväll, jag hade glömt hur kul vi faktiskt har det tillsammans. :')

Söndag- Vi gick upp i svinottan, tog ut hästarna och red tillsammans. Sen åkte jag hem och däckade i soffan. Åt glass och chips och fick pissdåligt samvete. Jag gick då ut på en liten promenix för att rensa tankarna och gå bort lite chips. Jag gick ända bort till Hova, där kom minnen tillbaka och jag började gråta i vanlig ordning. Grät ganska länga för allt möjligt. Ganska mycket som ligger där och gnager och som vill komma ut. Men det var skönt att få släppa ut det, skrika lite, ingen hör ju något här ute på landet. Skitsmidigt.

Måndag- Jag var sjuk hela dagen och bara låg still i först sängen, sen kravlade jag mig ner till soffan. Kollade film och myste.

Tisdag- Mådde mycket bättre, lite huvudvärk på morgonen, fast jag ignorerade den och åkte till stallet ändå. Red och fixade och mådde sen toppen :D Då åkte jag och Linda till Kista och shoppade lite och gick på bio. Skitkul. :D Jag köpte present till sis, två linnen, en tjocktröja och en bh :) Vi åt på donken och såg Markus två sunmaids ^^ Haha, "det är tuttar överallt" (som btw är Jessicas beundrare) och en mörk tjej med tjocka ögonbryn :') Sen gick vi som sagt på bio och såg "Jiddra inte med Zohan" -låter som en kanonfilm, eller hur? Men det var faktiskt skitbra! :'D Vi snackade lite med några skitgulliga tjejer som skrattade jättegulligt och jag spillde ut mina popcorn :'( XP Aja, filmen var iaf skitrolig, "smell it, smell it, now take it!" Helt klart att rekommendera! Några killar bakom i 20-25-års ålderna tyckte den var väldigt rolig i alla fall x'D Tack för ännu en underbar dag Linda :)

Onsdag - Ja, det tråkiga dagen som jag oroat mig för i veckor. Begravningen för farmor. Not so fun...
Hela vägen till Täby så kändes det som om jag skulle spy, en helt fruktanvsärd känsla. När vi väl kom dit släppte det lite, men då trängde gråten på istället. Jag sprang in på toa där jag började skaka och kunde knappt andas. Sen tog jag mig samman lite och gick ut till folket. Sen säger pappa att vi ska gå in, vi sätter oss och så fort vi kommer in i det lilla, typ, kapellet så börjar både jag och Åsa gråta. Pappa välkomnar alla och spelar en låt. Vilken låt tror ni han har valt? Jo, fucking jävla Tears in Heaven :,( Då brister det totalt för mig, shit vad jag grina. Sen höll pappa ett jättefint tal och han var såå duktig, han var bara blöt i ögonen, men han tappade aldrig greppet utan han pratade med hyfsat stadig röst hela tiden. Jag är så stolt över dig pappa. Sedan spelade han en till låt, jättevacker och sedan sa han "Farväl mamma, tack för att du fanns" och då började jag gråta lite extra mycket. Jag gråter nu när jag skriver det här också, det var så fint. Jag och mina syskon gick fram till kistan i en klump och sa farväl och lade blommor på. Usch, det var verkligen helt fruktansvärt. Sen gick jag in på toan igen och fick ett till sammanbrott, hyperventilerade och tårarna bara sprutade.
Sen åt vi lunch på nått ställe, då först kunde jag lugna ner mig när jag fick prata lite och ha lite trevligt. Träffade mitt underbart gulliga kusinbarn Viktor, såå sööt :')

Det är så skönt att det är över, det är klart nu, äntligen. Så känner alla, alla har gått och oroat sig för den här dagen. Men nu är det överstökat och det gick faktiskt bra, typ.


Tack för att du fanns farmor, du var en underbar person som verkligen brydde dig om andra människor. Tack. ♥


Nu ska jag till stallet om ett tag och åka träna, kanske sista, träningen för säsongen. Ska faktiskt bli kul, även om jag egentligen inte har någon lust efter den här dagen. Och senare ikväll blir det fotboll, Tyskland-Turkiet. :)

....

jag orkar inte uppdatera, är sjuk och trött.
uppdatering kommer kanske imorn. "/


midsommar

So long suckers, nu drar jag snart till älskade segelbåten för att fira midsommar. Inatt sover vi bara där och imorgon seglar vi till Skarpö för att fira midsommar hos m&p ´s kompisar, fast och SötAnna firar själva i båten :D Ska blir så jävla mys. Såhär ser menyn ut för kvällen:

Förrätt: Rostad toas med skagenröra
Huvudrätt: Grillad lax och färskpotatis med grön sås
Efterrätt: Mandelmassetårta med jordgubbar


Låter det gott? -Oooh yees :D

Ska bli mys att komma bort ett tag :)

vuxen?

All I want is the wind in my hair
To face the fear but not feel scared
I wanna run with the wild horses.
The fear  surrounds me like a fence
all I want is to break free.


Idag kände jag mig vuxen när köpte mat på Coop.
 Jag gick där med en korg med sallad, lax, potatis, sill och advokado.
 Då kände jag mig fett vuxen, haha :)

najs

Gårdagen var fylld med träning, sömn, fotboll och Sofia och Flis.
Fotbollen var en stor jävla...



besvikelse

suck....

Men, men, all eloge till Ryssland som kan spela fotboll till skillnad från vissa andra... *morr*

Den här tosdagen kommer jag ägna åt en del saker. Har redan varit i stallet och ridit vilket gick väldigt bra, red bara ut, men utan bråk :D Nu ska snart in till Bruno´s för att bättra på brännan inför midsommar. Sedan blir det matshopping på Coop inför imorgon och sen blir det tårtbakning och packning :D Yey.


None


pizza, fotboll, chips och flum:)

Igår var jag med Anna, det var skitkul :) Har glömt hur kul vi har det tillsammans, och vi ska fira midsommar tillsammans också i min båt, yey :D

vi åt i alla fall pizza på Campinos, köpte lite gotti på Ica, gick hem och kollade på fotboll och flummade massor. Colan steg mig rakt till huvudet. Träffade Linda på Campinos också, snackade om lite allt möjligt. :) Det var mys. Åkte hem vid halv tolv, värsta månskenet. Helt underbart ♥

Kvällen var fylld med skratt och svull, muy trevligt. Tack ♥

   --- The moon :)

Btw, gissa vad vi ska skaffa för en hund? En jävla fjollhund. En dvärgpudel! Gaah... En röd dessutom xP Men vi känner mamman till de blivande valparna och hon har ett jättetrevligt lynne och det kanske rent ut aqv kan bli kul med en liten hund för en gångs skull ? :)

memories never die

Den här underbara låten väcker minnen.





Lars Winnerbäck, du är helt unik och jag älskar dig musik och din röst.

omg xP


Förlåt, men det här är tidernas bästa reklam, ever x'D
klockan är 02.20 och jag är flummig, okej ?! :P




mitt aprilskämt

nu sover mitt aprilskämt, föralltid.

Jag älskar dig, kan inte ens gråta mer. Grät under hela våran promenad idag då jag plötsligt insåg att det var hans sista och hur lite livsgnista han hade kvar. Jag insåg hur rätt jag och mamma had beslutat, även om det känns tungt och sorgligt just nu. Men jag vet att det var skönt för honom att slippa det liv som en gång var underbart men som blev ett helvete.


Jarro
1 april 1995
16 juni 2008




suck

Jag är så himla fucking tröött...
Och idag blir det tävlingar i Märsta, typ, hela dagen :) Slappt faktiskt.


Imorgon kommer världens finaste hund att få somna in föralltid.
Jag älskar dig Jarrobarro <3

Det är inte mer än rätt, även om det slår tugnt mot hjärtat.




suck

FAN, FAN, FAN, vi som var såå näära...
Aja, skitbra insats killar, I adore you ♥

Sverige-Spanien 1-2, *bajs*

Såå tröött, varit på tävling hela dagen, är helt slut.

sell.blogg.se
jussing.bilddagboken.se

håll tummarna

Håll tummarna för mig och Sell imorn nu asså. Vill verkligen att allting ska klicka ordentligt nu...

C-G och Wille Leissner kommer vara där, Sterlings gamla ägare, ska bli kul att snacka lite med dem om man får tillfälle :)

Chao ♥




så sant, så sant

Hon är en söt liten flicka som väger ett gram
Men det är alldeles för mycket så hon bantar ibland
Hon har långt ljust hår och en hård sprayad lugg

Men under detta hår där har hon inte ett dugg
En söt liten flicka är stadens stjärna
En söt liten flicka, utan hjärna

O det blir värre på fredag för då är hon full
Nattens drottning tills hon blåser omkull
En söt liten flicka du får ta ´na om du vill
Men hon har sminkat sig så mycket att hon inte syns till

Hon borstar sitt hår, hon rakar sina lår
Hon sprayar under armen så att man känner vart hon går
En söt liten flicka är kär i en militär
För ingen kan ge henne ett skjut som en kille med gevär

Hon är en söt liten flicka som vet vad hon vill
Men hon vill ingenting utan kompisar intill
O när hon får lite i sig ja då höjer hon sin röst
Vickar på rumpan o är stolt för sina bröst

En söt liten flicka med framtiden framför sig
En stadens stjärna som knullar allt som rör sig
En söt liten flicka, den snälla goda fen
Som tror att man kan köpa vad som helst för stora bröst o bruna ben

När en söt liten flicka ska ut på diskotek
Då tar hon bara med sig sånt hon kan behöva, ja ni vet
En folköl i handen o en tolvpack stimorol
så vakten inte känner doften av nån alkohol

O natten har kommit för en söt liten flicka
Hon har gummi som doftar jordgubb i sin ficka
En söt lite flicka har glömt sin militär
För en stelbent robot, med anabola besvär

Han vet inte hur rätt han har, tack för dina underbara texter och din underbara musik Lasse Winnerbäck ♥


dåligt klipp nr 4

Haha, förlåt. den här var lite lång. Men lägg märke till Gandalfs brytning x'P Den är lite lik den förra, men ganska rolig ändå :P

Nej, nu ska jag äta glass :)


dåligt klipp nr 3

Sagan om de bannlysta, den har jag skrattat mycket år i mina dar x'D




dåligt klipp nr 2

Haha, jag kan inte hjälpa det x'D



dåligt klipp 1


Nu kommer jag lägga in några dåliga klipp av Malinhumor-klass. Bara för att jag har lite tråkigt x'P





hjärta


Den här låten kommer föralltid påminna mig om Ekilla och avslutningsbalen.
tack, än en gång.


 




skuuumt

Allting är lite allmänt skumt just nu, fast jag ska inte gå in mer på det .

Jag har gått ner 6 kilo, helt utan anledning? När jag vägde mig imorse så tappade jag verkligen hakan, och det syns också... "/ Får väl börja äta mer då. Jag har ju varit lite smådeppig de senaste veckorna, i och med avslutningen och så, kan vara därför också.

Var i skolan idag, skumt. Haha, vissa blev lite förvånade att jag kom in där och ba: "Hej, hej, nu är tillbaka:)" haha, tack för snacket Marcus, alltid skönt att prata. :')
Vill säga några ord om Göran Thur, en av mina favoritlärare. Han är alltid lika glad och gò, alltid snäll och man kan prata mycket med honom. Helt enkelt en underbar människa och en underbar personlighet. Nu går han i pension också, kommer aldrig mer få träffa honom, tråkigt... :'( Kanske ser honom i sommar i sin Saga 27 :D

Det var även tydligen personalfest igår i uppehåll, synd att jag inte visste det. Då hade vi kunnat åka dit och se hur jävla fulla vissa blir, haha x'D Jag älskar min (gamla) skola...


bajs


Peber, Lolliott, Rarre, Richie, Assaad, Linus, Harald, Einar, Maxen,
Natish, Severina, Antoinette, Anila, Kaiser, Eveline, Liz, Sofia, Felicia och Linda.


TACK, för tre fantastiska år.

dödstrött

Jag har legat hela dagen, förutom imorse när jag tränade hos Fredrik.
Men jag har verkligen ingen lust att göra någonting... Har inte ens ätit, bara legat. Suck.

Igår var det najs med vinst mot Grekland, det var skitkul att Sofia, Felicia, Julia och Sebbe var här. Sebbe skämtade hela tiden, vilket var skitkul x'P

Jag saknar er allihop redan, suck :,(

glömde ju

Måste skriva lite enskilt om varje person också (a)

Max- Skitrolig kille, skämtar alltid, är alltid glad. Jävligt störande ibland, men han ar sin charm och man skrattar alltid åt honom :)
Einar- Också skitroligt, eller snarare så tråkig att han är rolig :P Lite tjejrädd tror jag, blyg, men ändå så gullig.
Harald- Jag har bestämt mig för att jag gillar Harald, han är grymt cool. Vissa tycker han är cp, men jag tycker han är helt otrolig. En så stark person som han borde finnas i allas hjärtan.
Raed- Ja, vad ska man säga.. Världens snällast och gulligaste. Allas våran Rarre <3
Richard- Också världens snällaste. Även om jag var rädd för honom i sjuan så, haha. Alltid glad ocg skämtar och lite störig ibland, men jag tycker himla mycket om honom.
Linus- Hm, jag gillar nog inte Linus, tyvärr. Haha. Störig, bara, inte ens charmig. Haha, förlåt. *evul*
Florent- Ledsen grabben, men jag har typ aldrig pratat med dig. Du började i våras och du har inre arit i skolan så himla mycket.
Assaad- Asså, världens klockrenaste människa, så jävla rolig och jobbig :)
Elliot- Världens sötaste, gulligaste, snällaste kille. Jag älskar dig bror<3
Jesper- Underbar, vi har inte kommit näre varandra förän sista halvåret. Men jag älskar dig med.
Anila- Jättegullig, men jag har aldrig riktigt kommit nära henne.
Antoinette- Jättegullig tjej, som alltid är glad och alltid säger massa snälla saker (a)
Natahlie- Säkert gullig om man lär känna henne, men det har jag aldrig brytt mig mig om att göra faktsikt.
Severina- Jättesöt och lite fjortis, men jag gillar henne ändå :)
Liz- Du och jag har ju haft våra bråk, men nu är vi bättre vänenr än någonsin. Jag älskar dig.
Josefine- Jadu, jag gillar dig mer och mer hela tiden. Vi har känt varandra sen lekis. <3
Eveline- Började inte i vår klass föräns nu i nian, men jag tycker om dig jättemycket sötis.
Sofia- Jag kan bara säga att du är underbar och att jag älskar dig.
Felicia- Samma där, jag älskar dig massor.
Linda- Vi har kommit så nära varandra nu, vill aldig släppa taget om dig.


Usch, jag måste verkligen sluta grina nu, suck...

lite om min (gamla) klass

Det började för läänge sen i ett klassrum på folkets hus. Vi träffades första gången när vi gick i sexan, då undrade vi vad fan det var klass som vi hamnat i. Den såg så mycket annorlunda ut mot vad den gör idag. Det här vårt klassfoto från sjuan.



Vi var så små... Shit, Elliot ser ut att vara typ tio år ;o Harald har kort år och Kaiser har, förlåt, inte så fina kläder. Severina är ingen fjortis än och vi har Johanna och Fredrik som mentorer. Haha, så många minnen. Vi hette då 7c1 och gick som saggt på folkets hus. Ganska lugnt och skönt tyckte jag då som liten feg sjua. Jag var väl mest med Felicia och Sofia, Blev sen lite kompis med Liz, men sen tyckte vi att hon och Kaiser var så sjukt jobbiga, så vi dissade dem. :P Jag var kär i Ribben och han gillade nog mig lite också, men det blev inget. Allt flöt på bra och vi alla kom in i klassen lite gran. Vi började komma in i betygsgrejen också. Jag var livrädd för Richard, jag ahde aldrig träffat en "neger" förut, bondunge som jag var, han var speciellt stor också. Han hade mörk röst och jag var verkligen på riktigt rädd för honom, haha. Shit, det var så länge sen. Vi lekte lekar och skrattade mycket.

Sen började vi åttan, vi fick flytta upp till stora skolan och byta namn, yes. Nu var vi 8F.



Nu hade typ halva klassen bytt till MoR, men inga tårar fälldes för dem, haha. *evul*
Vi fick som sagt flytta upp till skolan, längst upp, i hörnet liksom. Skittrist. Men, men. Där hängde vi med MoR och 7F (Casper, typ :P) lite. Jag hade dåligt självförtroende och mådde allmänt piss, men det är inget jag ska gå in på nu. Jag och Felicia höll ihop, vi var inte så "inne" i det lilla gänget. Jag gillade Viktor Wiksell asmycket. Blev helt pirrig av att gå förbi honom i korridoren. :* Men det gick över tillslut,  fast det höll sig i typ ett halvår. Linda och Anton blev tillsammans och Jesper och Sofia strulade runt lite. Det var ett händelserikt år, faktiskt. Liz och vi bråkade skiitmycket, hon stod och skrek på migi korridoren, jävlar vad jag blev, typ, ledsen/stött. Jag vet inte, men jag skakade som fan, även fast jag inte vågade erkänna det. (a) Vi fick en ny mentor, Mia-Pia <3 Som sedan visade sig vara tusen gånger bättre än Johanna. :P Vi hade väldigt skumma biologilektioner med Tommy och roliga kemilektioner med Mats och Nawsad. x'D Allt var lite allmänt skumt det året, vi grät till Tears in Heaven, som jag förövrigt lyssnar på just nu ( :'( ) . Jag gick nog runt mest i en bubbla hela det året.

Sen började vi nian, Vi flyttade igen, till D-eneheten, det var det bästa som kunde hända. Vi blev 9F.



Under den sommaren blev jag väldigt förändrad. Jag blev en ny person. En gladare och självsäkrare Malin kom tillbaka till Ekilla efter lovet. Jag kom mycket närmare mina kompisar, vilket gjorde det extremt jobbigt för mig att säga hejdå idag. De har liksom hjälpt mig så otroligt mycket, allihop. Vi blev en mycket mer sammanhållen klass, speciellt nu på våren. I höstas var det mycket bråk på slutet. Vi hade temavecka, prao och bal. Det var på temaveckan som vi lärde känna Marcus :) Det är en av de bästa saker som hänt mig. Balen var kul, kunde ha varit roligare om jag inte fått så ont i fötterna. Jag dansade med Göran Thur, (haha) och framförallt med Markus Sköld. Jaha, sen blev jag förälskad i honom, det var underbart. Tills jag insåg att allt gick alldeles för fort och att jag inte alls var kär i honom. Dock hade han ganska starka känslor för mig, han sa att han älskade mig. Vilket gjorde det svårt att göra slut, men det gjorde jag efter typ fyra veckor. "/ Jaja, sånt är livet.
Vi hade en jätterolig julavslutning och vi kom tillbaka med nya krafter till våren. Betygspress och gymnasieval satte sin prägel, men vi kom över det. Och ja, här står vi idag. Det är slut, inget mer nie eff. :'/ No more, kaputt. Vi är den klassen som alla kommer ihåg, med alla underbara människor i, några grymt ambitiösa och andra inte. Vissa går och kommer som dem vill och andra kommer inte alls. Men vi har vår charm och det fanns ingen lärare som inte tyckte väldigt mycket om oss. Det säger ju sig självt.

Så många underbara stunder med er, Gröna Lund, Fotbollsturnering, Amerikans Fotboll,och så mycket mer. Fotbolssturneringen var så rolig, att se alla killar springa i skjol var skitkul, de var så söta (a) Ni har alla en plats i mitt hjärta, föralltid. Ni har gjort mig till den person jag är idag och det tackar jag för, tack nie eff för de här tre underbara åren.

                                                                                                     NIE EFF
                                                                                        Since 22 augusti 2005

                                                                                        Until now, 10 juni 2008

I miss you already.

bal och gråtkalas/avslutning

ja, vad ska man säga... Vet inte vart jag ska börja riktigt. Det gär kommer bli ett lååångt, fuckat inlägg, men aja. Jag börjar igår.

Igår städade vi skåp, lämnade in nycklar och var allmänt glada faktiskt. Förväntansfulla inför kvällen med bal och middag :) Vi fick även tillbaka de brev som vi skrev i SJUAN, (!) omg, vad jag skämdes, shit. Jag hade skrivit att jag älskade Max, liksom, hallååå?! Hade lite snack med Macke, sen åkte vi hem. Jag åkte till stallet och fixade, hästarna fick vara ute, lalala... Sen hem, somnade i hängmattan, fick lite bråttom, men jag hann dusch och sen hämtade jag Liz vid kyrkan. Vi åkte hem till mig, så småningom kom Sofia och Felicia och vi blev frymt jävla snygga till balen :D

Vi åkte dit, mötte upp lite kul folk, Linda, Anton, Ellen, Anna, Jessica, Helen och Kaiser. Tog en välkomstdrink och minglade runt i typ en halvtimme. Sen var det middag, trerätters, asgott, fast jag fick ont i magen efter... (?) Sen var det typ "liveband" i form av Sjöbergs farsa och nån mer, dem var bra. Sen blev det DJ, dålig musik, ingen dansade... Trist. Men sen mot nio-tiotiden kom folk igång, Yeah :D Då blev det lite bättre musik och vi släppte loss bättre. Jävlar vad kul jag hde typ sista timmen. Jag och Anna, bland andra, stod på ett bord och dansade, sen stod vi lite på scenen och lite på golvet. :) Sista låten, "The Final Countdown", shit vad jag dansade och "sjöng" (läs skrek) x'D Så himla kul. Alla skrek också "Fuck Ekilla" askul :) När jag stod där sista timmen, så kom jag att tänka på hur mycket jag kommer sakna alla, även dem jag inte känner. Man har ändå fått något slags intryck av varje människa på skolan, jag kommer faktiskt sakna alla lite, i alla fall ett tag. Suck,
Festen slutade, tråkigt, men, men. Vi åkte hem, jag gick och la mig och sov alldeles föör läänge....

Vaknade av Sofias sms att hon hade åk till skolan, och vad gjorde jag? Jo, jag låg i sängen, glatt ovetandes om vilken dag det var, hur mycket klockan var och att det var avslutning idag. Kollade på klockan. 07.31, "jaha" tänkte jag.
"07.31???!!! OH MY GOD!!! " Sprang upp ur sängen, sminkade mig, (darrade som fan på handen, svårt att måla mascara då eller?!) plattade håret och klädde på mig, på en KVART!
Jag kämpade, jag svettades, jag grät, men, jag hann...

Felicia var sen, kom lite sent till kyrkan, men hann ändå :) Lyssnade på fin sång, rektorns tal och sen gick alla nior ner till skolgården. Jag och Jesper traskade ner hand i hand och Linda och Elliot likaså efter :) *gulligt* ( jag måste bara säga att jag äölskar er, massor. ) Sen var det lite mer sång och tal, stipendium och sånt. Caroline från 9C sjöng "Hallelujha", tror ni jag grät eller?! Japp, massor. Det var så himla fint, jag tror nog Mia fällde en tår också, Linda fällde massor :') Sen gick vi in i klassrummet och Mia höll tal, shit, vad jag och Sofia grinade. Jag kunde verkligen inte sluta, så kommer Assaad med sin jävla kommentar, "Men shit, vem är det som har dött?" Gaah, jag kommer till och med sakna honom. Det var så fint hennes tal... Sen fick vi betyg och rosor och kramades allihopa. De som grät tillslut var Jag, Sofia, Felicia, Linda, Mia, Haralds mamma Gina, Lindas mamma Carina och Liz, usch vad sorgligt det var....

Såhär såg mina betyg ut iaf:
Bild  MVG
Engelska MVG
Hem- och konsumentkunskap MVG
Idrott och hälsa VG (bajs, men det går typ knappt att få MVG i det...)
Matematik MVG
Spanska MVG
Musik VG
Biologi MVG
Fysik MVG
Kemi MVG
Geografi MVG
Historia MVG
Religionskunskap MVG
Samhällskunskap MVG
Slöjd MVG
Svenska MVG
Teknik MVG
 
Nöjd :'D *som fan, höjt mig i bild ju*

Jag kommer skriva lite om varje person i min klass i nästa inlägg, eller min gamla klass kanske man säger nu :'(
Saknar er redan, 9F, Marcus och alla andra superlärare och underbara vänner <3
TACK FÖR DEN HÄR TIDEN, NI ÄR HELT UNDERBARA!
Och Ekilla, det här var inte det sista ni såg av mig. I'll be back...

"/

Idag har jag varit och handlat skor till bal och avslutning :) Jättefina <3 Köpte en bikini igår, supernöjd, svart med guldprickar :') Och idag har jag solat lite till på Bruno´s, nu sa iallafall mamma att "guuud, vad du är brun! :o" Och det måste ju vara ett gott tecken, eller hur? :) Tack Linda för att du höll mig sällsko

Nu tränger sig den där känslan på, det är bara TVÅ dagar kvar, sen är det slut, kaputt, inget mer 9F... :,(
Självklart ska det bli najs med sommarlov, men ändå så himla sorgligt.

We´ve been toghether all these years, now half of me is missing.
I
will never forget all my wonderful friends. 

Har dessutom kollat tre matcher av EM, suck 1-0 i varenda match, skittråkigt... Aja, ska kolla Tyskland-Polen strax iallafall.

 malin in tha car

stundentskiva :)

Igår var jag på studentskiva hos min kära kusin Pontus. Det var mysigt att träffa alla släktingar och att ha alla samlade :)
Nu ska jag presentera alla mina släktingar som jag känner lite grann :)

Morbror 1: Göran, gift med Lotta, har tre barn, Pontus (18), Anna (16) och Joar (13). Dem bor i Söderköping i en liten villa och har en katt som heter Shiro. Anna är en underbar vän och kusin så dem har jag helt klart mest kontakt med!

Morbror 2: Lennart, sambo med sin pojkvän Göran. Urgullig, inga barn, bor typ mitt i Stan och har inga barn. Han är även chef till mamma och jobbar alltså som veterinär.

Morbror 3: Anders, gift med Ingrid, har tre barn, Lisa, Petter och Martin. Ingen aninf om ålder på dem, har ingen kontakt med dem, knappt. De är 20+ alliho iaf. Lisa har en pojkvän från Mombasa som jag träffade igår :)

Moster: Ingrid, bor i Schweiz, gift mer Roland. Snackar franska och har två adopterade barn, Léa och Efrain. Léa är 18 och henne har jag lite kontakt med :)

Sen har jag en faster också, Agneta, som har fyra söner och hon är gift med Tommy. Dem bor i Åkersberga och jag har inte mycket kontakt med dem då de är så pass "gamla".

Min morbror Göran höll tal för Pontus efter presentöppningen. Han började tillslut gråta för han sa så mycket fina saker om min fina kusin. Tillslut grät jag, Anna, min bror, min syster, min systers flickvän, Mamma, min morbror Lennart och hans pojkvän, Pontus och Lotta. Jag har aldrig sett min bror gråta, men hans ögon var helt blanka och en tår rann ner för hans kind. Jag tyckte nästan det var lite komiskt att hela min familj grät, alla har ärvt mammas sentimentalitet och det märks att Göran och mamma är syskon då han är lika sentimental som hon ;) Det var så gulligt alltihop och jag bävar inför min student när mamma ska hålla tal, shit hon kommer sluta som en blöt fläck på marken.

Jag ville bara säga att jag älskar hela min stora underbara familj och släkt. Ni är helt underbara och verkligen "one of a kind". :') Gårdagen var underbar, tack för det.

Btw, så fick jag min nya sadel idag, yey :)
Sellie gick dock inte helt rent, läs mer om det på www.sell.blogg.se.

Chao ♥

:)

Enhetens dag igår, jättemysigt, verkligen :)
Jag tycker så himla mycket om er alla som var mer igår :)

Idag fick vi veta biologi och kemi betygen, MVG dåra ^^ :D
Sen åt vi lunch och sen drog vi till Midgårdsvallen där Ekilla spelade mot Central först, 28-0 dåra, yey :D Vi typ solade och hejade från läktaren. Sen spelade vi mot St Olof, då vann vi med 20-0. Haha, sen fick jag vara med lagfoto,med laget och alla cheerleaders. fast jag inte hade någonting med det att göra, dörutom att jag känner alla i laget och så, men det var ju gulligt (a) :')
Vi var där i typ fyra timmar och stekte, nu har jag typ fyra olika ränder på ryggen, suck...

Sen solade ja och Linda solarium, på mig märktes det knappt någon skillnad, bajs...Solariumet startade innan jag ahnn lägga mig, så jag missade typ två minuter :O

Jag drömmer om det varje natt,

separationsångest.


suck

Suck, som fan.

Inte ens en vecka kvar nu, varför ska det gå så jädrans fort?
Jag måste bara säga att jag älskar alla mina vänner obeskrivligt mycket. Jag säger det alldeles för sällan, tack för att ni finns och ni vet vilka ni är. <3

Enhetens dag imorn, fett taggad! ^^ vi ska vinna! Klasskamp, wiie. Jag och Linda och alla andra i min grupp ska äga sönder alla andra, känn er smekta, haha xP

Btw, anmäld till Märsta nu om två veckor, hoppas det går vägen då iaf. 1m+1.10 lördag och 1.10 söndag :)


None längtar <3

:)

Lördagen började med ett snabbt besök på horse show, där köpte jag ett schabrak för 300 spänn :)
Sedan bar det av mot Norrköping där vi shoppade lite :) Jag var för första gången inne i en Second hand-butik. Insåg att det faktiskt gick att fynda, skitbilligt ju ;P Köpte sen en balklänning, en foundation och ett par BB-trosor.
Sedan åkte vi hem och gick på en liten festival där min andra kusin, Pontus, spelade med sitt band. De var skitbra! Massa fullisar som vinglande omkring där, såg bland annat en gubbe med häng som visade hela butcracken *eeeuuw*
not so nice... Massa fulla studenter också. de var inte så särskilt *eeeuuw* ;) haha,

Sen bar det hem igen på en pakethållare och vi åt en underbar middag. Sen cyklade vi till smultronstället där jag åt en supergod glass. Sen gick vi och satte oss vid kanalen och myste i solnedgången.Det var helt magsikt. Anna tog massor med  bilder som hon skickar till mig om några dagar. :) Sen åkte vi hem när det började bli lite kyligt, vi var asflummiga av all glass så vi tog några roliga bilder, haha x'D Vi kollade film som jag somnade till, var så himla trött ^^ Somnade väl tillslut vid 1-2.

Idag så bilade vi upp till Sthlm där vi fikade i Zeta-trädgården. Myspys. Anna med familj åkte till moster och jag tog t-banan in till stan där jag köpte två nagelack, orkade inte gå mer i stan sen. Var mycket folk, mycket värme och två supertunga väskor ;) Såg några uteliggare som spelade kort på en bänk, det tyckte jag var lite gulligt :P
Sen tåg jag tåget hem, en gubbe stirrade på mig hela vägen från Sthlm till Märsta, Suck...

När jag kom hem red jag, moppade hem, var ute och sprang fem kilometer och solade sen lite :)

Nu är jag supertrött och sitter och kollar på tv ;)

Chao ♥


RSS 2.0