fredag-lördag

Nu sitter jag hos kusin vitamin i Söderköping. Efter en mysik frukost med sodoku och korsord ute i solen så ska vi börja röra hos mot Norrköping där det blir lite shopping :) Eller så åker vi till Horse Show, får se hur komplicerat det blir att ta sig dit också. Sedan blir det festival ikväll där min anda kusin ska spela med sitt band, så då ska vi självklart dig och tita :D Senare ikväll blir det smultronstället med god glass vid kanalen :)

Igår var en underbar dag också. I skolan hade vi vattenkrig med Read och Richard, vi blev muy blöta alla fyra, Lina, Felicia, Sofia och jag. Mest Sofia, haha, hej pandabjörn x'D :) Jag lyckades tillslut dränka Richie också, det var najs :) Det gick även upp för oss att det var sista fredagen i skolan. *depp* men då måste man ju ta vara på den. och det gjorde vi med vattenkrig. Älskar er <3

Sedan åkte jag till centralen och hängde där med marcus i typ en och en halv timme. Det var najs att snacka lite om allt möjligt. Vi lyckades skrämma iväg inte mindre än fyra tanter som inte ville lyssna :'D Jag sa någonting om att vitt fjortishår inte var fin och det sitter en tant med, förstås, vitt hår bredvis oss som tar sitt pick och pack och går och sätter sig någon annanstans. Hahahaha, det var väldigt roligt x'D

Jag sätter mig på ett asgammalt jävla täg till Norrköping. De hade aldrig hört talas om aircondition, fuck you SJ regional. Suck, svettades där tillsammans med typ femtio andra människor i samma vagn som hade ETT fönster som inte ens var öppet för att någon jävla unge tyckte det blåste för mycket. Amen fuck you...

Gissa om jag tcykte det var skönt att stiga ur tåget i Norrköping och mötas av underbara Anna. :) Gick raka vägen till Donken och tåg en glass, udnerbart. Tittade sen lite i affärer och sen tog vi bussen hem. Gick och köpte godis och kollade på Ondskan på kvällen, fantastisk film. Linda ringde och jag fick höra en skrikande publik med lite svagt Kiss i bakgrunden med I love it loud. *hej avundsjuk* Men jag är väldigt glad att jag är här, älskar att vara här hos Anna, även om Kiss hade varit underbart ;)

Kanske skriver senare, men nu ska jag gå och sminka mig etc. :)

Chao ♥

this poetry is meant to do you harm?

Är inte detta poesi så säg...


Himlen faller ner, det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.Jag har litat på imorgon som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda om jag gick i andra skor,
om jag gick i andra skor.
Jag är ingen soldat, j
ag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.
Jag har aldrig stått vid fronten eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna ligger ändå allting kvar,
ligger allting ändå kvar

jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,

jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.


I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå.
Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.
jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig inte att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
ingen soldat, jag tänker inte så.
Lars WInnerbäck-Sveriges bästa låtskrivare
underbart


Hinder-Better than me.
Jag lägger bara in den här så länge. Får se om jag orkar lägga in något mer senare.

Chao ♥

Till Farmor


Det är konstigt det där. Att ena sekunden finns hon där och den andra är hon borta. Hon finns inte mer, det är för mig inte rikitigt möjligt att förstå. Jag pratade med Agneta, min faster, klockan halv elva på morgonen, då hade hon fått ett epileptiskt anfall, jag blev lite ledsen, men tänkte sen inte mer på det.
När mamma kommer hem med mat från donken blir jag glad, har inte ätit något på hela dagen och hugger in på hamburgaren. Hon ber mig sätta mig ner och hon tar min hand. Jag ser genast på henne att något är fel. Jag frågar om de har haft det bra ute med båten. Hon svarar att ja, det hade dem. Fast idag var inte lika rolig. Farmor hade dött.
När jag fick höra de orden så bara vände det sig i magen på mig. Jag tappade aptiten helt. Jag hatar att gråta inför min mamma, så jag försökte samla mig och jag pressade ihop läpparna. Klämde fram ett "okej, hur är det med pappa?" innan jag kände tårarna strömma nerför kinderna. Fick höra att det var nog en lättnad för honom och att han var på hemmet nu.

Det var en lättnad för alla att hon änterligen fått somna in. Ingen mådde bra av att se henne lida så mycket som hon gjorde. Även om det gör fruktansvärt ont så kommer allting kännas bättre om några veckor. Man måste bara låta det sjunka in, ta till sig det, bearbeta det och acceptera det. Även om det är svårt.

Tänk er själva, en långsam och plågsam död. Att glömma allt som någonsin betytt något, att glömma sitt liv, allt man älskat. Att tro, på riktigt, att ens son egentligen är ens man. Att tro, att man aldrig har träffat sitt barnbarn, fast man sågs bara veckan innan. Att tro, att ens man lever, trots att han varit död i flera år. Att glömma hur man äter. Att glömma hur man pratar. Att glömma hur man andas. Att glömma hur man älskar. Att glömma allt man någonsin levt för. Att känna tomhet, hemlängtan och rädsla. Vet ni hur det känns? Det visste min farmor.

Hon var en underbar männsika. Jag kommer fortfarande ihåg vägen till hennes och farfars lägenhet i Täby. Jag kommer ihåg exakt hur det såg ut. Jag kommer till och med ihåg hennes och farfars lukt. Det var varmt och tryggt hos dem. De var roliga tillsammans, kärleken strålade om dem, trots att de varit tillsammans hela livet. Jag älskade att vara hos dem. Och när farfar blev sjuk så åkte jag och pappa alltid dit på torsdagarna, lagade pannkakor med henne och åt middag. Hon berättade historier för mig, om sin barndom. Jag älskade att lyssna på hennes berättelser och kolla på alla hennes gamla fotografier. Hon var så full av kärlek, hon sa aldrig ett elakt ord om någon. Det är henne jag är mest lik tror jag. Hon var vacker, omtänksam och snäll. Hon såg ut som en fotomodell när hon var ung. Jag ska försöka hitta ett foto på henne så hela världen kan få se vilken vaker människa hon var.

Jag har inte träffat henne på många år. Har inte stått ut med tanken på att hon inte visste vem jag var. Jag fick inte ta farväl. Jag ångrar nu att jag aldrig hälsade på henne.

Jag älskar dig farmor. Vila i Frid ♥


1921-2008Idag dog min farmor, efter långt tids sjukdom.
Jag finner inga ord, min pappa är på hemmet nu.
Vågar inte träffa honom, vill inte se honom ledsen.
Det gör så ont, så ont.

Rest in peace, dina plågor är änterligen slut.
Du finns i våra minnen.

:,( 10.18

Vaknade precis från en "tupplur" på soffan av att min faster ringde.
Det var om farmor, jag stålsatte mig för det värsta.
Men hon hade "bara" fått ett epileptiskt anfall  från ingenstans. Hon har inte epilepsi, utan det hade bara kommit.
Det lät som om hon skulle börja gråta vilken sekund som helst, men min faster är sån som alltid skrattar och skämtar, men jag hörde att hon döljde något,
Usch, jag lider med pappa och Agneta, vill inte att min sötaste farmor ska dö :,(

glömde

Hahaha, glömde säga att Linda, Karlsson och Jesper andandes helium x'D
Det var så fruktansvärt roligt. :'D Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig :D
På bussen mot centralen sjöng vi allihop, "Sånt är livet, sånt är 9F", underbart :) Och på tåget hem fortsatte vi andas helium, Linda underhöll hela tågvagnen. Jag såg att ryckte i de flesta mungipor, fast de vågade inte riktigt skratta :) Det var i alla fall askul xD


Som sagt så älskar jag alla mina underbara, älskade, vänner ♥


både bra och dåligt

Jag börjar med min underbara gårdag :)

Gick upp tio i fem och red och fixade allting tillsammans med Linda innan skolan. Åkta till skolan, hade matte, engelska och SO. Redovisade även mitt egna arbete i musik som blev Augustana-Boston på piano, gick faktiskt riktigt bra och Karin var på fett bra humör. Hon sa att jag inte behövde vara nervös för att jag var jätteduktig på att spela och jättedukitg på att sjunga. (!) :) Då blev jag glad.
Efter skolan drog vi med två-tåget till underbara Sthlm och Gröna Lund med i stort sett hela klassen. Jag, Linda och Liz skulle ta båten, men då är alla båtturer inställda pga strejk, amen Fuck you.., suck, vi fick knaggla iväg oss till grönan med bussersättning. Kom dit och var inne vid halv fyra. Jesper kom springandes och sa att det inte var någon kö till fritt fall. Jag inser inte alls vad jag gett mig in på utan springer med Linda dit. Börjar med den, (smart). Sitter och hyperventilerar hela vägen upp och typ skakar som fan. Elliot försöker lugna mig utan framgång, han snackar på om utsikten över Sthlm, vilket inte gör mig lugnare. Sedan säger det "swosch" och jag känner hur adrenalinet punpar som fan i kroppen, pheew, äntligen nere.... Så var man uppvärmd... :)

Sedan blev Extreme, Lustiga huset, Flygande mattan, Bergochdal banan, Vilda Musen, Spökhuset, Kvasten, Tilt (!) och Katapulten. Extreme var underbar, Lustiga Huset var som vanligt, Berochdal banan var som vanligt, Vida musen som vanligt, Katapulten underbar, Spökhuset berättar jag mer om och likaså Tilt.

Vi börjar med Spökhuset. Vi gick in allihop på en gång, typ. Jag, Linda (gråtandes), Sofia, Felicia, Karlsson, Jesper, Elliot, Harald, Max, Einar, Linus, Josefine, Liz, Eveline, typ. Jag gick sist hela tiden och typ småskrek hela tiden. Först var det inte farligt, tills det kom en två meter lång, typ, snöman som närmade sig mig med sina "tassar". Jag skrek "RÖR MIG INTE! JAG SLÅR ER!" då rörde dem mig inte, pheew :')
Sedan kommer vi ut på balkongen och tar lite luft och hämtar andan. In igen och Max skrämmer livet ur mig när han kommer skrikandes runt hörnet x'D Blev typ räddast då. Sedan stöter vi på en stor jävla, typ, Frankenstein som Max börjar "låtsatsslå". Då tar detta moster Max i armen och håller fast honom, Jag, Sofia, Felicia och Karlsson smiter förbi, vi vill bara ut så fort som möjligt., vi blir skrämde x-antal gånger till, men kommer tillslut ut först av alla. Kastar mig ner på en bänk hos Marcus för att lugna mig lite. Max kommer ut och han berättar att det moster som tog honom slängde ut honom och svor åt honom. Skitskumt... Aja, stolt över att jag gick genom det där jävla huset iallafall.

Som avslut drog Linda mig över hela torget framför stora scenen till Tilt. Jag typ skriker men tillslut ger jag mig. Sätter mig i den där jävla Tilt-stolen och känner "villintedö. villintedö, villintedö!" Åker upp, hyperventilerar, Linda håller mig hårt i handen och väl uppe vinklas vi mor marken och jag kniper ihop ögonen så hårt jag bara kan. Känner hur vi rasar mot marken och, pheew, äntligen nere. En till av mina skräckåk var avklarad :')
Haha på bilden ser man på mitt ansiktuttryck att jag verkligen inte vill x'D

Vi spelade lite i chokladhjulet också. Vem vinner en gigantisk chokladkaka?JAG!!!!!

Haha, fett stolt ^^ :'D Jag gav i och för sig bort femton av tjugo chokladkakor till hela klassen, men det var det helt klart värt bara för att dem är så fantastiskt underbara. ?
Jag fick även snacka lite med Marcus om allt möjligt, det var najs :)

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG MED UNDERBARA MÄNNISKOR, KOMMER SAKNA ER FRUKTANSVÄRT MYCKET :'(

Kom till stallet vid halvelva, duschade hästen och mockade lite. Åkte sen till IP för att en ledsen Linda ringde och sa hon skulle sova i stallet. Jag moppade dit, men det hade löst sig redan när jag kom. Där spelade jag fotboll med Elliot medans Linda och Anton myste. Sedan åkte jag och Linda hem till mig och sov i fyra timmar och sedan bar det av till Årsta, tävling. Jag vill inte ens prata om det.
Kan bara säga att antingen är min häst ett monster, eller så har hon ont. Mamma ska ringa Peter på måndag och be honom komma ut och kolla på snuttan. Ska också ringa en kiropraktor...
Hon vägrar gå till höfger inne banan, hon har aldrig hållt på så inne på banan. Nån jävla kärring står bredvid banan och säger i lugn ton på finlandsvenska, "sväng höger och trava" upprepade gånger. Var på väg att kläcka ur mig "vad i helvete ser det ut som jag försöker göra kärringjävel??!! Försök själv så kanske du fattar att det inte är så jävla lätt!!!" Usch, jag var så himla arg så jag grät.
Träffade Isabel en snabbis och pratade lite, trevligt :) Skitsnygga dem tillsammans, hon och Shakira.

Ikväll blir det mys med min vinnarchoklad och Melodifestivalen. Och pizza, haha :)

Chao ?


Chao ?

I am so fucking tired

Jag ska snart skriva en sjujäkla långt inlägg, så fort jag orkar.
Jag lovar, men först måste jag vila fan :)

Chao ♥

morgonpigg? naeej

Nu har jag varit uppe i tjugo minuter, pigg? nope..
Ska nu till stallet och rida och allt innnan skolan för att sen åka till Gröna Lund med hela underbara 9F och Marcus :D Det ska bli muy roligt, fett taggad :o ^^

Nej, nu ska jag väl ta och dra mig utåt i den kyliga morgonen och ut och rida en sväng med Linda, jobbigt, men mysigt :')

Chao ♥

<3


Stonesour ♥
En av favvisarna just nu, konstig video men underbar låt :')
Orkar inte skriva något speciellt idag, bara att musik-Karin hatar mig.


 


Chao ♥

mys

Nu blir det på med stora tjocka tröjor och mjukisar och så blir det mys framför tven heeelaaa kvällen lång.
Ska även torrspela på pianot lite, ska typ redovisa imorn. ^^ Fast jag tränade pyttelite grann idag i skolan på ett piano som faktiskt lät (!) och det lät inte så tokigt :D
Kollade även på American History X idag på SO:n, den var fruktansvärt hemsk och bra. Skitbra för alla nazister att se den. Det avskräcker nog en del också. Jag kan även fortfarande inte förstå det hela konceptet med rasism och nazism, men det är väl kanske bra... "/

Jag känner nu att tröttheten börjar ta kål på mig.
Jag har haft värsta cp-huvudvärken hela dan. På fysiken var det värst. Det typ svartnade framför ögonen och Carin sa att jag var helt blek. Orkade typ inte ens hålla ihop käkarna så jag satt och gapade hela tiden x'P
hade ingen spanska så fick sluta, åkte ner till Willys med Sofia och köpte godis, då fick jag lite sockerrus och blev piggare. Men orkade inte rida, nån gång kan jag väl få vila, min bästa vän latmasken tog överhanden helt enkelt.
Neej, nu ska jag gå oh kolla på Svampbob, om inte det redan har varit :)

Chao ♥


Falafell x'P

Idag kom vi försetn till spanskan, fast det gjorde vår lärare också.
Sary var hemma med sjukt barn så vi hade en vikarie, Falafell. Han heter egentligen Raphael, fast det låter som hsn säger Falafell, typ...
Han babblade på i 110 om Latinamerika och om att bara de fattiga trodde på gud och bla, bla , bla...
Han sa såhär:

"Bara de fattiga tror på gud, därför får dem så många barn. De använder inte skydd och de ligger och gör barn hela dagarna och de tror att Gud bestämmer om de ska få barn eller inte. Det är därför de fattiga har så många barn"

Alla sitter som fågelholkar hela lektionen och jag asgarvar, den här mannen ser ut som en glassgubbe/pajas och står och snackar om grejer som inte har något som helst att göra med spanska. Suck... Han uttalar sig också om saker som han inte vet något om över huvudtaget.

Dagen flöt på, träffade Mr Bergström en liten stund, då blev jag glad. Var annars lite smådeppig idag, tänkte mycket på pappa och på farmor. men, men man får ju inte glömma leva för det, alla måste dö någon gång även om det är jobbigt för alla. Life goes on, så småningom. faktiskt.

Nu ska jag vila och kolla TV, sen ska jag till stallet och sen iväg och träna. Jobbigt, känner bara för att sova just nu dåra.

Puss och kram på er kära läsare ♥

Farmor <3

Min faster ringde för en stund sedan. Jag hörde på pappas tonfall att något var fel.
Farmor har blivit sämre, igen.
Hon har haft Altchzimer (stavning?) sen farfar dog för sex år sedan. Hon blev så deprimerad att hon blev sjuk. Sedan dess har hon bott på hem och nu kan hon inte ens äta själv. Pappa träffar henne nästan aldrig för han står inte ut, hon känner inte ens igen sin egen son längre.

Jag träffade henne för fem år sedan den sista gången, hon kom ihåg mig vagt och pratade och var glad. Nu har hon inte sagt ett ord på ett halvår. Det är verkligen fruktansvärt. Jag kommer ihåg när jag var typ tio-elva år, hon ringde hem till oss och jag svarade.
"Hej, det är Malin"
"Hej, det här är Gun, är din mamma hemma?"
"Neej, hon är ute nu tyvärr"
"Okej, vad sa du att du hette?"
"Malin."
"Vem är du?"
"jag är ditt barnbarn"
"Har jag träffat dig?"
"Ja, vi träffades förra månaden"
"Jaha, ja du förstår att mitt minne inte är det bästa..."
"Nej, jag vet det..."
"Ja, du får ha det så bra då, hejdå"

Jag kände inte ens igen min egna farmor, hon lät så annorlunda. Hon visste inte ens vem jag var, hon undrade om hon någonsin träffat mig... Jag har alltid träffat henne, ofta, under hela mitt liv. Och nu raderades jag ur hennes minne på bara några veckor. En del av hennes livstid, på några veckor. Hon mindes inte min pappa för några år sedan heller. Snart kan hon inte ens andas själv.

Jag och pappa pratade om det när vi åt idag. Han sa att hon hade varit död för honom länger, hon lever inte längre. Bara hennes kropp lever, hon är bara ett skal av sitt forna jag. Det gör så ont i mig att se min älskade pappa så ledsen, det gör mer ont än vetskapen om att min farmor snart ska dö. Hon har varit död för mig länge också, men jag har ändå alltid vetat att hon fortfarande lever. Pappa sa att det är bra att han inte har tagit ut semestern ännu, han sa att farmor dör snart och då kan han inte ha någon semester. på grund av begravningar och sånt.

Kan ni förstå hur hemskt det måste vara när ens mamma inte känner igen en? När ens mamma tror att man är hennes man? Jag kan inte i mitt djupaste förstå hur han känner, men det gör ont att se honom så ledsen. Även om han försöker dölja det så ser jag det på honom. Jag vill verkligen inte att farmor ska dö, jag vill inte att någon ska dö.

Den här låten är till dig farmor ♥
Den handlar nog mest om farmor och farfar tillsammans, det var ju sorgen efter hans död som gjorde henne sjuk.

Jag älskar dig ♥todays

Idag hade vi orientering, det gick muy bra och det var muy kul :D
Är det bara jag som tycker att det är kul eller? :o xP Tog iallafall alla kontroller inom tiden, även om jag och Linda och Jessica sprang tillsammans hela vägen. Vi träffades ute i skogen och skulle till samma kontroller så då är det klart man springer tillsammans. :)

Sedan åkte vi hem, duschade och åt lunch. Sen tillbaka till skolan för att ha,

slöjd...

Kom igen, hade vi inte kunnat få ledigt? Aja, fick iallafall träffa Markus en snabbis och göra någonting inte så vettigt så slöjden. Men vi skolkade iallafall inte som så många andra. *stolt* :D
Sell kändes superfin när jag red, fräsch och med låg, fin form ♥

Nu ska jag göra klart mitt arbete om Kina, som skulle ha varit inne idag egentligen, men aja. :P

taggad till hundra procent :DOrientering imorgon, hypertaggad !
Det blir till att gå upp vid halv sex, duscha, äta stadig fukost osv. Man måste ju vara igång för tusan :)
Sedan gå till stallet vid kvart över sju, möta upp Linda, Felicia, Sofia och Jessica och moppa till Björnkälla. Springa och orientera fyra kilometer, till skolan, eller hem, får se, och duscha och fixa till sig. Sen ska man ha Slöjd och SO. Har ingenting att göra på någon av dem lektionerna, nööödvändigt att åka tillbaka till skolan efter orienteringen alltså...

GODNATT EVERYONE, HAVE A NICE TOMARROW :D


♥  ♥

pluggiis

Usch, vad jag hatar att plugga ^^
arbete in imorn om Kina, skitkul... *inte*

Jävla pissväder dessutom. Imorse åkte ländtäcket på när jag red. Det blåste och regnade småspik och var tvungen att rid ute i skogen. *crycrycry*

Ha en bra dag alla ♥

tävling MRS

Idag var jag och tävlade, min häst var en stjärna och jag var en idiot :)
Felfri i 1 meter och fyra fel i 1.10. Jag red så himla uselt i 1.10 och hon räddade mig på flera språng, min lilla ängel ♥

Är supernöjd med henne, debuten i 1.10 gjorde hon galant, nu måste bara jag lära mig rida ordentligt också... *suck* Men det kommer nog med tiden.

Här är en låt som passar min lilla Sell ♥

Halvbra film och ljud, men jag tror alla känner igen låten :)

Älskar låten :')

*crycrycry*


Tears in heaven-Eric Clapton.
En låt som ligger mig varmt om hjärtat.
I åttan spelade Pete den här låten för min klass på engelskan. Elliot började gråta, för det var den som de spelade på hans pappas begravning, Linda började gråta, Felicia började gråta och i dem banorna gick det. Tillslut tror jag minst halva klassen grät. Det var hemskt. Pete visste inte vad han skulle göra och lät oss sluta typ 40 minuter tidigare. Vi grät hur länge som helst, kramade varandra. Ingen visste varför vi grät, men vi blev så himla berörda av varandra och av den här fanatstiska låten så man kunde inte annat...


Lyssna o njut  ♥

BJ


Lägger in en till Bon Jovi, ÄLSKAR låten, den är helt udnerbar :')


<3


Idag lägger jag in en video för att själva videon är väldigt bra. Låten är helt okej och bandet är underbart :')
Jag kommer nog med fler låtar fram mot kvällen.


                                                                                                           ♥pallar inte alls ^^

Usch, orkar inte skriva mer om någon jävla försurning! ^^

Är så jäkla skoltrött, men nu är det vara 14 skoldagar kvar, eller hur Marcus? :'(

Vill inte ens tänka på det, det börjar sjunka in mer och mer nu, ju närmare man kommer. Att man ska skiljas från allt och alla. Från den trygga atmosfären hos alla mina fantastiska vänner. Och alla lärare, hela miljön liksom. Jag kommer sakna allt så himla mycket...
Ångesten börjar krypa på allt mer nu, ju närmare man kommer. Jag vill verkligen inte sluta, jag vill inte bryta rutinerna. Att alltid åka till samma skola, samma människor, samma lektioner. Jag vet att det kan låta tråkigt, men det sista året har varit allt annat än tråkigt. Det kan jag lova er. Jag har fått fler nya vänner under min tid på Ekilla än jag någonsin kunnat ana. Det känns bara så himla overkligt att vi ska gå skilda vägar, allihop. Leva våra egna liv, utan varandra. Hur ska jag klara mig utan alla er underbara männsikor? Ni vet vilka ni är.

Jag kommer sakna er så himla mycket :,(

With never ending tears.
I guess there is no more time for goodbyekisses.
Together all these years.
Now half of me is missing.


" Never say goodbye, never say goodbye
You and me and my old friends
Hoping it would never end
Say goodbye, never say goodbye
Holdin' on - we got to try
Holdin' on to never say goodbye "

lw<3


Lars Winnerbäck-Elegi

Han sjunger om sin fru, som fick missfall. :'(

Så underbart vacker :')

<3

Här kommer en till låt som har betydit mycket för mig, eller snarare en låt från en film som betydit mycket för mig. En film som i princip har byggt min barndom.

Elton John-Circle of life (Från Lejonkungen)

Lyssna och njut people :')

nationella

Btw, glömde berätta.

Vem tror ni fick MVG på A L L A nationella prov? Okej, det bara tre, men ändå :D
J AG, J A G, J A G ! ! ! !

♥  ♥


Coldplay-Fix you


Den här låten är en av världens bästa låtar.
Lyssna noga på texten, den stämmer perfekt in på mitt liv. Så bra så det är läskigt.
Jag gråter iallafall nästan varje gång jag hör den, helt underbar
.
Coldplay är även ett av världens bästa band enligt mig :')

usch, vilken hemsk dag ^^

dagen började inte ens bra.
Jag försov mig, hann inte sminka mig ordentligt och ännu mindre fixa hårhelvetet som just idag skulle vara helt omöjligt... Hittade inte busskortet och fick stressa som en jävla galning. Vid bussen står en 30+ och glor på mig som han aldrig sett en sån som mig (?) Han typ vänder sig om på bussen och ler mot mig hela tiden. Tillslut börjar jag undra om han garvar åt mitt hår eller om jag har något i ansiktet..! Jag tar kort på mig själv (haha), men det ser inget konstigt ut, förutom att håret var förjävligt då, men inget konstigt annars. Det kliver på en annan kille som också glor som fan.. När vi kliver av bussen vänder sig 30+ om och ler mot mig igen. Jag känner mig ganska obekväm vid det här laget och skynder på mina steg upp mot skolan. En till kille i en bil som kör förbi stirrar och en liten kille på 10- glor också ^^ :O Jag tänker att jag måste ha någon fläck eller något på mig... Men icke.
Jag frågar Sofia om jag ser konstig ut och säger neej. Så jag måste ha varit snyggare än jag trodde idag alltså, haha.

Vi har bild, lunch och biologi. Innan och efter biologi n mår jag piss, får en pollenattack och blir hämtad av lilla mor. Däckar i soffan och äter lite, stoppar i mig några tabletter mot magkatarr och mår sen lite bättre. Vandrar ner till stallet och känner den där hemska hopplösheten komma vällandes. Jag fick alltså en släng av deppsjuka också mitt i alltihop. Herregud, jag började gråta helt utan anledning och blev på pisshumör. Saknade Sterling, en del av min livsglädje åkte med honom till Norrland. Gud vad jag saknar honom...
Hämatde hästen i hagen som var som vanligt tills jag satt upp då hon blev spänd som stålfjäder och bara ville inte gå i låg form. Malin blev sur=Sell blev sur=Sell börjar protestera och vill inte vara med längre=ännu mer arg Malin=envisare Sell... Suck, allt detta resulterade iallafall i dålig riding och mest en kamp mellan häst och ryttare. Sen kom Ki och det gick lite bättre. Efter ett tag skulle vi galoppa lite och då fick Sell totaldamp och vägrade göra någonting, hon skulle inte fatta galopp och hon skulle framförallt I N T E gå till höger. Suck, jag blev jättestressad och gråtfärdig. Jag hoppar av och Ki longerar henne lite och hoppppar sedan själv upp. Jag får kramper i magen och är supernära på att spy medans gråten hänger bakom ögonlocken. Allting bara brister liksom. Jag blir sur på Ki för att jag tycker hon gör fel och jag blir på ännu värre humör. Jag känner mig hopplöst dålig för att jag inte kan rida min häst etc, etc.

Suck, jaja. Hon blev fin i skritten, på slutet... Hopplösa, envisa, dumma, sto..!


Vi har gått över tiden med 45 minuter och jag fick jättestressigt till öppet hus på Kunskapsgymnasiet. Hann inte duscha, inte sminka mig eller ens hinna hem. M och P hämtade mig direkt i stallet. Iväg till skolan, kände mig super fräsch, verkligen. Jag luktade häst, var svettig och hade fula kläder. Som pricken över iet så rapade jag typ magsyra och hostade som en galning... Suck, bra första intryck liksom. Skolan var iaf superfin och massa gulliga männsikor och några snygga pojkar :)

Nu ska jag plugga, wiiee... Jag har skjutit upp det i veckor, så det är väl dags nu antar jag. Sista rycket, sen är det klart allting. Men helst av av allt vill jag bara sova och blunda för alla förändringar och problem.

Pusshej alla söta som orkat ta er tid och läsa om min hopplösa dag!  ♥


Mälarhöjden :)

Idag var jag och tävlade, dubbelnolla i 90, åttondeplacering :D Skitnöjd, hon var så duktig min lilla älskling. I en meter så hoppade hon super 1.2 och 3. På fyran blev det missförstånd helt och hållet, jag vet faktiskt inte exakt vad jag gjorde, men fel blev det. Hon landade mitt i och jag höll på att ramla av, men jag gav mig fan på att inte ramla av så jag kramlade mig fast! ;) Hon hoppade sedan resten av banan klockrent, alltså fyra fel. Är supernöjd med den här dagen. Det var liksom fyra timmar mellan klasserna, så jag förstår att hon var lite loj och grinig. Hon var skitjurig på framhoppningen, men det växer hon väl från någon gång också :)

Jag och Linda sprang ner till Mälaren och stranden och tog vårat första "dopp", vi hade tyvärr inga badkläder, men jag hade fan inte bangat :P Det var ganska najs, men det kändes som att vara tillbaka i Egypten när vi var på stranden, hördes typ bara arabiska ^^ Och, nej, jag är inte rasist!
Men det var en grej som jag och Linda blev lite förundrade över. En ganska stor familj med arabisktalande människor hade tagit med sig en uppblåsbar pool till stranden (?), men grejen var den att ungarna satt i poolen med kläder på och det var inget vatten i (?) konstigt, tyckte vi ^^

När jag kom hem så däckade jag på en gång, skitont i magen, typ magkatarr trodde mamma. Jag höll på att svimma, det gjorde fuktansvärt ont iallafall. Kollade på "inför melodifestivalen", så jävla rent ut sagt dåliga bidrag. Det var ett från, typ, Lettland eller nått sånt. De hade klätt ut sig till pirater och sjöng om att de var "The wolfes of the sea", så dåligt! :O Det blir bara värre och värre för varje år, herregud. Alla bara gör till sig så mycket de kan. Piraterna från Lettland hade breda smil, men deras ögon var helt utryckslösa. Vad är meningen liksom? ^^


suck...

godisbegär någon..?

Jag fick godisbegär idag, så starkt att jag åkte in itll Märsta, ensam, en lördagkväll för att köpa godis och hyra en dålig film. Som jag sen sitter och somnar framför, vilken tragisk människa jag är. herregud...

Igår såg jag Lejonkungen, den bästa film som någonsin gjorts, det kommer aldrig finnas någon bättre. Tro mig.
Jag grät. Som ett litet barn, i början av filmen, den underbara låten, i mitten när hans pappa dör, och i slutet när alla blir lyckliga i alla sina dagar. Usch, jag har blivit så lättrörd, gråter för allt.

Kom även på idag när jag moppade hem från stallet, att jag har bara cirkus fyra veckor med alla mina underbara klassmates :,( Då fick jag en stor, tjock klump i halsen. Som inte försvan förän jag satt och tittade på den dåliga filmen. Allting kommer förändras, allt. Hela mitt liv. Jag står inte inte ut med tanken att jag inte kommer få träffa alla dessa fantastiska människor varje dag. Visst, man säger att man ska träffas på helger osv, osv. Men det blir inte så, det vet jag. Man får så mycket annat att göra, häst, plugg, förhoppningsvis lite nya vänner. Men jag vill verkligen inte förlora dem gamla, jag tycker om alla så himla mycket. Efter tionde juni kommer jag aldrig mer få känna den trygga "ekillakänslan" som jag känt det senaste året. Att bara få komma till människor som man vet vilka det är, välkända ansikten som man tycker om, alla på nått sätt. Jag kommer vara helt förkrossad på avslutningen, kommer ine glädjas åt nått, fan. Usch, jag behöver verkligen prata med en viss person på måndag alltså. Fast, då hinner jag inte efter skolan, tisdag, hoppas jag.

Nej, nu måste jag sova. Ska upp 05.30 imorn, tävling MRS. Ska tävla avdelning A, håll tummarna för vinst nu allihop, haha :)

GODNATT<3


sol<3

Underbart, varmt väder idag <3
Har solat, målat och vart i stallet imorse :) najs <3

Måste också säga grattis till min älskade Jessica som fyller sexton bast idag :D

dagens

Jahapp, vad mer kan man säga än att vädret är helt underbart :')
Vi slutade tjugo över ett, vet ni när jag kom hem? ^^
HALV FEM x'D

Vi satt och pratade med Marcus om allt möjligt som man behöver prata om ibland,
i två och en halv timme :P men det var najs, skönt att prata lite och få lite annat kul samtidigt :)

Det gick super att rida, jag blev jättenöjd tillslut. Sen fick jag spola av henne, gå ut i solen och beta henne medans jag lyssnade på Augustana :') Sedan var det in, kyla benen, smörja mungiporna, torka ansiktet, skrapa bort päls och borsta. Snacka om att hon kände sig omhändertagen xP


Ghanadag

Idag är det operation Ghana. Vi ska jobba för skolan och samla in pengar åt ett barnhem i Ghana. Jag ska måla, plugga, ut och springa en sväng och kanske sola om jag får en stund över. Träning ikväll också :)
Dagen är fullspäckad så det är lika bra att sätta igång, jag borde ah börjat för länge sen.


-Skriva två labbrapporter i kemi.
-Jobba lite om Kina i SO
-Skriva om försurningen i Östersjön, biologi.
-Plugga grammatik i Spanska, prov imorn.
-Tvätta och måla
-Ut och kuta
-Sola (om solen kommer fram något...)
-Till stallet om typ sju timmar


Nu är det verkligen bäst att sätta fart!


'

You don't know me and you don't wear my chains.

:)

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA GLAD ATT JAG HAR ER ALLA <3
 

Jag måste bara få säga att jag är så himla stolt över mig själv. Som idag till exempel, vi skulle redovisa en diktanalys inför klassen, det kändes inte konstigt alls, inte jobbigt eller pinsamt. Helt naturligt.
Jag ska även antagligen sjunga solo inför klassen, den låt som symboliserar mitt liv bäst just nu. Coldplay-Fix you. Om jag klarar det så kommer jag vara så otroligt stolt. Jag kan nämligen inte sjunga särskilt bra... "/
Mitt självförtroende har växt så otroligt mycket, det har jag många att tacka för, men mest Linda tror jag :') Och Mackelimack lite grann. Men tack Linda, för att du har hjälpt mig att bli den jag är idag.
Jag älskar dig Linda Veen Huis.

Augustana-Boston

In the light of the sun
Is there anyone, ohh it has begun
Oh dear you look so lost
Eyes are red and tears are shed
This world you must have crossed, you said

You don't know me, and you don't even care
ooo yea
She said you don't know me, and you don't wear my chains ooo yea

Essential yet appealed
Carry all your thoughts, across an open field
When the flowers gaze at you
They're not the only ones who cry when they see you

You said you don't know me, and you don't even care
ooo yea
And she said you don't know me, and you don't wear my
chains
ooo yea

She said I think I'll going to Boston
I think I'll start a new life
I think I'll start it over
Where no one knows my name
I'll get out of California
I'm tired of the weather
I think I'll get a lover
I'll fly them out to Spain

I think I'll go to Boston
I think that I'm just tired
I think I need a new town to leave this all behind
I think I need a sunrise
I'm tired of the sunset
Hear it's nice in the summer
Some snow would be nice
Ooo yea

In Boston! No one knows my name
Yeaa
No one knows my name
No one knows my name

Yeaa

In Boston no one knows my name

Varför har du alltid så rätt?

^^

Jaha, vanlig dag. Ovanligt seeg och trist. Men, men. Man kan inte alltid ha kul.

På morgonen flöt allt på, men sen, på lunchen och biologin så var gråten så nära. Hela tiden. Skitdeppig blev jag ^^
Fick sedan en otoligt värmande kram av Marcus, han fattar verkligen. Han kan läsa av mig på en gång hur allt står till. Helt otrolig. Hur ska jag klara mig utan allt folk på Ekilla? Shit, jag kommer typ bli helt apatisk under hela sommarn. Jag ser verkligen fram emot det...

Jag har funderat mycket under dagen, på dig, hur jag ska handskas med det. Men jag har inte blivit klokare alls.

Träffade en otroligt söt liten andunge i stallet som Linn hade hittat i skolan. Och sen tagit med hem. Hm, väldigt smart, men den var otroligt söt <3

it hurts so bad

It hurts so bad, I can't explain it.

Det känns som att mitt hjärta ska slitas i tusen bitar. Allt känns bara så jävla hopplöst, allt jag begär att få röra dig en sista gång, se in i dina mörka, djupa ögon en gång till och bara känna den enorma tryggheten igen. Jag kan inte sluta gråta, det spelar ingen roll vad ni säger. Inget kan få mig att sluta sakna honom, inget kan få mig att strunta i mina känslor. Jag kan inte glömma, bara blunda för det. Jag kan inte glömma det sista farvälet den sista morgonen. I tystnaden, gryningen, den nyfallna vita snön. Jag kan aldrig glömma det. Det har etsat sig fast i mitt minne föralltid.

Jag saknar dig bara så mycket, jag vet inte vad jag ska göra. Att kliva ur transporten och lämna dig där ensam är det svåraste jag någonsin behövt göra. Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket att jag inte bara höll dig i mina armar, varför släppte jag taget?

Hade jag inte gjort det, hade du fortfarande varit här, och allt hade varit som vanligt.

Jag älskar dig.

image24

sum08

HELLOO PEEEOPLE :)

SNART ÄR DET SOMMAR GOTT FOLK :D

image23

:,(


Idag är det tre månader sedan den värsta dagen in  mitt liv :,(

image22

unicef

SKÄNK PENGAR TILL UNICEF, SOM KÄMPAR FÖR VARJE UNGE!

Usch, började gråta när jag såg inslagen från kvällens gala. Så jävla hemskt :'(
Vi ska fan inte klaga på våra små jävla miniproblem här hemma. För oss det självklart med tak över huvudet, gå och lägga sig mätt i en varm, trygg säng. Det är en självklarhet att gå i skolan, ha mobil, se på tv, alla dem där sakerna.

Ett barn i Kambodja är glad om den får överleva. Tusentals dör varje dag. Gatubarn blir skjutna som skadesjur.
I Kongo blir treåriga flickor våldtagna av soldater som förgriper sig på dem i flera dagar. Tillslut skär dem sönder underlivet på dem, de kan inte kissa, bajsa eller något annat. Allt rinner bara ut. En liten flicka som blivit utsatt för ett sånt övergrepp när hon var nio år sa såhär:

"Det för alltid ont därnere, och ingen vill leka med mig för jag luktar kiss."

Så jävla fruktansvärt. Barn blir slagna, våldtagna, mördade och kidnappade. Vi måste göra något, nu! Bli världsförälder eller skicka bara pengar som blir över, lite pengar för oss kan betyda mat i en vecka för att föräldra- och hemlöst barn <3

image21

valborgHade en trevlig valborg, med många fyllesvin.

Jag drack inte en droppe, precis som jag lovat mig själv och många andra :)

image20

RSS 2.0