<33

Tack för att ni är ni och att ni låter mig vara jag.

ni betyder så himla mycket för mig och det känns som att jag alltid har kännt er, fast jag bara har vetat om att ni finns i typ fyra månader,

men TACK iaf, ni är som min andra familj <3 jag känner mig hemma.

^^

Matteprovet gick pissskitochhelvete,

men, 

vad gör det om hundra år?
Egentligen? :) (a) 

Nu sitter jag och Veronika i soffan och kollar på nyheterna (?)
Men imorn kommer Ebbs, Linus, Bumbi och kanske Kev och Johan ^^ :D Mawiie, ska bli mys :)

Pusshej ♥

yppsala

Jag vill bara säga att Veronika, Ebba, Bumbi, Linus, Johan, Maria och Kevin är GULD värda. Ni gör mina dagar helt underbara och jag kan inte håla mig borta från skolan mer än en dag, uppenbarligen :') Jag har sån tur att jag har er <3

Men jag glömmer självklart aldrig mina "gamla" vänner, Linda, Jessica, Anna, Flisan och Sofia. Jag älskar er underbara människor <3

jadu

uppföljning på gårddagens inlägg.
nu har jag lugnat ner mig och är iställer facinerad hur man kan hålla fast så hårt vid sin tro även fast hela världen hatar en och man har liksom inga vänner, man har bekanta. (?) KUL liv liksom...
Just, de hatade svenskar också, för att någpn svensk pastor hade gjort ett uttalande om homosexuella. Då var plötsligt alla svenskar idioter och skulle hamna i helvetet. Eh, hallå? Vadå trångsynt? Om dessa människor lever för att tjäna Gud och det dem säger är guds ord, då gillar inte jag gud iaf ... >.< Han verkar vara jävligt konstig som dödar massor människor som aldrig gjort ont. Märker dem inte att dem säger emot sig själva? Det håller inte alls...
Folk dör inte för att Gud bestämmer att dem ska det, dem där av ålderdom, virus eller av att människor dödar varandra. Fattar inte dem det?

Förlåt, men jag blir bara såå trött...

shit i helvete!

Har precis sett en dokumentär om USAs mest hatade familj. HERREGUD säger jag bara. Jag finner liksom inga ord, de går runt med plakat som säger "GOD HATES FAGS!" liksom, what the fuck?!?!
vad är det för jävla fel på dessa människor? okej att tro på gud, det får dem väl fan göra som dem vill, men att diskrimineringa olika folkgrupper, demostrera på en begravning och säga sig vara glada när folk lider och dör, för att det är guds vilja. (!!!!)  det är fanimej sjukt!
De tror, på riktigt, att den lilla grupp som dem är, typ 20 pers, det är bara dem som kommer till himlen, alla andra i världen hamnar i helvetet... Jag kan ju säga på en gång att om Gud är som dem säger att är så vill jag fan inte hamna i nån jävla himmel. I helvetet är det fest, join me please!
Skriver antagligen mer om detta upprörande program imorn, orkar inte nu... Kan bara säga att jag känner för åka hela vägen till USA bara för att slå dem på käften. Tyck vad fan ni vill, men det är så jag känner iaf...

(var bara tvungen att skriva av mig, det kommer mer...)

hej hunk

Jag har fått en ny favorithunk!
Vi kollade på Marie Antoinette idag i skolan och jag och Ebba höll på att bli galna på denna underbara hunk, Jamie Dornan, som spelar den svenske soldaten Axel Von Fersen som Marie Antoinette hade en affär med. Jag förstår henne kan jag ju säga. Jag ville bara ställe mig upp och skrika, visste liksom inte vart vi skulle ta vägen. Jag bara dör för hans ögon!!! ♥

Han är en irländsk modell (Y)


Annapanna

Idag vill jag tillägna ett inlägg till allas våran Anna som fyller år idaag :D

Många fina minnen med dig, du är underbar och jag saknar oss <33



"/



sveda...

Men tack för underbar dag ändå <3

.

Utsidan ler men insidan orkar inte mer

ångestångestångest

Varför kan inte allt bara vara som det var? Varför känner jag såhär? Jag förstår ingenting.

något saknas, något stort.

en tår rinner nedför min kind
det går inte att stoppa
jag vill, men jag vill inte
ingen förstår
inte ens jag

vad är det för fel på mig?
varför kan jag inte bara som alla andra?
varför just jag, alltid jag.
Har jag gjort något fel?
Har inte gud straffat mig tillräckligt?

I need you, now and forever.


Förlåt för emoinlägg,

skjut mig, snälla bara skjut mig

vilken underbar morgon jag har haft, verkligen. Helt fantastisk...


... nej, jävla kukmorgon.

Masade mig ur min varma underbara säng klockan kvart över sex. Tog en väldigt varm dusch, torkade, plattade och waxade håret. Sminkade mig och klädde på mig, vipps klockan var kvart över sju. Ingen frukost idag inte. Masade mig iväg till bussen, somnade på den och kom till såsmåningom till stationen klockan tio i åtta ungefär. Ställer mig för att vänta på tåget, det kommer inte. Så kommer det en ny tid: 08.31. Jävla skit tänker jag och går en sväng. Kommer tillbaka vid tjugo över och ställer mig för att vänta. Kylan sprider sig sakta ner genom hela kroppen. Tårna fryser, händerna fryser, ansiktet fryser. Jag är skitsur på allt och alla, typ.

Tåget kommer fortfarande inte och klockan blir tjugo i... Sen kommer en ny tid igen 08.14. Då var min jävla gräns nådd! Ringer till pappa och säger att jag tar bussen hem igen. Missar ändå den enda lektion som jag hade på hela dagen. Så sätter jag mig på fel jävla buss och får gå 45 minuter från bortanför kyrkan. Jävlar vad sur jag blev. Isande vind i aniktet och mina tår höll på att gå av! Batteriet på Mp3 tog slut. Jäfvla fittaa...
Så nu sitter jag och kollar på vackra brudar i TopModel.

Jag ska åka till Märsta och köpa godis och sen ska jag krypa ihop i soffan och titta på film.


Jag vill gråta men det går inte. Mina tårar har tagit slut, balle.

?

Jag vet fan inte, igår var...

...skitkul och snurrigt. Men skitkul iaf :) Tack för en underbar kväll brudar och killar <3


todays

Jaha, idag har jag ont i hela jävla kroppen. Gymmade lite för hårt, kämpade så mycket att jag höll på att spy, haha xP
Imorn ska jag till Ekilla igen och hälsa Macke, mwie :) Längtar, ska snacka lite mer med Mia också :')

Just nu sitter jag och knarkar Johans tröja och kollar på Cold Case.

Jag måste bara säga att idag såg jag en supeergullig syn på tåget. Precis när jag skulle kliva av så ser jag en tjej och en kille osm sitter och sover, lutar sig mot varandra, jättesöta. Och i knät har dem en skiitsöt pitbull (?) som bara ligger där och kollar på alla som går förbi. Jag tycker bara det var så himla gulligt, haha :) Tänkte att så vill jag också ha det. Fan.

Kevin åker till Spanien imorn, Johan åker till Etiopien i december och Linus ska till Egypten i februari, futusan på dem som inte tar med mig. Skulle få åka i Kevins golfväska, men jag tyckte det kändes lite obehgaligt. Men det kanske är värt det, ska fundera på saken (a)

suck

jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, men jag känner bara för att skriva.

Jag kan skriva att jag  ar på Ekilla idag, för första gången sen den 12 juni. Det var...
precis som vanligt. Bara lite skillnader i lärarstaben och lite färre elever. Men skolan är fan lika deprimerande som vanligt, haha. Låånga korridorer, tegel, illaluktande toalletter. Men det var fan mitt andra hem i tre år så det betyder något, ändå. Vi träffade Mia-Pia, det var underbart roligt att träffa henne igen, faktiskt. Jag har saknat henne. Alla lärare blev lite förvånade när vi dök upp, först reagerade dem inte, men sen såg dem att det faktiskt var vi och då blev dem glada, haha :)

Coach Stefan, Danne OCH Olof, har slutat...  fifan. Tycker synd om dem stackare som aldrig fick uppleva de tre snyggingarna.

Jag åt idag en lussebulle, en morotskaka och ett vaniljhjärta till lunch, det var... nyttigt... :P men jaja. Linda och jag är ganska tjocka innerst inne :) Så, det var kul att hälsa på där faktiskt, ska tillbaka på fredag och hälsa på Mackebus, för han var inte där idag :( Det ska faktiskt bli kul.

Nu sitter jag och kollar på Grey´s och jag har tränat, det gick bra, red Chivas. ♥

villvillvill




villvillvill, det är ju såå hett :D

<3

Ni betyder jättemycket för mig, ni ger mig glädje och det känns som att ni verkligen uppskattar mig till hundra procent. Jag kan verkligen vara mig själv med er, jag behöver inte vara någon som jag inte är... Och det är jag så himla glad för. Att jag satte mig bredvid Veronika, den där första dagen, det är nog något av det bästa jag gjort.

Jag var bara tvungen att skriva av mig. <3


suck

det känns som att du inte bryr dig, :(

jag orkar ingenting, vill bara ligga i soffan och göra ingenting. Har liksom ingen lust till något,,,

:(

Allt är bajs, fanfanfan

men jag vet inte varför, vill bara gråta :(

:(

Allt är bajs, fanfanfan

men jag vet inte varför, vill bara gråta :(

du var mitt allt

Idag är det den tredje november.


Det datumet kommer alltid vara något speciellt för mig, idag är det nämligen exakt fem år sedan som jag var elva år och stod och väntade, förväntansful och lycklig, på stallplanen. Min ponny skulle komma, min alldeles egna ponny. Sterling heter han, har är vit med bruna små prickar och sammetsmule och snäll blick.

Nu sitter jag här, fem år senare, Sterling är borta och allt är förändrat. Jag är fortfarande lycklig, men jag saknar min ponny med sammetsmulen. Han är speciell, han är inte vilken häst som helst. Han var min bästa vän och min ögonsten, mitt allt.

Alla våra underbara stunder tillsammans, dem kan jag aldrig få igen. Jag är ledsen för det och jag ågrar att jag släppte taget om dig. Jag vill gå vidare, men jag vet inte om jag någonsin kommer kunna gå vidare helt och hållet. Jag vill träffa dig, men det är nog bäst att låta bli. Det skulle bara göra allting så mycket svårare.

Men jag vill bara säga att jag fortfarande älskar dig och jag saknar dig massor älskling. Du var mitt allt och du är fortfarande en stor del av mig, av mitt hjärta. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag. tack.

lejonhjärta <3




                                               Måste bara säga att Bröderna Lejonhjärta är KÄRLEK! Underbar film ♥♥

RSS 2.0