viva la vida

Det vill jag skriva på ryggen, precis nedanför nacken i en fin stil när jag fyllt 18. Jag drar upp ämnet att jag önskar mig pengar till tatueringen för m o p. Ojoj, fät släpptes typ en tromb lös. Mamma babblade på och tillslut sa jag att jag faktiskt får och kan göra precis som jag vill, hon kan inte hindra mig i vilket fall. Då klämmer hon ur sig "Jaha, då kan jag ju lika gärna sparka ut dig ur huset, bara för att jag kan." "Jamen, det vill du ju inte, eller hur?!" "Nej, men jag kan. Och det skulle göra dig ledsen och besviken. Och du gör mig ledsen och besviken om du tatuerarn dig" här har hon höjy rösten ganska mycket öch börjar låta riktigt förbannad. Jag frågar varför hon hetsar upp sig så mycket, jag är fortfarande lugn. "Ja, men du vill göra något utan att bry dig om vad jag tycker!" Vid det här laget är jag redan på väg ner till rummet för jag känner att jag verkligen håller på att bli sur. Jag stannar och säger "Men, mamma, det här är något jag velat göra ända sedan Coldplay konserten, jag tycker att det symboliserar någor vackert och jag vill alltid bära det med mig och komma ihåg det." "Jamen då kan du ju ha ett smycke!!! Inte förstöra din kropp!" "Äh, det här kommer vi aldrig komma överens om ändå" och med de orden gick jag, orkade inte riktigt.
Liksom, som att jag vill tatuera in något som jag tycker betyder något väldigt starkt, vill jag inte göra för att jag kan utan för att jag verkligen vill. Det är en jävla skillnad. Och hon jämför det med att sparka ut mig ur huset bara för att hon kan. Snälla, kom igen när du har något riktigt bra argument, annars kan du sluta skrika på mig.

styrka

Du är min styrka min fina ♥ Vi med våra kärleksproblem, sorgliga fyllekvällar, vin o ost och gud så underbart. Vad skulle jag göra utan dig min älskade Ebbs?


confused

Förvirrad .
På många sätt. Smickrad, lite skraj men samtidigt är jag nyfiken. Jag vet, it doesn't make any sence.
Plus att jag är bakis efter en skitrolig, men lite konstig, kväll hos Ebbs igår. Hm, måste nog lägga mig ner, dricka min vikt i vatten och kolla på Sagan, samla tankarna lite så att säga.

:)

Underbar familj. Skratt i kilovis. 15 timmar film. Underbara klappar. Rolig mormor. Godis. Julmat. Julmust. Snö.
det kunde inte ha blivit en bättre julafton. Idag ska jag göra ingenting. Bara kolla på 15 timmar film.

jul, jul, strålande jul

Julstök. Svärande mamma. Jobbiga hundar. Bak. Rasande pepparkakshus. Fult julpynt. Dålig musik. Trött Malin.

Mmm, nu är det jul :D

lillejulafton

Igår var det dags för årets lillejulafton med de finaste jag vet. V o E, julbak, kyrka o psalmer, god mat, Anna Ankas jul och julkappsutdelning, kan det bli bättre? Nej. Det var lovely. Jag fick världens sötaste Moki, termosmugg (Wayne's!), örngott och doftolja! WIE! Jag kommer må mycket bättre hela nästa år :)

Idag fick jag dessutom veta att MVG:et i Historia B är klart, gud så bra! Perfekt helg, perfekt måndag, perfekt vecka?

Minnen

Minnen, det är det jag levar på för tillfället. Medans tårarna rinner, utan att jag vet varför egentligen.

Vad skulle jag göra utan er?

the tears come streaming down my face

Stress. Vakna, skola, staller, sova. Jag är som en robot, går på duracell, allting är inpressat i ett taight schema. MEN, det är bara en vecka kvar! Ganska så najs.
Jag är så glad att jag har my man, utan honom skulle jag gå under alldeles säkert. Utan mina stunder i stallet skulle tårarna ständigt rinna. Mina ridturer är underbara, endast under dem kan jag stressa av, det går inte att stressa, det tar den tid det tar, inget att göra år. Skönt. Idag när jag red från ridhuset, i tre minus och snö som piskade mig i ansiktet, så slappnade jag av. Jag släppte stigbyglarna och tyglarna, bara satt i sadeln, blundande och vände ansiktet mot vinden. Jag tappade känseln i ansiktet, händerna, tårna. Utan att veta varför började tårarna rinna åter igen och Fix You gick på repeat, jag kände hur skönt det var när kroppen domnade bort. Utan att veta varför hulkade jag okontrollerat hela vägen hem.
Att sen få krama en varm häst men mjuk och len päls är det finaste som finns. Han finns alltid där, han skiter i om jag är sur, ledsen eller glad, på något mystiskt vis får han mig att må bra. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra, älskade pålle. ♥

C

Jag blir alldeles varm o glad av den här snubben ♥

f a n f a n f a n

Ungefär som rubriken lyder, så känns det. Det är bara för mycket just nu. Stress på morgonen (jag sover ju så länge jag kan), stress till tåget (eftersom jag alltid är sen), stress till skolan (jag fryser), stress i skolan (FÖR mycket uppgifter), stressa i sig lunchen (för att hinna plugga), stressa hem, stressa i stallet (för att hinna hem tidigt), stressa i säng (för att få sova så mycket möjligt)...
Ja, behöver jag ens säga något mer..? Jag hinner ju knappt andas. Idag började tårarna rinna efter att jag haft en klump i halsen under timmar, jag vet inte ens varför? Jag kände mig bara så ledsen och övergiven. Negativ stress? Och det som fick bägaren att rinna över var att jag fick mens. Suck. Jag ser inget slut på den här tunneln. Den fortsätter och fortsätter och det kommer bara nya hinder hela tiden.
Hjälp, någon..? I need a vacation.

don't look back in anger

Det ska bli min nya filosofi. Det som finns i det förflutna, som jag inte kan göra något åt, ska jag heller inte bry mig om. Heller inte irritera mig på sådant som jag inte kan göra något åt. Det är bara slöseri på energi.
Just smile and everything will be all right. I'm on the top and I'm not lookin' back.

utmaningen09

Vi är final, känns fint.

Jag älskar dessa små grejer, tävlingar, påhitt och bus som lyser upp mörkret, regnet och geggan. En av utmaningarna är att vi ska gå in på ett snabbmatsställe, stirra på kassören ett tag och sedan säga "De har kommit HIT!" och sen springa därifrån. Shit vad kul. Nu gäller det bara att jag ska släppa alla hämningar och bara släppa loss! Jag vill ju gärna vinna en iPod nano, yes please.

Larsa W

Imorn blire LW, fifasiken vad kul det ska bli! Längtar så jag dör <3
Back to 23 november 2006 (tror jag det var), underbart :)

humor på HÖG nivå ^^

Malin kan inte sova vilket resulterar i frenetiskt VÄNNER - tittande.
Rachel, Ross och Chandler håller på att bära upp en ny soffa till Ross lägenhet. Han har ritat en ritning över hur de ska göra, de är sjävla med i ritningen.


Rachel "Wow, you really have high hopes of yourself..."
Ross " No, no, that's my arm!"
Chandler "Okay, I just thought you REALLY liked your new couch."
HAHAHA, Jag dör XD Ett ev mina favoritcitat i hela serien, "Okay, I just thought you REALLY liked your new couch", I love Chandler.

T a  m i g  t i l l  k ä r l e k e n  . S n ä l l a ?  ♥

RSS 2.0