en bra dag för en gångs skull

Idag har jag faktiskt haft en väldigt bra dag, för en gångs skull liksom.
-Jag var övertrött=väldigt flummig
-Spanskan inställd pga sjukdom
-Svingod mat
-Underbara vänner
-Idrotten gick (Y)
-Var i stallet länge och pysslade, vilket jag ofta inte tar mig tid till
-Mysig "middag" på
Subway med Linus, Bumbi och Veronika

Ja, jag har helt enkelt haft en skön, bra dag :) Jag känner mig ganska fräsch i och med idrotten, vilket aldrig är fel :)

Jag försöker just nu bygga upp olika scenarion i huvudet där allt går bra, meningen är ju liksom att jag ska göra det här senast lördag och då funkar det ju inte. Det har jag lovat mig själv, fast ett löfte på den där listan har redan spruckit, men jaja. Jag försöker förjäves peppa mig själv och föröska vara stark, får se hur det går... Hmm.

Jag och Veronika har även bestämt oss för att verkligen bli spännisar innan sommare, bara för att Pelle inte tror vi kan bli det ;) Haha, efter idrotten idag :
Jag: "ja, vi ska ju gymma imorn också :)"
Veronika: "Ja, vi ska ju bli spännisar!"
Pelle: "Ska NI bli spännisar?!"
Jag och Veronika: " :O ??!! "
Pelle: "Neej, det var inte så jag menade, jag la bara betoningen fel..."

Haha, yeah right liksom xD

Chao <3

en famn

Jag känner mig så ensam, så fruktansvärt ensam. jag är inte det, men jag känner mig som det. Jag pratade precis med Ebba, hon och Veronika höll på att göra fruktsallad, de är inte ensama. Men det är jag, ensam i ett stort kallt rum.

Jag vill ha en kram, en stor famn att ba krypa in i, och stanna där. Jag vill ha din famn, jag vill ha dig här. Jag vill att du ska hålla om mig, tala om för mig hur mycket du tycker om mig, tala om för mig att jag är ditt allt. Kan jag bara få känna lite kärlek och ömhet, som inte är från mina vänner? Inte för att jag inte älskar er, men för att jag vill ha något mer.

Det svider, det skär och det hugger i kroppen när jag ser två människor hålla handen eller kyssa varandra. Jag vill också ha det så, varför kan jag inte få ha det så? Vad gör jag för fel? :( Min längtan brinner så fruktansvärt starkt, så här starkt har jag aldrig tidigare känt för det här. Förut har jag aldrig brytt mig så mycket, har tänkt att visst det vore mysigt, men att jag överlever ändå. Men nu orkar jag inte mer, jag vill ha en famn, alltid tillgänglig, att krypa in i.

:')

Jag har kommit på en sak.
Säckpipa måste vara det vackraste instrument som finns, och fiol. Jag bir så lugn och samtidigt ledsen. Men det är en underbar känsla.

Bara ett konstaterande liksom :)

skriva

Sitter och skriver på min novell. Jag har kommit på ett nytt ämne, det blir som en självbiografi. Om hur jag mådde i åttan. Det är till och med jobbigt att skriva om det, vissa saker kommer jag ihåg så fruktansvärt starkt. Det har lämnat spår, inga synliga. Men de sitter djupt därinne.

jag vet verkligen inte

Jag vet verkligen ingenting längre. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag känner. Inte får något, eller jo, nu överdriver jag. Jag vetv ad jag känner över många människor i mitt liv, utom en. En enda liten detalj i Malin-filmen. Den lilla detaljen blir jag galen på, helt utom mig av, ja jag vet inte vad.

När jag såg dig imorse, klämde fram ett "Hejhej!" och höll på att spy, blev jag samtidigt alldeles varm. Bara av att se dig och att du sa "Hej" tillbaka. Det levde jag på i ungefär en timme. Sen när du inte säger ett knyst, inte ser åt mitt håll, inte lägger märke till mig över huvudtaget. Då är den där jävla klumpen tillbaka i magen. Den som ofta sitter där och gnager, men som ibland växer sig större. Den minskade rejält nu i helgen, men nu är den tillbaka igen. Vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt självförtroende är i botten nu verkligen, det var länge sen det var såhär långt ner. Det var riktigt länge sen jag kände mig riktigt snygg. Inte blir det bättre av att jag sitter och fetar mig heller.

Jag förstår att ni läsare är riktigt jävla trötta på allt mitt gnäll, men jag tänker fortsätta gnälla, 'cause I like it!

Men choklad är jäävligt gott

underbart

Jag har just haft den bästa helgen på länge, fredagen tillbringades först i skolan som inte var så pjåkig och sen åkte jag till bästa Veronika på kvällen. Det var supermys och jag hade muy rolig! <3 Veronika är underbar och jag kan verkligen vara mig själv med henne och jag känner mig så himla trygg. Det känns som om vi känt varandra i flera år, trots att det bara är sex månader. :') Jag älskar dig snutt<3

Gårdagen tillbringades hos mig med middag tillsammans med Odensala och Uppsala :) Det var asroligt och något jag kommer leva på ett tag. Jag älskar er alla, ni är underbara <3 Kom även på hur mycket jag saknat odensalagänget, alla tillsammans liksom, det var ett tag sen. Tyvärr saknades det en stor bit i odensala, Jess och Anna :(

Jag somnade, trygg som ett barn i mammas famn, mellan Ebba och Veronika runt halv-fem snåret. (Y) Vem kommer vara trött imorn? *MALIN!*

Jaja, nu ska jag köka lite gotti och kolla någon bra film sen ska jag sova :) Efter att ha pluggat spanska i tre (!) timmar tycker jag att jag är värd lite slapp :)

I'm off

Nu drar jag till Ö-by och bästa Veronika , tjoho :D

So bye bye Odensala :)

tom ...

Jag är helt ... tom.
Sånär som på en stor klump i magen. Här sitter jag och gråter över något jag aldrig haft och kommer få. Patetiskt? Ja.
Jag vet inte ens varför jag bryr mig, egentligen. Det gör bara så jävla ont. Varför måste jag alltid ha sån förjävla otur? vad har jag gjort som är så fruktansvärt hemskt så att jag inte kan få någon som håller om mig när det blåser kallt, Som viskar i mitt öra att han älskar mig och som kysser mig? Varför alla andra och inte jag?

Det är nog det som gör mest ont tror jag, det här är liksom ännu ett tecken på att jag ska vara singel, trots att det skriker något helt annat inom mig. Jag blir galen, helt galen. Ville bara skrika. Fyfan.

När Ebba stod och kramade mig var jag på vippen att börja gråta det var bara en hårsmån bort liksom. Likaså på tåget, Fix You+Depp= ingen bra kombination om man inte borde gråta... Suck.

Nej men man kanske skulle ta några sömntabletter och bara somna ifrån all skit istället och ta nya tag imorgon.

.

Jag skakar. Jag är så jävla ledsen, fast jag kan inte gråta.  Allt är ju för fan kört...

Aja, jag hade väl inte kunnat få honom ändå, men det svider som fan i bröstet. Att se honom framför mig med någon annan, även fast knappt vet om att jag finns. Det gör ändå så fruktansvärt ont.

(förlåt för mitt språk men jag är inte på min bästa humör just nu...)

:)

Det här skrev jag nyss, jag hoppas att deti inte går att läsa allt, har nämligven skrivit det i min superhemliga dagbok (så bra att jag lägger ut det här...)


tankeställare

Läste just Blondinbellas blogg och fick mig en tankeställare. Hon skriver faktiskt riktigt bra grejer och blev inspirerad av henne faktiskt! Jag har tidigare tyckt att hon verkar vara en uppblåst bimbo som tjänar pengar på sitt bloggande, det gör hon visserligen, men hon verkar vara en interlligent människa som verkligen vet vad hon vill med livet. Jag trro nog att jag var avundsjuk på henne också, eller ja, jag ÄR avundsjuk. Men varför ska jag tracka ner på henne för att hon har lyckats och inte jag fast vi är nästan lika gamla? Det är inte logiskt, alls. Jag ser nu mer upp till henne och beundrar att hon har lyckats så bra som hon har gjort. Egen klädkollektion, företag och let´s dance. Men självklart har även hon jobbiga dagar liksom, hennes liv är lika lite en dans på rosor som mitt liv.

Så nu har jag som sagt inspirerats av ett av hennes inlägg. Jag ska skriva en lista på saker jag lover mig själv. Lägger senare ut en bild här.

klockrent!

Jag knarkar detta klipp! X'D
Håll med om att den är heelt underbar :'D

svårt? nää

Det var inte så svårt, eller hur? Jag besegrade mina hjärnspöken, iallafall för dagen, ha! Malin Vs. Hjärnspöken 1-1 :D Tjoho!
Känner mig en aning bättre och en aning starkare idag, helt klart! Men du måste tycka jag är helt knäpp som blir typ helt högröd i ansiktet så fort du ens kollar på mig... Men då får du fan tycka det, jag är starkare nu!

Jag ska inte säga att min lille djävul inte sitter kvar på axeln, men han är banne mig inte lika kaxig längre.

Jag ska inte skriva värsta inlägget idag också, även om jag vill. Bara att jag hatar när det blir error på bloggen... Har gjort värsta fina headern så funkar den inte :(

Aja, Have a good niight :)

ett ord och hjärnspöken

Ett ord, det är allt jag begär. Kom igen rösten, varför fastnar den så fort du är i närheten? Varför försvinner min talförmåga? Ett ord, tre bokstäver och ett leende, ska det vara så svårt att frammana till dig? Jag lade knappt märke till dig för två månader sen och nu är du allt jag tänker på. Hur kan du förstrolla mig så fort och mycket?

Jag kan inte komma över den där tröskeln så fort jag försöker så fryser allt till is och jag får inte fram ett ord, kan inte röra mig, kan inte ens förmå mig att le. Jag är naken, helt utelämnad.

Det finns två röster inom mig just nu. De båda har väldigt svårt att komma överens. Det är liten djävul på min ena axel och en ängel på den andra. Djävulen säger upprepade gånger, "Varför skulla han vilja ha dig? Varför skulle han lägga märke tillen liten obetydlig flicka som inte ens kan se honom i ögonen? Du duger inte, du är sämre en de andra, du kommer aldrig lyckas få honom, hur mycket du än förösker!" Och så har vi den andra lilla söta ängeln som säger: "Varför skulle du inte kunna få honom? Varför skulle du vara sämre än alla andra? Varför skulle han inte kunna lägga märke till dig? Du är precis lika bra som alla andra!"

Tyvärr vinner ofta den lille djävulen diskussionerna... :('
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att övertala mig själv liksom, för att "våga" tro på mig själv och verkligen förstå att jag är lika bra som de andra. När jag innerst inne säger till mig själv att jag inte är det.... Det är bara mig själv och mina hjärnspöken som kan sätta stopp för mig själv, ingen annan. Alla andra försöker bara putta mig i rätt riktning. Tack för det mina vänner, ni är guld för mig.

Suck, snacka om kluven. Aja nu ska jag fortsätta knarka "Mr Brightside"

Btw, fick precis ett väldigt roligt samtal från Lindis :D Det gjorde mig väldigt glad!

Ha en bra kväll ♥

hjärta

Nu har vi haft lite födelsedagsfirande med resten av familjen :)
Jag skrattade så tårarna sprutade, det gör jag alltid när mina syskon är med, haha x'D
i har även kommit på vad som kan få tyst på familjen Jussing, en soppa till middag! Då försöker alla nämligen lyssna om någon någon sörplar, haha. :) Snacka om familjen Jussing i ett nötskal :)
Hundar som spyr i knät, roliga telefonröster och lasergame har min kväll bland annat bestått av :D

Hoppas ni också har haft en underbar helg <3


underbart (a)

Vill bara säga att min familj är underbar <3

myspys

Ikväll ska jag till underbara stan och äta middag med min söta gudmor, Dolores :)
Ska bli skönt att snacka skit och äta gott.

Puss på det! <3

..!

This is the story of a girl
Who cried a river and drowned the whole world
While she looks so sad in photographs
I absolutely love her
When she smiles

How many days in a year
She woke up with hope
But she only found tears
And I can be so insincere
Makin' the promises never for real
As long as she stands there waitin'
Wearin the holes in the soles of her shoes
How many days disappear
You look in the mirror
So how do you choose

Your clothes never wear as well the next day
And your hair never falls in quite the same way
You never seem to run out of things to say

i'm bored

UTSEÉNDE
[ ] Jag är kortare än 160 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x ] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg

[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag har en tatuering
[ x] Jag är osäker över mitt utseende
[ ] Jag har/har haft tandställning
[ ] Jag har glasögon/linser
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[ ] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka i skolan
[ ] Jag underkändes (eller avbröt) mer än en kurs i fjol
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer
[x] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har gråtit av skratt
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[?] Jag har kört mer än 300 km på en dag,
[x] Jag har flugit
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll
[ ] Jag har varit på Irland


ERFARENHETER.
[x] Jag har tappat bort mej i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en 2 minuter
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har träffat någon från internet i verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan.
[x] Jag har sett norrsken.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN.
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande
[ ] Jag har skiljt mej.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mej.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET.
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mej helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en helt till mej okänd person.

ÄRLIGHET.
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mej själv att inte göra.
[x ] Jag har smugit ut utan lov
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov


DÅLIGA TIDER
[ ] Jag dricker mej berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag har mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
[ ] Jag har vaknat gråtande
[x] Jag har somnat gråtande.
[x] Jag har sömnproblem

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mej har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mej har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor,
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på eBay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mej för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit.
[/] Jag skulle kunna ha pyjamas på mej i skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som borta
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

:'/

Det här hör väl ihop lite med inlägget jag nyss lade in...

I painted a picture of you
your soul was red and your mind was blue
destiny laid a light on my creation
This dream I had made
a slave of my passion
reality was always too far away
and we were happy
until it came too close one day
And sudden I faced
the truth of my dream
my love had only been a picture, a scene
I suppose I needed too believe
didn't want too see
you had never been close to me
I'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and I have no solution
I'll try to never be back again
I'm sorry
I painted a picture of you my dream was a lie
and the lie became truth
reality held it's breath too long
it's disgusting what dreams can do to you
But I'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and I have no solution
I'll try to never be back again
I'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and I have no solution
I'll try to never be back again
I'm sorry

ingen orkar ändå läsa allt det här ^^

Ibland känner jag mig bara så himla värdelös. Som just nu typ. Jag är inte speciellt bra på någonting och jag har så himla mycket att leva upp till enligt mig själv. Jag vet att mina problem är pyttesmå jämfört med många andras. Jag lever ett liv i överflöd, jag har en häst, jag har underbara vänner, jag är inte särskilt dålig i skolan och jag är inte blekfet. Jag svälter inte, jag blir inte våldtagen eller slagen av min pappa, jag har inga alkohol- eller drogproblem, jag har inga sjukdomar och jag är inte mobbad.

Då kanske ni undrar vad mitt problem är egentligen? Jo grejen är det att jag blir aldrig nöjd, oavsett liksom. Det är alltid något som är fel och något som kan bli bättre. Det enda jag är helt nöjd med i mitt liv är mina vänner. Och det är jag jävligt glad för, utan dem hade jag inte varit ett skit liksom. Jag bara önskar att jag vore en annan ibland, en bättre människa, en mer populär människa. Men å andra sidan hade jag antagligen haft problem då också, jag slår vad om att till exempel Lindsey Lohan mår piss ibland, även hon har sina problem. Man måste bara se det hur hennes perspektiv, lika mycket som man måste se mina "problem" ur mitt perpektiv.

Ni kanske tycker jag gnäller och att jag är en bortskämd brat. Ni får tycka det, för jag gnäller jävligt mycket, jag är medveten om det. Och jag vet att jag har svårt att inte vara självkritisk och att inte vara förbannad på mig själv hela tiden. Men jag tror inte att det är något att göra åt. Kommer vi någonsin vara nöjda med oss själva i allt vi gör? Nej. Det tror jag faktiskt inte.

Nu till mitt största problem av alla just nu, eller i alla fall det jag tänker mest på... Min illusionsperson. Helvetesjävlaskit säger jag bara om honom, kan inte han typ flytta så jag slipper se hans vackra ansikte varje dag? Utan att kunna röra honom, kyssa honom, ens prata med honom. Hur skulle jag någonsin kunna vara så modig som till exempel Ebbs, hon kan bara börja snacka med folk hipp som happ. Jag klara inte det, det är fortfarande någon spärr jag har sm jag alltid har haft. Den är inte lika stor som förut men det existerar fortfarande. Tyvärr. I åttan var det ju värst, då kunde jag typ inte prata med någon i rädsla för att göra bort mig. När jag började gymnasiet så försvann spärren nästan helt och hållet, det var liksom inget problem. Men sen sjönk mitt självförtoende till botten igen i och med *pip*... hela det köret liksom, det var inte bra för mig, på ett sätt. Men på många andra sätt var det bra, typ.

Och varför skulle han ens vilja ha mig liksom? Han har knappt kollat på mig liksom..? Varför skulle han lägga märke till mig över huvudtaget? Kan inte amor komma och skjuta honom med en pil, do the groundwork. Ojoj,, vad håler jag på med? Jag får ju inte, så, slå bort honom. Han måste ut ur mitt huvud, bara bort.

Nu börjar jag få ont i handen och jag ska upp om fem timmar.

Förlåt för grymt rörigt och osammanhängande inlägg...

Chao....

dagens

Min dag har bestått av försovning, kyla, mopeder, underbara grattissms, överraskningar, supergod glass, glada, underbara vänner, volleyboll, skratt, pepptalk och massa annat underbart <3

Tack för en underbar dag alla. Känner inte riktigt för att skriva, eller egentligen gör jag det. Men jag vet inte, skriver antagligen massa imorn istället eller om jag inte kan sova ikväll, vilket jag troligtvis inte kommer kunna eftersom vi ska till veterinären imorn medd Sell :( *pepppepppepp*

Btw, har inte jag sagt "hej" till K innan helgen så måste jag äta en 300-grams hamburgare, och det vill jag ju inte. Hm, bar med utpressning (Y)

vem fyller sjutton imorn..?

...JAGJAGJAG!!!!##!!$&%&)"

Ungefär så känner jag nu, skolan går åt helvete, tycker jag. Hur jag än gör blir det aldrig riktigt så bra som jag vill att det ska bli. Jag blir bara helt depp av att få tillbaka mina arbeten som jag gör, blir så jävla irriterad på att jag aldrig kan göra något rätt...

Kan bara något gå rätt i mitt liv, kan inte något världsbäst underbart hända snart? Det känns som att det bara är uppförsbacke hela tiden och jag måste klättra hela tiden för att komma någonstans. Kan jag inte bara få lite gratis någon gång? lite hjälp på traven liksom... Jag vet att det inte finns några genvägar, men en liten puff i rätt riktning kanske skulle hjälpa till lite. Jag hatar att jag inte kan vara lika bra som jag en gång var, jag kanske har höga krav, men jag kan fan inte sänka dem... Jag blir vansinnig på att alla är bättre än mig, det låter jättefånigt, men det är verkligen så jag känner. Jag känner det som att mina föräldrar har enorma krav på mig också, fast det har dem säkert inte egentligen, men dem förväntar sig att jag ska få MVG på allt jag gör. Tror jag det vill säga.

Som sagt, en liten puff, något positivt, vad som helst, som inte är som allt annat skulle vara helt underbart.

illusion

En väldigt smart person sa till mig igår att jag inte får skapa en illusion av en viss människa. Det är precis det jag  gör, hela tiden. Skapar en person i min hjärna med en verklig människas utseende. Sen blir jag förälskad i illusionen utan att jag känner den verkliga människan. När jag sedan lär känna personen så visar det sig att han eller hon inte alls var som jag trodde, vilket gör att alla känslor försvinenr och jag bara tycker att det är jobbigt. Jag hatar det, men änåd fortsätter jag att göra det.

Jag vill bli kär på riktigt. Jag vill ha någon som säger att jag är vacker när jag precis kommit ur duschen eller när jag är nyvaken. Någon som håller om mig om natten och som kysser mig godnatt. Någon som stolt visar upp mig för världen genom att hålla min hand. Någon som säger att han älskar mig. Någon som kan gå och baka kladdkaka mitt i natten. En bästa vän, som jag prata om allt med, som känner mig innan och utantil.

Är det så svårt att hitta någon att dela mina tårar och mitt skratt med? Ska det vara såhär svårt? Eller är det något fel på mig? Min självförtroende sjunker hela tiden, jag behöver bekräftelse, så himla mycket. Jag vill ha en pojkvän nu! Inte om ett år, inte om ett halvår, utan nu. Jag vill inte bara ha ett värdelöst strul eller värdelöst sex, jag vill ha någon som älskar mig och som jag älskar tillbaka. En själsfrände, ska det vara så jävla svårt som det är?

Jag ska bli modig, jag ska fråga honom om han vill ta en fika.

Fast innerst inne vet jag att jag aldrig skulle våga det, och jag hatar att jag är jag ibland.

:)
Besök den här sidan och bli medlem :) Jag ska iallafall ge det ett försök, gör det ni med :D

<3

Bästa Ebba är här nu :) Underbara människa <3
Hon har klippt sig så jävla snyggt att jag blev riktigt sugen på att klippa min nu också! Ska fan kirra det imorn :)

Såg Austrailia idag också med bästa, den var en typisk Malin-film! Grät som fan sista haltimmen typ :P haha, egentligen var den lite fånig, men så jävla underbar ändå :') Och killen i filmen var ju bara :*

mööh

Trött, seg och hela kroppen känns allmänt tung.

Lite beslutsångest hade jag där ett tag också, men snackade med Veronika som sa bra gejer som fick mig att bestämma (a) Nu ska bara päronen övertalas, vilket kan bli svårt. Jag väljer att gå på bio och äta ute två dagar i rad trots att jag har noll (!) kronor på kortet. Fiffigt Malin, jävligt fiffigt...

Men det positiva är att jag fyller år om fyra dagar, och det är ju inte helt fel :D

hejslappdag

Idag tror jag att jag har haft den slappaste dagen i skolan någonsin... Jag åkte liksom dit för att få höra att jag inte kunde jobba vare sig idag eller imorn, suck. Hela datasystemet är typ krashat, det går inte att logga in, inte spara och inte skriva ut något. Ingen matte att göra, den börjar på måndag och ingen spanska att göra. Jahapp tänkte nog dem flesta och gick hem :P Så vi gick från skolan efter att ha suttit hela dan och snackat :) Ebba stannade och pratade med sin fjärt och jag, Veronika och Johan gick till Wayne's och fikade :) En varm choklad med marshmellows och så fick jag en minibrownie av Johan (a) :)

När jag kom hem vid fem så var det meningen att jag skulle kolla lite VÄNNER, jag såg typ ett halvt avsnitt, sen somnade jag som en stock. Såå skönt :) Sov i två timamr tills mamma kom hem, så nu är jag ganska pigg!

Måste också säga att jag blev helt varm i hela kroppen när jag såg Ebba och Veronika på stationen imorse, helt underbar känsla! Det var så himla kul att träffa dem igen, har inte setts på hela lovet typ :( Varit upptagna på olika håll liksom, men jag tycker så jävla mycket om dem så tre veckor utan varandra blev väldigt mycket "/ Så det var underbart att träffa alla igen , Linus och Bumbi har jag iaf träffat på lovet :) Men det var underbart att träffa dem igen och Johan, Kevin och att få bara se * var underbart, haha :P Jag och Ebba bara stod och glodde, det borde inte få vara tillåtet att vara så jävla snygg som han är... :(

Nej, nu ska jag fixa lite i mitt rum tror jag, men i det stora hela har dagen varit väldigt bra och jag är muy trött så det ska bli skönt att slippa gå till skolan imorn :P

Chao <3


Anna beroende

Jag har kommit på en sak, min älskade kusin och vän, hon är som knark. Jag mår inte bra om inte jag fåt min dos liksom, jag behöver verkligen henne för att orka med allt. Hon är som en solstråle som lyser upp allt mörkt och hon är bara underbart glad och underbar hela tiden. Alla behöver en Anna i sina liv tror jag, en som alltid finns där och alltid säger dem rätta orden. Nu har jag ganska många Annor i mitt liv, lyckligt lottad som jag är, men hon är ändå lite speciell. Kanske är det vårt släktband som binder oss samman vare sig vi vill det eller inte. Kanske är det att vi är så himla lika, men ändå inte. Jag vet inte riktigt, men jag ser en stor del av mig själv i henne fast hon är bättre än mig, typ. Jag ser verkligen upp till henne, som en syster, för att hon är så "mogen" eller vad man ska säga. Hon har gott inflytande på mig, helt klart.

Så därför vill jag bara säga tack för att jag har fått en sån speciell person i mitt liv som jag älskar och ser upp till. Tack<3


orkar inte..!

Jag vill sova, orkar inte vara uppe. Vill bara sova bort hela dagen och skita i plugget för jag orkar verkligen inte >.<
Det är konstigt att jag kan vara så himla trött trots att jag sover ganska mycket nu under lovet. Men imorn börjar skolan och jag orkar verkligen inte med den :( Kan vi inte ha lov tills på måndag liksom? Varför ska vi gå i skolan i två dagar extra? Mööh, hata!

Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig va med om det.
Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.
Men det äter upp dig när du ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Coldplay in my heart liksom
Vem är typ lyckligast i världen över att få he den underbara turen att ha fått biljetter till världens bästa band?

JAGJAGJAG! :D

sammanfattning btw

Jag härmar lilla fröken alfmina.blogg.se och skriver en sammanfattning av 2008, även om jag kanske inte kommer ihåg allt jag gjorde :P

Januari:
- Min 16-års dag
- Jag fick nackspärr for the first time, inte kul!
- Jag provred x antal hästar
- Mamma släppte bomben om att några ville köpa Sterling :(

Februari:
- Min älskade Sterling åkte, lämnade mig kvar ensam... :'(
- Jag grät massor..!
- Jag provred tre hästar i Norrköpning, varav en av dem var Sellan
- Jag köpte Sellie
- Några underbara dagar nera hos Anna i samband med provridningar
- Jag klippte av mitt hår och fick någon slags emo-kick (?)
- Myskväll hos Sofia med kinamat <3
- Om jag inte minns fel hade vi nationella då också "/

Mars:
- Jag åt en hamburgare i tre tuggor medans Sofia filmade xD
- Jag grät ännu mer..!
- Linda hällde vatten i mina byxor :(
- Känslomässigt i skolan när vi jobbade med andra världskriget :(
- Anna älskling var här på lovet <3

April:
- Spexfoto i skolan med 80-tals tema :D
- Ellens pålla kom till stallet :)
- Valborg på tivoli i Märsta med Sofia och Felicia (cp xP)
- Jag var nere i Söderköping och kollade på Pontus musikal, underbar <3
- Jag och Sellie tävlade första gången, i Vallentuna 90+1 m :D
- Var i stan med bästa Linda och Felicia :D
- Tävlade på UVFK :)
- Ekillamaran :)

Maj:
- Fotbollsturnering i skolan (:D)
- Jag och Linda solade för första gången ute, i hagen xD
- Tävlade i Mälarhöjden och tog min första placering i en 90 med Sell <3
- "Badade" första gången i havet, med Linda :D
-  Var på Grönan med klassen, underbart kul!
- Tävlade i Märsta <3
- Tävlade i Årsta (som gick åt helvete)
- Farmor dog :'( R.I.P

Juni:
-
Avslutningsbal <3
- Badade hos Jess med alla underbara tjejer <3
- Skolavslutning :'(
- Underbar midsommar med Annish på båten :)
- Jag var i Söderköping <3<3
- Tävlade i Järfälla, första felfria 1,10 <3
- Jarro avlivades :'(
- Begrvaning för farmor :'(
- Semester med båten började så smått, Linda med i början, underbart !

Juli:
- Semester hela månaden, dvs ute med båten, var med Linda mest hela tiden när vi kunde (a)
- Kom hem i slutet på juli,
- Bodde själv hemma
- Satte igång pållan, gick skit :(

Augusti:
- Pridefestivalen med bästa sis, Emma och Tony
- Anna var här <3 (hon åkte moppe för första gången :D)
- Började träna igen , gick toppen
- Sellie blev halt :(
- Jag började gymnasiet, KG i mitt hjärta
- Lärde känna massa nya underbara männsikor, jag älskar er <3

September:
- Hästen fortfarande halt, börjar utreda hältan...
- Färgar håret för första gången, brunt :)
- Jag var i Söderköping <3
- Shoppade massor
- Tog "modellbilder" med Anna :)

Oktober:
- Sellie fortfarande halt :(
- Friluftsdag i skolan, haha *regn*
- Var hos Veronika för första gången <3
- Åkte till Saltsjöbaden med nv <3
- Jag färgade håret ännu mörkare :D
- Var på tjejdag i Österby :)
- Hade Halloween kväll hos mig med Ebba ocg Veronika

November:
- Sellie fortfarande halt :(
- Var hos Ebba för första gången <3
- Öppet hus på KG :D
- Första snön kom <3
- Fikade med Anna i Sigtuna :)
- Träffade Anna med familj och Léa i stan och var kulturell ;)
- Det var fem år sen jag köpte Sterling </3
- Ma och Pa var i Kina
- Hade myskväll hos mig med uppsala vännerna <3
- Såg Mamma Mia! för första gången och blev frälst xP
- Ganska depp i slutet av månaden ...?

December:
- Sellie fortfarande halt :(
- Öppet hus nr 2 på KG
- Ebba och Veronika sov hos mig och vi kollade Titanic och bakade tårta till Linus
- Linus fyllde år och vi firade det i skolan (a)
- Jag och Ebba piercade oss :D
- Skolavslutning med kass film men underbara männsikor xD
- Nationella i matte A :'(
- Julbak och julklappar, Walk To Remember hos Ebbs, underbart <3
- Bowling med bästa :)
- Julafton <3
- Var hos Anna och tog massa fina bilder
- Såg Motorsågsmassakern, uääk xP
- Nyår med bästa <3<3


GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! <3

2009

Ja, 2009 startade underbart bra med mina älskade tjejer och en härlig slappdag idag :)

Jag ju beskriva min nyårskväll med dessa ord:
Skratt, prat, lax, kyckling, maränger, chips, Wii, GH World Tour, minnen, kamera, skitsnack, deeptalk, kyla, rumpor, närbilder, frost, landet och UNDERBART!

Jag älskar min brudar och bilder kommer såsmåningom när jag orkar (a)

RSS 2.0