ibland förundras man...

...hur viktiga mina föräldrar faktiskt är för mig. Igår när ja åkte från båten så var jag helt klart ledsen över att lämna dem. Jag var ledsen över att behöva åka hem till ett stort, mörkt, ensamt hus. 

Sen för några dagar sedan så förvandlades Malin, 17 år, till Malin, 4 år. Jag vaknade mitt i natten av att det blixtrade och åskade ute i mörkret. Jag vet inte varför riktigt för jag brukar inte bli upprörd över det, men nu blev jag så rädd. Men nu satte jag mig i ett hörn av båten och bara skakade och grät medans det smällde utanför och det kom blixt efter blixt efter blixt. Tillslut kom mamma upp med kudden över armen och övertalade mig att gå tillbaka till min koj. Vi kröp ihop båda två under mitt täcke och mamma kramade mig medans jag fortfarande skakade som ett litet barn. Det var så mysigt och jag kände hur mycket hon betyder för mig :')

Jag älskar er mamma och pappa <3

pff nedrans klantskallar ...

Hur lyckas man krocka med två Gotlandsfärjor egentligen ? Helt jävla otroligt! Klantar, och de skyller på dimma. pff...

Sitter o myser inne i värmen medans regnet piskar mot rutorna

Vädret är piss, Gotlandsresan kanske inte blir av eftersom vädret är just piss och jag saknar VÄNNER och mina vanliga vänner. Bajsigt. Trots detta är jag på ganska bra humör, jag tror att vi alla mår bra av att bo på en båt ex antal dagar. Inga tvång, ingen stress, inget dåligt humör, bara bra grejer! Tjoho :)

Det enda som kan få mitt humör att sänkas är att ingen hör av sig till mig..! :O Det är bara jag som hör av mig och det fåår mig att känna moig extremt bortglömd och ensam. Jag vet att man inte tänker på det men jag kom att tänka på det idag. Den enda som faktiskt har hört av sig är Filip och då blev jag jätteglaad :D Men jag skulle bli MINST lika glad ifall NÅGON av bästisarna hör av sig... Det kan ni väl göra? Snälla rara söta? ;)

skärgården<3

Nu drar jag ut i skärgården ett tag bara för att leva livet utan krav eller stress :) Avundsjuk? Det borde du vara;) "Du föds och du dör. Därimellan lever du som det enda exemplaret. Du är unik och speciell. När du dör så dör DU, ingen som föds kan någonsin ersätta just dig." Kom ihåg det, du är unik och speciell. Vad du än själv tror.

Superhorse and superwoman!

Idag var jag och Allan superteamet som gav sig ut i oväder och red bara för att liksom. Det var faktiskt ganska mysigt, fast blött.. :) 
 
När det regnar ute så kryper jag ner under täcket och sover mitt på dagen :) Riktigt skönt!

bulgursallad är sjukt gott jao

Har just ätit godaste middagen med bästa Annagrr. Bara så ni vet liksom. Intresseklubben antecknar.

Snart kommer Linda och vi ska äta vattenmelon, vindruvor, annanas, glass o popcorn, trevligt va?
Dessutom ska vi kolla på The Grudge och jag ska med ett leende på läpparna se mina två kära vänner smälta ner till två pölar av skräck, mohahahaha! 

Det är härligt att vakna 11.30 en måndagmorgon

Jag är lyckligast i världen just nu tror jag, inte ett mörkt moln på himlen för min del just nu. Nu är bästaste Annagrr här också och vi ska ha det så bra som bara vi kan ha! 

Min snygging "Allan" är bäst i världen<3RSS 2.0