L Y C K A G L Ä D J E J AG K O M M E R A L D R I G S L U T A L E

FÖR PÅ FREDAG KOMMER ALLRIGHT!!! :D

det finns så mycket jag vill säga

Som sagt så finns det en hel del att säga om det gångna sommarelovet men just nu vill jag bara säga att jag mår toppen och allt är så bra som det kan bli! (nästan i alla fall)

Igår cyklade jag till Jessica och då kom jag på att jag ska låta moppen stå så länge jag inte har väldigt bråttom, ska skjutsa ngon eller åka längre än till stationen. Så nu får moppen stanna hemma hela sommaren medans cykeln får gå på högvarv :)

SOMMARLOV FFS

We're out of here!

ByeBye KG!

Ta ingen skit!

  • Det är min nya grej, nu ska jag inte ta skit. Jag ska säga ifrån och säga som jag tycker
  • Jag ska även börja göra saker som jag verkligen inte vågar, för det är sånt som får människor att växa. 
  • Eller ja, jag ska försöka i alla fall...
  • Skolavslutning imorgon, jag har gått ett år i gymnasiet, ballt!

I'm the bad luck girl

Är jag inte värd det här? 

Är jag inte värd att få vara lycklig till ett hundra procent?

Är jag inte värd det här efter ett år av slit?

Är jag inte värd det här efter ett år av tårar?

Är jag inte värd det här efter ett år av förluster och bakslag?

Det tycker jag, men tydligen inte snubben som bestämmer över allt.

en stor del av mitt liv

Igår var jag ute och red i EN TIMME i spöregnet på en häst som jag inte ens behövde rida på, jag red helt frivilligt, även fast det isregnade. Förstår ni hur mycket och gärna jag vill rida då? Det är sjukt vilken vilja jag har, jag är väldigt förvånad över mig själv. Att efter nästan år utan en egen häst att rida på, att jag fortfarande har kvar intresset. Det här året har verkligen satt mitt intresse på prov, helt sjukt. Men jag har verkligen lärt mig såå mycket det här året, jag har ridit ett tiotal olika hästar under året och det har gjort mig till en tusen gånger bättre ryttare. Och det är ju positivt! Som häromdagen när jag red både Ettan, Copper och sen tränade för Fredrik på Camelia. Då kände jag verklige hur himla roligt jag tyckte det var! Jag saknar det verkligen, att bara kunna gå ner till stallet och rida som jag vill. Det är ingen självklarhet för mig längre. Men det är inte förän nu som jag har insett hur ridningen är en väldigt stor del av mitt liv. Jag har ridit sen jag var sex år, det är elva år det, lång tid! Utan ridningen det här året har jag inte kunnat prestera lika bra på något plan som jag brukar kunna göra. Så nu är det klargjort, jag behöver ridningen för att må bra!

ojoj, jag får krupp!

"Jag har kommit på några anledningar till varför ni älskar mig: Jag är blond, jag har en väldigt stor blogg, jag skriver riktigt jälva bra, jag har fina läppar, jag har fina bröst, jag har perfekt blont hår, jag har vackra ögon, jag har en söt näsa, jag har en stor rumpa. Så nu har jag löst det mysteriet varför ni älskar mig så mycket." GAAAAH! desireenilsson.blogg.se- om vi få er ett gott skratt eller bara bli allmänt förbannande såhär på torsdagskvällen Enjoy!

ett inlägg om livet

Veronika har tre förslag på vad jag ska blogga om: 1. Om livet 2. Om sega datorer 3. Om att jag tycker det är jobbigt att hon inte bloggar Nja, jag känner inte för något av dessa tre alternativ egentligen. Jag sänder en fin tanke till Ebbsli istället, *send...send...send... The messege is sent.* Ojoj, jag har verkligen tråkigt.

jag har ingenting att blogga om egentligen

Jag har inte mycket att säga, bara att jag,.. -Längtar som tusan till nästa måndag -FRIENDS har räddat de två senaste dagarna -Jag är sunkig -Jag har bott i min morgonrock i två dagar -Jag saknar alla mina vänner -Jag saknar Allright, :( -Jag vill rida, NU! -Jag vill ha sommarlov, fast det är faktiskt bara drygt en vecka kvar! C: -På fredag har jag två matteprov i matte B, jag har inte pluggat.

RSS 2.0