.. :(

Varför kan inte jag få bli kär i någon? Jag har nu tillslut insett att det bara är jag som är problemet, det har varit flera killar som har varit intresserade av mig det här året, men har jag gillat någon av dem? Nej. Bara Johan, men då var jag för feg... Jag menar hallå, jag vill också vara kär! :( Jag vet att det inte kommer av sig självt, jag måste ju träffa människor, men jag har inte haft någon lust alls... Oftast är jag nöjd med allt som det är, men ibland slår ensamheten till så hårt att jag nästan börjar gråta.

Kan någon bara ge mig lite skratt?

För det känns sjukt långt borta just nu, är så sur som jag kan bli nästan. Ett litet åskmoln är vad jag är denna underbara morgon! Det började med att det var storm ute så det gick inte att köra moppen någe rakt för fem öre så jag vinglade som en full skeppare över vägen och fick därmed ett par irriterade blickar...

När jag sedan kommer till stationen så upptäcker jag att jag inte har med mig mitt SJ-kort, jag lade det i väskan igår istället för i plånboken och jag hade bytt väska, Bra Malin!! Jag vet ju själv att jag inte ska göra så... Så nu fick jag pröjsa 57 spänn för att få åka till skolan, och det kom inte ens någon och kollade biljetterna! GAAH!! Så nu får jag pröjsa 114 svenska riksdaler för att få åka till en plats som ändå bara ger mig huvudvärk..!

Och som pricken över iet så blåste mitt nya fina korta hår sönder totalt i stormen påväg till skolan... Nu ska jag ha muntliga natinella prov i spanska, Hej IG!

min frisör är en hjälte!

Ja, som rubriken lyder, min frisyr är en hjälte, en vardagshjälte! När jag kommer in i salongen för att beställa en ny tid för klippning sö möts jag av stoort leende och en hennes gulliga röst. Jag får en tid redan till imorgonbitti, vilket jag älskar! Vi pratar lite om hur hon såg att jag fixade till mig i frillan innan jag gick in i salongen. Sen, precis innan jag ska gå, så säger hon: "Du, du är skitsnygg!" *blinkblink* Ett stort leende sprids på mina läppar och jag går lite gladare därifrån.

Malin börjar bli stur nu :)

Ojoj, idag kände jag att jag faktiskt börjar bli ganska stor :) Jag satte mig bakom en bilratt för första gången i mitt liv, det var...


BALLT!


Att känna något så stort och mäktigt, som gick så fort ( 80 km/h lyckades jag komma upp i! ) Det var verkligen coolt, jag blir ju faktiskt vuxen om lite mer än ett halvår, ETT HALVT ÅR BABY! Det är ingenting, sen är jag liksom myndig, jag får göra precis som jag vill. Inga er begränsningar, jag kan flytta till Australien om jag skulle vilja, ingen kan säga emot :O :D  WOW!

"asså WOW!" (och jordgubbar)

"asså WOW!" 

det var precis jag tänkte alldeles nyss efter 117 minuter med Twilight och nu lyssnar jag på "Never think" med just Rob Pattinson. Han är snygg, han är sexig, han är rolig, han är en grym skådespelare, han kan skriva musik, han kan sjunga, han är bara... så... *svim*


Min kväll blev räddad av jordgubbar, myskläder, "EmoKitty" tröja och underbara filmer. Med regnet smattrandes mot rutorna. Lyssna och njut, fäll gärna en tår.<3

Jag är glad C:
Jag är trygg C:
Jag har väldigt bra sällskap C:

Det var väl det jag skulle säga :)

grymt ospännande, typ?

Efter att ungefär fem länder hade röstat så visste jag att Norge skulle vinna hela alltet. Eftersom i princip ALLA länder i hela Europa röstar exakt likadant så visste jag också på en gång att vi inte skulle komma bra till. Haha. Men vafan. Funderar på att bojkotta nästa år. Men det kommer jag nog inte göra. Hehe, Himlans taskigt tycker jag att Sverige ligger på 19de plats, hon förtjänar helt klart bättre. Norge passerade just 300 poäng. Byebye!

And twelwe points goes to Norway! 

(jag älskar ju faktiskt låten!)

Alexander Rybak

Kan man bli annat än skitglad av den här killen? Hans leende smittar av sig och hans fiolspelande gör mig nästan ännu gladare. Heja Norge på lördag :D


Det enda jag behöver är ett skratt

Idag har varit en såndär bajs och superdag :) Den började sjukt segt och jag har inte haft någon arbetslust på hela veckan. Tråkigt tycker jag. Har sjukt mycket att göra...

Jag var mest depp hela dagen och kände för att bara åka hem och krypa ner under täcket. Jag är sjukt stolt att jag klarade mig genom hela dagen. Det fantastiska var att så fort vi kom från skolan så blomstrade vi upp. Jedrans vad vi flummade och dampade på väg ner till stan. Jösses. Jag tror jag skrattade ut en veckas skratt på ungefär en kvart. Det var lovely. 

Her dessutom hittar ungefär sex plagg på HM som jag bara vill ha! Men som jag inte kan få. Bajs.

Var uppe på donken en stund med Linda och drack kaffe, men glassen var slut :( Hon gjorde mig glad och istället för att åka hem och deppa ner mig i godis o Vänner så fick jag mig några goda skratt och en härlig känsla i magen. Men solen som lyste över vägen, och "This is my home" i lurarna så fick jag en såndär härlig, underbar, bubblig känsla av lycka i magen. Tack!

kors i taket och lägga benen på ryggen

Fråga mig inte om rubriken, jag bara skrev det första som kom upp i huvudet.

Det enda jag skulle säga var egentligen,

Jag har en dålig bajsvecka.

Jag längtar till midsommar.

Jag saknar min Annagrr.

Goodnight. 

nationella prov i matte B och sminkfritt

Jaha,. nationella är just avklarat, jag kan ju säga att jag gärna vill vara ett mattesnille! Men det är man ju inte så provet gick inte bra , men inte helt åt heleve om man säger så :) Så jag ska inte deppa ihop över det, life goes on,

Jag har även bestämt att jag ska ha en sminkfri vecka idag, våga vägra spackel! ;)

jag kan inte tänka på något annat

Det är sant, all min tankeverksamhet går till dig, försvinn ur mitt huvud. Jag vill inte tänka på dig hela tiden och på hur det ska bli. Jag känner att jag är påväg ner i en svacka igen.. Jag vill inte. Putta bort den, bort, bort, bort med all hemska tankar. Jag vill säga att jag är stark, men då skulle jag ljuga. Jag vill inte att det här ska ske, allt skulle vara så mycket lättare om det här inte skulle behöva hända. Jag är så glad att du ska stå vid min sida genom allt det här Linda, det känns bra att veta att jag kan gråta mot din axel när allt de här över... Jag längtar till den stunden jag kan gå vidare, men det kommer ta tid, lång tid.

drömdeg och Vänner i massor

Min gårkväll var underbart<3 När jag kom till Tomas så gick vi raka vägen till Pizzastället och köpte supergoda pizzor :) Haha bästa av brorsan "Vore det helt omoraliskt av migatt bjuda dig på alkohol?" XD haha, nejnej det tackar man ju inte nej till ;) Så jag fick en supergod xider och blev lite extra glad :) 

Vi pratade skit i två timmar och det var så himla kul, att kunna prata med honom om allt som jag inte kan prata med mina päron om. Det kändes jätteskönt helt klart. Sen däckade vi i soffan framför hockeyn med en stor skål godis :D Ingen matte den kvällen alltså :P Kom på när jag låg där i soffan, lyssnandes till hans andetag, att jag älskar att vara med honom, så varför är jag inte det oftare? "/ Konstigt. Nåväl, jag älskar min bror ♥

På morgonen fick jag iallafalla vakna till ljudet av regnet och somna om, och sedan vakna igen till ljudet av radion som Tomas satte på, så himla mysigt :) Sen blidde det plugg så känns det bättre med matten :D

Sorry för sjukt ointressant inlägg, men jag kände för ett sånt ;) :D

jag o r k a r inte

J a g  b a r a  o r k a r  i n t e  m e d  d e t  h ä r . . .

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag vet inte om jag vill eller inte, jag vet inte om jag ska vara med eller inte, jag vet inte hur det ska göras, jag vet inte när det ska ske, jag vet...

. . . I N G E N T I N G ! ! ! ! 

Jo, jag vet en sak...... att jag älskar dig så mycket att tårarna inte kan sluta rinna.
 I was blessed to have you in my life.

dåålig dag

Jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt dålig dag. Har redan lite små ångest och jag orkar inte göra någonting... Vill bara ligga i min säng och dega, men det kan jag ju inte eftersom jag ska tjäna ihop tvåhundra spänn till dagsverke, men blää.

Nåväl, det är väl lika bra att jag tar tag i det här så att jag bkir klar någongång...

Ha en bra dag!

himlans stolt över min påhittighet

Idag gick jag efter skolan själv på stan ett tag och köpte äntligen min efterlängtade skjol från Monki, jag har trånat efter den i typ två veckor :) Den är galet snygg! Sen såg jag en blekrosa/persiko färgat linne-klänning hängandes på en galge, den såg inte särskild speciell ut egentligen, men jag provade ändå, bara för att. Det visade sig att den hade sin charm, helt klart! Den har en ganska låg rygg, skitsnyggt om jag har min bikinitopp under, så inte bh:n syns. :D Så då blev jag jätteglad när jag kom hem och märkte att min idé funkade liksom :) Den kommer bli ännu snyggare när jag blir brunare till sommaren sen!

Sen gick jag in på Gina för att se om jag kunde hitta en blå-vit randig tröja, det hittade jag inte men jag drogs som vanligt till REA-stället och där hängde en stor vit tröja storlek XL, men jag provade den ändå och den såg inte alls speciell ut, ganska ful rent utav. Men den kostade liksom 49 kr så jag hävde om kortet ur plånkan och gick hem nöjd och glad. 

När jag kom hem så provade jag den igen och insåg att det behövdes något mer, så jag satte dit en skärp i midjan, men det var fortfarande något som fattades. GLADIATORSANDALER! Mina fötter skrek efter sällskap så jag sprang till källaren och mammas skoförråd, där fann jag, till min stora glädje, ett par svingamla sandaler som passade ganska bra. Min outfit var fullbordad så jag bestämde mig för att gå och köpa ett par egna sandaler så fort jag kommer till stan igen. 

Sorry för grymt shoppingrelaterat inlägg, men jag var tvungen (a)världen är en sjuk plats

Det här inlägget kommer bli lite liknande som Veronikas, men jag måste bara skriva det här för jag tänkte skriva i fredags men det blev aldrig av.

I fredags kolla jag på Humorgalan på tv4, en gala tillägnad Unicef, som kämpar för varenda unge. Bland andra så var Andreas Lundstedt och Mikael Persbrandt som reportrar. Andreas hade besökt Zambia (tror jag det var) där ungefär hälften av hela befolkningen är sjuka i AIDS. Andreas själv har också AIDS, men han bor i Sverige och kan få all den vård ch medecin som han behöver, han kan leva med sjukdomen, men det kan inte dessa människor bara för att de råkar bo i fattigt land. Vad har de för förutsättningar egentligen? Inga. Andreas satt i en liten hydda och pratade med en kille vars föräldrar hade dött i AIDS några år tidigare. Pojken grät när han berättade och Andreas grät och jag grät, tårarna sprutade. När jag såg alla inslag från dessa länder så bestämde jag mig. Jag tog upp telefonen och skickade iväg ett sms så numer är jag världsförälder. Jag får 1050 kr i månaden och numer kommer 100 kr gå till Unicef. Det känns väldigt bra, även om det svider lite att ha hundra kronor mindre så behöver inte jag dem pengarna. Dessa barn behöver dem för sin överlevnad, jag "behöver" dem kanske till en bio. Det kan jag faktiskt skippa. Så nu uppmanar jag er alla till att bli världsföräldrar. Ni behöver inte era hundra kronor! Ni har råd att ge bort dem, jag LOVAR! Nu tänker jag ge er dåligt samvete för jag kan inte förstå varför jag inte har blivit världsförälder förän nu...

Sen måste jag bara säga att världen är en SJUK plats, på ena sidan jorden lever människorna i överflöd. Då tänker jag mest på de stora kändisarna, de kan köpa en hel klädkollektion per dag och de behöver aldrig oroa sig för pengar. Det jag inte kan förstå är varför de inte ger bort miljoner till fokl som verkligen behöver pengarna? Det är ju så egoistiskt så det inte är sant! Och att folk svälter sig själva för att följa ett jävla skönhetsideal? När 158 miljoner barn i världen svälter, är döende, inte har några föräldrar eller lever på gatorna i ett krigsdrabbat Afghanistan. Usch jag blir så himla arg. 

RSS 2.0