lov in ma heart.

Soffpotatis, film, nötter, musik. Fyra ord som beskriver min dag idag. Det är guld. Lovandan har spridit sig över land o rike. And we like it. 
Göra ingenting, såå skönt.

<3

Lov. Det är fina grejer det :)
Och imorn blire lördagsmys med finaste brudarna. Idag är det fredagsmys med päronen. Rätt okej det med :) Och på söndag blire filmmys med alla bästa, fin helg, värd ♥


Malin o Bums ♥

gaah

Malin är trött på att vara sjuk nu.

du är allt jag behöver

Fråga mig inte om rubriken, jag vet inte. Jag orkar inte. Kan inte tänka.
Mitt huvud håller på att sprängas så fort jag inte ligger raklång i sängen. Mina ben orkar inte bära mig. Jag har sovit så mycket att jag antagligen inte kommer kunna sova mer. Ni vet den där känslan där minst beröring känns som ett knytnävsslag? Och när toasitsen känns som en isbit? Jag vill inte gå på toa för det gör typ ont för att det är så kallt..? Känns jäävligt bra. Jag har nog feber skulle jag tro. Men jag har tappat bort termometern så jag kan inte kolla. Men jag är ganska säker. 
Jag knarkar SF-kanalen, Nothing Compares To You, Life In Technicolor ii, The Killers och jag saknar det mesta. 

gråt för en månad?

Igår grät jag nog så mycket som jag normalt gör på en månad, konstant i en halvtimme. Ni vet så mycket att man inte riktigt kan andas?

Men det var så skönt. Det var inte av någon ledsam anledning egentligen, men när jag gått hela dagen och oroat mig och mått illa för något och sen när jag tillslut släppte ut allt så var det så skönt. Själva huvudgrejen var att båda mina päron var skitförbannande (trodde jag) för något jag gjorde i somras. Först var både jag och mamma skitsura på varandra men det övergick sedan till att båda var ledsna. När jag hör henne säga "Hej snuttan" när hon svarar så brast det bara. Men hon var inte arg längre, hon var bara ledsen över att vi inte har förtroende för varandra. Men vi hade nog det bästa samtal vi någonsin haft tror jag och nu känns det som att jag kan prata lättare med henne om allt. Det känna som att vi har tagit ett steg närme varandra och det kan ju aldrig vara fel mellan mor och dotter?

Jag berättade allt, så nu vet hon och behöver inte undra eller oroa sig mer. Nästa gång jag ska ut och festa så kommer jag tala om det för henne, "mamma jag kommer antagligen dricka ikväll. Men jag kommer vara med männsikor jag litar på." och det kommer inte kännas jobbigt alls. Skönt.

jag älskar dig mamma ♥

sådärja

Nu har mamma hittat flaskorna och kommer aldrig lita på mig igen. Tjoho!
Alltid kul att få ett sms "vi behöver prata".

Utegångsförbud resten av hösten?

Men, neej..

Nu när vi väl är här så vill jag inte riktigt längre... Jag älskar ju dig. ♥


Min prinsessa, charmtroll, bebis, stjärna, gris, surkärring, cphäst, isbjörn, pluttan, älskling, 
Kärt barn har måånga namn,

:)

Jag känner mig som en get. En get som bakar maränger. Och som snart ska läsa spanska noveller.

Jag gillar't.Your skin and bones turnes into somethning beautiful.

Snälla,
sluta vara så vacker?
Förlåt.

Annagrr, kan inte du flytta hit till mig? 

with arms wide open

Min famn har plats för många. Mitt knä ha plats för många huvuden. Min röst kan trösta flera ledsna själar. 

I'll be there for you, always. Vi klarar allt tillsammans? Aight?
You know I love the most.

Hakuna Matata mina hjärtan <3

  

skakning

Jag har haft en jobbig dag, psykiskt. Det var ett tag sedan jag mådde såhär. Kändes konstigt faktiskt. Att sitta o skaka i hela kroppen och vara tvungen att andas djupa andetag för att inte bryta ihop. Jag vet inte vad som hände riktigt. Det blev ju bättre, men jag om jag ska vara ärlig så ville jag bara stanna på toaletten för resten av dagen. 
Nejnej, jag vill inte ner i någon skit nu igen. Det är bara att spjärna emot för kung och fosterland. Jag vill inte ligga o ha ångest på kvällen, inte mer sånt tack! Just keep on smiling, aight?gosigt wiowio

Nu sitter jag hos kusin, i Sörping. GULD!
Jag gillar det här placet, gillar Sörping, gillar mina släktingar. Älskar Annagrr ♥
Plus att jag är noll stressad, mår prima och är allmänt random, busig och glader (y)

Zzzzzz....

Är... så... trött...

Men vafan, det är jag ju jämt så det gör ju ingen skillnad? Ebba-dagen igår var underbar, fylld med skratt och mys och fett! *tummen upp*

Men jag har fortfarande jätteont i mitt ben och i min arm, kan liksom inte lyfta den. Fasiken.

tumdelidum

Jag har ont. Överallt. Armen och ryggen mest. Dumma fröken Sellie kände för att vara lite busig och småelak idag. Men hon är charmig ändå :) 
Nu är jag sådär mysigt trött och morgondagen ska ägnas åt Ebba-mys. Det behöver både hon och jag. Har typ ingenting i skolan, skönt! (lite för skönt, känns som att jag missat något?) Därför stannar jag hemma imorn också. Tummen upp!

nothing compares to you

Rubriken säger allt.

tusentals frågor...

Hur röstar svenska folket?
Är "Idol" uppgjort?
Tog juryn in Camilla bara för att jävlas?
Röstade Camilla en miljon gånger på sig själv?
Har Camilla ingen hjärna?
Varför förstör man först en vacker låt, sen några dagar senare så förstör man en superfin låt till? TROTS apmycket kritik från juryn? 
Kan de inte kicka ut Camilla och dra tillbaka Jon? -Han är så mycket mer värd!
Naej. In med JON! ♥
Camilla, åk tillbaka till Norrland, sjung på nån jävla after ski och fortsätt förstöra fina låtar. Bara jag slipper höra eländet.
Bojkotta Idol? Eller bara bojkotta Camilla? (och Johan Palm?) (fast han är fan bättre XD)

RSS 2.0