tänd eld på dina tankar med dina svarta tysta tårar

Fly från verkligheten en liten stund. Slut ögonen och fly till den plats som är bäst, där du här hemma. Där allt är stilla och lugnt. Där allt är som du vill. Där du är lycklig och känner dig trygg.

*Bomkraschslabang*

Nej. Tillbaka till verkligeheten. Plugg och en stänk ångest vänter. Uppkörning och prov nästa vecka. Bara jag klarar det, annars dör jag.


ägget förstör allt

I somras fick vi göra en liten lek med "nya klassen" som innebar att vi skulle kasta omkring tennisbollar mellan oss i klassrummet. Efter ett tag kastar vår lärare in ett ägg i leken, vilket förstås går sönder på en gång. Det ägget symboliserar våra datorer, när de går sönder. Då krashar allt, hela leken förstörs. Så är det nu. jag kan inte göra någonting för datorerna strejkar. Jag är den enda, men jag kan inte spara, kan inte öppna Power Points:s, jag kan inte kopiera och klistra in och titt som tätt loggas jag ut. Inte jättekul att inte kunna spara när jag redan är superstressad över allting och därmed inte kan göra någonting. Hemskt.
.
Och igår krashade min dator hemma också! Som tur var startade den igen efter några tiotal panikminuter. Jag började gråta. Där fanns alla mina filer, flera dagars arbete. det är ju sjuk egentlgen att man är så beroende av elektronik nu för tiden. Det var ju bättre på den tiden man använde block och penna. Jag kanske ska börja förespråka för det.
.
nej nu ska jag gå hem i regnet, gråta lite och reflektera över dagen.

sommar, brunbrända ben, fräknar, sol, vatten, skärgården, midsommar, P&L

Visst låter det underbart?
Jag längtar så fruktansvärt mycket. Är så skoltrött och jag spyr på allt just nu. Hinner inte andas, och ändå har jag bara gått i skolan i tre dagar sen lovet slutade. Ändå är jag så stressad att jag inte kan sova. Tillslut säger kroppen ifrån. Jag borde nog börja lyssna på den, för mitt eget bästa liksom. Men jag hinner inte. Klarar det inte.
.
Min sommar är så full med planer så jag kommer antagligen stressa mig igenom den också. Suck, varför lär jag mig aldrig? Jag har antagligen jobbet kirrat vilket känns skönt, även jobb inför hösten. Cashflow! men jag kommer vara grymt osocial och grinig hela tiden. Vad är det för liv liksom? Plus att jag ska läsa utökad studiekurs. Yay! Och jag är stressad nu liksom.

nej nu rann bägaren över

Vad vill alla mig? Vad är det som krävs av allting? Jag ska plugga svenska x 2, uppdrag x 2, matte, engelska, geografi och dessutom få MVG på allt. Utöver detta sja jag vara social, trevlig, glad och gärna prata mycket. Plus att jag ska plugga körkortsteori och köra bil ett par gånger i veckan. Jag ska även prestera på tävlingsbanorna, jag ska sköta min häst som mitt barn och gärna rida någon gång också.
.
Pricket över i:et är när saker som håller taket uppe går sönder och taket rasar. Jag ligger därunder och skriker på hjälp men ingen hör. Alla är så upptagna med att föröska hålla upp sina egna tak. För ingen vill ju ha ett tag i huvudet?
(ta inget personligt, jag är bara väldigt arg, trött och stressad.)

så länge vi har stjärnor över oss och så länge våra hjärtan klarar av att slå.


latmask

Jag har blivit fruktansvärt lat den senaste tiden. Negatvi stress? Jag gillar det inte, får liksom inte mycket gjort. När jag väl satt mig i eller lagt mig i sängen så kommer jag inte upp. Arbetet bygger upp sig på hög, borde göra något åt det. Men jag orkar inte. Underbar musik lockar mer. Vad skulle vi göra utan musiken? Tror vi skulle bli tomma skal utan den.
.
Eller nått, jag vet inte.

Så länge våra ♥ orkar slå

Just nu är svenskt väldigt fint. Håkan är fin. Kent är fin. Larsa är fin. Det mesta är bra nu, det är så. Idag fick jag hem Håkan  - Live på P&L -09. Jag sitter ensam i min soffa, ler, gråter, får gåshud. Han är så förbaskat fin och bra. Han pratar göteborska. Han säger bra saker, som får mig att gråta och skratta.
.
Svensk musik är nog den bästa, den ärligaste. Den mest nakna, med mest känsla. Klart det finns många undantag. Men fan, jag gillar Sverige. Jag längtar till Göteborg om några år. Jag längtar till Peace and Love i sommar. Jag hoppas Lars ch Håkan kommer vara där. Men just nu njuter jag med ett leende på läpparna, med dansen som spritter i benen och värmen som sprider sig genom kroppen. Allt från en sommarkväll i juli med en man i lila byxor som studsar runt och sjunger om livet. Livet som vi känner det. ♥

ta mig till dans

.
Jag är rastlös.

så uppsnärjd i det blå

Sista dagen på lovet borde spenderas till att göra nåot bra. Jag har spenderat den i soffan och i sängen. Hela dagen har jag legat still. Därför att så fort jag reser mig snurrar rummet runt mig och hjärnan vill tränga ut genom pannbenet. Ungefär. Visst låter det kul? Samtidigt som jag är otroligt rastlös och bara vill dansa och lyssna på Håkan. Jobbig kombination.
.
Jag har beställt Håkan Hellström - Ett popfenomen (blev kär), Håkan Hellström - Live från Peace and Love 2009 och Grey's anatomy season 1. Gillar't.

life saviors

Dagens räddare:
HA . KAN HELLSTRO : M
Mikael Nykvist
Nässpray
Annagrr
Pappersnäsdukar med Toystory på
Vatten
Sängen
En underbar men samtidigt hemsk dag.

ord från sjuklingen

Ögonen rinner, är igensvullna och röda. Näsan ömmar, rinner den också och är söndersnuten. Halsen river och hostar. Jag h a t a r att vara sjuk. Jag hatar att känna mig som en stor äcklig slemklump och inte ens kunna se ordentligt för ögonen vill vara stängda.
.
Tyck synd om mig!

HA.KAN

Våren är verkligen här, eller i alla fall är den här i Söderköping. Blåsippor, Krokusar och andra söta blommor. Lite vattenfall och värme också. Gillart. Idag ska vi på äventyr i Norrköping med Håkan i lurarna, man blir ju så himla glad! Vi ska sprida lycka istaden och shoppa upp lite papperssedlar.
.
Jag insåg dessutom plötsligt att jag är snygg! C:


definition av "tönt"A: "Asså jag kan liksom inte vara med töntar, det kan väl inte du heller?"
M: "Nej, eller definiera tönt"
A: "Jamen, asså, typ sånna som leker katter. Typ springer runt och jamar, jag orkar inte vara med såna människor!"
M: *asgarv*


semester

Nu åker jag till sydligare breddgrader. För att få andas, hämta andan. Bara få vara, sova, skratta och njuta. Där kan jag glömma allt skit, stress och problem. Jag kan inte bry mig, jag är för långt bort. Det kan knappt bli bättre. Plus att jag haft två underbara dagar med bästa E & V, hur ska jag klara mig utan er i nästan fem dagar? Tur att jag inte kommer vara ensam . . .
.
Jag lyssnar på Ted Gärdestad och njuter av livet medans jag väntar på att få sätta mig på tåget.

kan man bli vackrare?

.

som jag längtat

Äntligen!
Allan is my man ♥

känn en doft av kärleken

Nu är det lov. Känns mest bara konstigt att inte gå till skolan, men väldigt skönt också. Förstås. Men jag tror jag är pluggskadad. Vet inte vad jag ska göra, är liksom för rastlös och stressad för att göra ingenting. Mina fingrar vill skriva, min hjärna vill jobba. Det kommer krävas mer än en vecka för mig att varva ner. Men att åka ner till Söderköping några dagar kan nog påskynda processen. Längtar. Och jag saknar redan mina bästa korvar ♥
.
Måste bara säga att det var någon som lagt två bajskorvar i ett skåp i skolan idag. Jävligt roligt och äckligt om du frågar mig.
"Mina böcker luktar bajs..!"
-
Jonas

RSS 2.0