Öppna era trötta ögon och släpp ut det

Kvällen spenderas med världens finaste pojke i Explodera Bateria. Rätt så okej om ni frågar mig, eller ja, rätt så fantastiskt. Timo sitter på en stol med 40 graderns feber medans resten av bandet studsar omkring honom. Sambatrummor, trumpeter, elgitarrer och en bräcklig röst i en fågelkropp. Det blir nog inte bättre.

Allan my man

Han är inget annat fantastisk! Eller jo, lite dum i huvudet, men vad kan man begära av en nioårig jättebebis?
.
.

Jump Club

Nu kör vi! All in, the dreamteam once again ♥
.

Att få ut dig ur skallen

Jag har en klump i magen. En sån som ligger och gnager, skulle behöva gråta ut den. Fast jag vet inte varför, konstigt sånt där. Det kan vara för att jag lyssnar på "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" om och om igen. Jag kanske ska sluta. fast jag vill inte för jag tycker så mycket om den. Men jag måste definivt glömma dig. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen och hör hur regnet slår mot fönstret. Vad jag bryr mig om är du då ser det, hur smutsigt livet blivit.

Min onsdagkväll

.
I brist på annat. Men jag har det rätt så bra. Och jag är tacksam över min underbara vänner, ni är dem bästa människor som finns. Jag älskar er och värderar er högst av allt ♥

men lilla gumman

Det är det som är det mest passande uttrycket just nu, "Men lilla gumman...". Varför håller du på? Vad är det du vill få ut av det? Jag är nog tillräckligt självsäker för att veta att det är du som har problemen och inte jag. Jag vet inte vad som hände, men det är tråkigt att det blir som det blir. Det är synd, för jag tycker mycket om dig. Men jag kan vara en bitch, fine.
.
Btw så har jag en fantastiskt fin häst ♥
.

Rött är sött!

Jag gillar att snacka politik såhär på måndagkvällen. En rolig sida att besöka om man ska rösta och är osäker på om man ska rösta blått eller rött, så har jag en sida som är emot blått. www.alliansfrittsverige.nu. Jag är ganska säker på att om man kollar in den så kommer man inte rösta blått. Jösses vilka idioter!

Du är inte värd mina tårar

Jag har fällt nog tårar över dig. Jag har saknat dig för mycket. Ändå tycks det finnas tårar kvar, men jag vill inte fälla dem över dig. Ändå saknar jag dig så enormt så det gör ont i hela kroppen, jag vill inte sakna dig. Jag vill hata dig och glömma dig. Eller egntligen vill jag ha dina armar om mig. Skratta med dig som bara vi kan och känna hur mycket jag tycker om dig. Istället sitter vi med nedfällda blickar, inte ens ett "hej". Bara fel, fel, fel. Det kan inte bli mer fel. Gör det lika ont i dig som det gör i mig?
.
Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Tuff natt inatt. Jag är mest sugen på äppelpaj. Jag tror jag ska ta och baka mig en, en såndär god som jag gjorde förra gången men då fick jag ingen eftersom jag är så galet generös. Jag planerar att att lyssna på musik väldigt högt och vara avundsjuk på Lovisa som fått träffa Bono. Dagen är planerad och klar in i minsta detalj! Juste, jag ska pimpa min sista loggbok också, det är nästan viktigare än äppelpajen.
.
Oj, jag har verkligen inget liv...
.
.
Sure thing

H

"Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig, för jag blir aldrig kär i någon sånt där är slöseri med tid. Så då slösar vi bort våra lliv. Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på."
-Aprilhimlen

Två steg från paradise

Det tycks bli en mycket fin höst, något superbra varje månad. Något som kan få mig att orka vardagen. Det mesta av min tid spenderas med Håkans vackra toner ringandes i öronen vart mina steg än bär. Jag börjar fundera på vad han egentligen gjort med mig? Magikern. Otroligt att det kunde bli såhär igen, men det är väl sån jag är. Hihi, jag tycker mycket om det, väldigt mycket. Godnatt världen.

besatt

Episkt Håkan. Episkt. Du är den mest fantastiska man iklädd sjömanskostym och lockigt hår. Den mest fantastiska. Någon gång ska lång-gatan flickan ramla förbi dig på Vasagatan. Någon gång ska vi lära oss gå och kanske ses vi på en spårvagn någonstans?

Så uppsnärjd i det blå

River en vacker dröm, Känn ingen sorg för mig Göteborg, jag kommer tilbaka. Älskade, älskade Håkan. Var har jag varit de senaste tio åren? Varför inte under ett GBG-regn framför dig? Varför inte skuttandes längs GullbergsKaj och Avenyn? Varför inte med tårarna rinnandes längs mina kinder? Jag har missat så mycket. Tack för att du gång på gång räddar mig.

Kan inte tro att det är sant!

+    +    +    =
SJUKT JÄVLA BRA HELG I GÖTEBORG, MED BÄSTA, TILLSAMMANS MED HÅKAN OCH HAN SKA SPELA HELA SITT FÖRSTA ALBUM!! Kan inte fatta att det är sant, det kommer bli så sjukt fantastiskt bra!! Plus att vi dessutom ska roadtrippa dit :D WAAAOOOW!
Vi är förlorade, vi två, sen vi var sjutton, sjutton år!

Jag hoppas ♥

♥ Jag hoppas att det blir en tripp till GBG o Håkan i helgen, jag hoppashoppashoppas. Det vore så guld värt ♥

Mina hjärtan

Kom hem nu för fan! Jag dör ju snart här hemma, en långsam och plågsam död. Ensamheten, ensamheten, ensamheten. Hårt mot hårt mot ensamheten. Kom hem. Nu.

My own prince charming

Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, min finaste skatt. Du skulle aldrig svika mig, du skulle göra vad som helst om jag bad dig. När vi flyger känns det som att vi aldrig ska landa. Min underbara prins ♥
.

älskade vän

Jag o Allan leker dressyr på banan, han kan det mesta min lilla stjärna ♥
.

Ouups

Den här stackars Forden hade ett bra liv innan jag satte mig i den, 

damn I miss you


min blogg har förvandlats till en bildblogg..?

Men en bild säger mer än tusen ord. Jobbigt att läsa tusen ord. Skönare att titta på en mysig bild istället :)

I'm going blondie again

Fina du ♥

RSS 2.0