love

Vill ni ha något speciellt? Sigúr rós, isländskt band, sjunger på isländska. Vilket är ett av de vackraste språken som finns enligt mig.
.
Underbart, lyssna och njut.
.

jag är inte född sparsam

Efter en ganska känslomässigt jobbig kväll igår så var jag väl inte på världens bästa humör när jag satte mig på bussen hem från Ebba idag. Jag kände mest för att bara åka hem och bakis-äta mig tjock som gris och sen somna framför en dålig film. Istället för detta mycket lockande alternativ så gick jag upp en sväng till Monki och jag blev totalt hjälplös. Tre tröjor inhandlade därifrån och sen även ett par Gina-jeans, lite random men väldigt underbart. 600 spänn bränt, tjopp. Jag som skulle spara . . .

du måste älska ensamheten

Känner mig lite... Avtrubbad. En jobbig känsla såhär på fredagkvällen. Jag tror anledningen är att lovet snart är slut och jag är ensam. Inte okej egentligen. Men som LW säger "Ensamheten är det du alltid kommer tillbaka till så du måste älska den. Allting har ett slut, sportlovet har ett slut, en bra film har ett slut och då måstre du återvända till ensamheten." Han är så smart.
.
Jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren. Sitta på en brygga, dingla med brunbrända ben, äta glass, må bra och skratta. Dricka vin ute på balkongen i solnedgången. Sitta på en båt och bara vara. Galoppera längs en grön sommaräng med vinden i håret. Tillbaka till verkligheten. Det regnar, är dimma, ligger typ en meter snö på marken, det kommer mer, det är varmt, det är iskallt. Det är is och jag trött på't.

Star quality

Dagen har spenderats med världens bästa människor och jag hr haft världens skönaste dag. Förutom att den slutade med magknip och nackont, men vafan, man kan ju inte få allt.
.
Under träningen pratade Linda och mamma om huruvida man skulle vara snygg och frysa eller vara ful och varm. Då kläcker mamma ur sig:
"Men Linda, du har väl hört den gamla principen?"
"Naaeeejj..."
"Ja, om man ler och går jättefort, då hinner ingen se att man är ful!"
Jag höll på att dö XD Då säger Linda:
"Ja, , men tänk om man både ler och är snygg?!"
Jag: "Ja, då... då blir det Star quailty!"
*asgarv*
Ja, kul man kan ha. Jag har även lärt mig idag att E's farföräldrar är väldigt kinky för att vara 70 bast. Men bara för att man är gammal ska man väl inte ha tråkigt, eller hur?

finns det något bättre än lov?

Njaeej, veksamt.
Jag kan vakna när jag vill, jag kan gå och lägga mig nära jag vill, jag kan sova när jag vill. Visst låter det skönt? :) Jag har oftast inga tider att passa. Bara slapp som gäller. Jag kan göra vad jag vill utan att behöva tänka på att det är skola dagen efter eller att jag har plugg att göra. underbart. Och det har inte ens börjat än.

Bebis <3

.

för många bollar i luften ?

Jag känner att jag har lite mycket att hålla reda på just nu. Läser "Twilight" och "To kill a Mockingbird" på engelska, plus att jag även läser "Sillmarillion" och "Låt den rätte komma in" och jag lyssnar på Sagan Om Ringen på CD. Mycket att håla reda på . . . Måste jag lyckas pricka in att jag vill läsa alla böcker samtidigt?
.
Hehe, ännu ett i-lands problem. Och imorn är det Utevckligssamtal :D och matteprov . . .

längtan

Jag längtar till så mycket. Det är faktiskt lite jobbigt. Jag har problem med att inte kunna leva i nuet liksom. Jag ska dra upp alla saker jag längtar till så ska ni få se vidden på mitt i-lands problem:
 • 13 mars, första tävlingen
 • 26 mars, ut o göra stan med Ebbs,
 • KÖRKORT
 • Få ett jobb . . .
 • Påsklov
 • April, för då börjar det bli vår
 • Första vårdagen
 • Studentskivor
 • Sommarlov
 • Peace and Love - 10
 • Midsommar
 • Sola,bada,slappa,sova,underbart
 • Träffa min drömprins
 • Börja trean
 • Läsa massooor med roliga kurser
 • STUDENTEN!
 • Åka till Tyskland o jobba
 • Åka till Nya Zealand och jobba
Ja, ni ser ju, jag längtar liksom minst ett och ett halvt år i förväg . . . No good.

Mél

L O V , L O V , L O V ! ! ! : D
Välbehövligt jaa.


Visst är det jobbigt när inga kläder känns bra..?

Efter en dag med spanska, besök på moské, religion, matte och svenska i massor plus PH-samtal med min bästa "mentor" så är jag helt slut. Klockan nio somnade jag i soffan och vaknade tre minuter senare. Nu ligger jag i sängen, skönt.
.
Imorn blire lov. Fint. Välbehövligt. Efterlängtat. Oh yes.
.
Jag älskar det faktum att jag har världens finaste människor som vänner och att jag har världens finaste pålle.
.
Glad påsk och godnatt!22.12

.
.
Jag älskar Anna Granström ♥


.
Min själsfrände och ängel

Le hannon

Det är min lilla extra värld. Min drömvärld som jag kan kasta mig in i så fort det blir för mycket. Vad skulle jag göra utan den?
Yep, jag är nörd. Men jag är stolt!

I'm falling apart, piece by piece

Först idag har jag ork att sätta mig vid datorn och skriva något. Jag vet inte vad som har hänt. Plötsligt säger jag nej åt att vara med de människorna i världen som får mig att må riktigt bra. Jag orkar liksom inte. Jag vet inte vad som har hänt. Känner mig liksom apatisk nästan, vill inget hellre än att ligga i soffan hela tiden och bara sova, eller möjligtvis gråta. Sen när blev jag sån? Jag är inte en sån person. Jag vill göra saker hela tiden, jag hatar att bara sitta. Nu vill jag plötsligt inget hellre.
.
Gårdagen var fruktansvärd, hemsk och det går inte ens att sätta ord på hur piss allt var. Säger som Ebbs, vännernas kramar värmde inte, de räckte liksom inte. Jag gick som i en dimma, ville bara försvinna. Jag fick någon slags attack på Ica. Visste inte vart jag skulle ta vägen, tänkte att snart finns ingen utväg längre. Kanske att jag måste ta till den igen. Men jag vill inte, vill inte tillbaka dit. Vill inte behöva gömma, förneka och låtsas som ingenting.
.
Kan inte ni komma hit? Kan ni inte komma hit och bara krama mig? Jag faller ju sönder bit för bit. Nu rinner tårarna, vad fan ska jag ta mig till?

No ork . . .

Känner mig lite konstig . . . Känns som att jag håller på att bli sjuk igen, JAG VILL INTE!
.
Orkeslös. Orkar inte ens rida. Vill inte. Vill ingenting. Vill inte åka till skolan imorn. Vill bara krypa ned under mitt täcke och stanna där. Tror jag börjar bli trött på vintern. Vill ha vår!

S U C K . . .

I n g e n  l u s t  a t t  g å  t i l l  s k o l a n . . .
.
Jag har framförallt ingen lust att gå upp 05.00 imorn. Det är inte alltid kul att ha häst. Men träningen gick kanoners ♥

Till Vidar

Med gråten i halsen och stolt som en tupp klev jag in i rummet på Danderyds lilla hotell. Jag möts av det ganska gullig ljudet av bebisskrik. Jag vet att det låter lite konstigt, men det var gulligt. Ett lite gurglande samtidigt som lite "gris"-aktigt. Hela familjen är där och beundrar underverket. Den mista och sötaste människa jag sett.
.
Blonda fjun hår på huvudet. Stora blå ögon. Den sötaste lilla näsa du kan tänka dig. Där har du Vidar. Han är perfekt. Jag kunde inte sluta smeka honom över huvudet och dra fingrarna över hans mage, jag ville inte sluta. När han öppnade ögonen och såg på mig första gången så kände jag gråten som en stor klump i halsen. När han sedan grep med sina små fingrar runt min tumme så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. En helt fantastisk känsla. Tänk då hur det blir med mitt egna barn i framtiden. Jag kan inte annat än älsa honom. Han liksom knögglar ihop ansiktet tills han ser ut som ett russin och börjar skrika för att sedan efter tio sekunder vara helt lugn igen. Såå söt.
.
Han får börja sitt liv med att bli uthängd i min blogg, Grattis! Du kommer bli sönderälskad.
Jättedålig bild, men jag ville inte ta med blixt...
Välkommen till världen Vidar, med skomakartummar och lilltår som är böjda
.
Du kommer bli sönderälskad!

For Aragorn and Arwen

"I'd rather share one lifetime wit you, than face all the ages of this world alone.
-You can not give me this.
-It is mine to give to whom I will, like my heart."

Vuxenlivet närmar sig...

. . . med stormsteg.
Jag är en helt normal (eller iallafall ganska normal) 18-åring. Har jag alltid trott. Tills idag. Nu vet jag att jag är helt flippad.
.
Jag är hemma, en fredagkväll, själv (bara päronen hemma) och jag har köpt lite godis o choklad o så. Börjar kvällen med lite religionsplugg och somnar sedan framför en film. Efter detta blir jag pigg och får för mig att städa garderoben, vilket jag gör. Jag fortsätter sedan med resten av rummet, dammsuger och byter lakan. Hela baletten. Liksom WTH?!
.
Sånt gör inte vanliga 18-åringar. Mammas kommentar: "Du håller väl på att bli vuxen" Min tanke var "Nejnejnejnej..." Jag vill inte bli vuxen riktigt än, har ju typ sju år av ungdom kvar. De borde jag inte spilla på att städa.

A hero of war . . .

. . . Is that what they say?
Efter att de mördat hundratals människor? Efter att de våldtagit alla kvinnor och barn i byarna? En hjälte.
.
Nej, inte i mina ögon i alla fall. Jag mår dåligt när någon kallar någon för en "krigshjälte". I filmer, okej. I böcker, okej. Det är inte på riktigt. I verkligheten, att hundratusentals liv spills varje år av att, troligtvis, ungefär fyra-fem mansgrisar inte kan hålla sams. Då startar vi krig! Hurra, vilken kanonidé! Nej. Verkligen inte. Vad är det för fel på dagens människor, varför kan vi inte prata med varandra? Varför måste vi dra våra vapen för att uppnå vad vi vill ha? Vad är det som är så svårt, jag förstår verkligen inte och jag vet inte ifall någon har en bra förklaring.
.
Anledningen till att jag skriver detta är att jag läste en artikel om kvinnor som våldtas i krig. Används som trofeer, sjukt. En halv miljon kvinnor och flickor våldtas i Kongo för tillfället. Jag mår illa. På riktigt. Förstår inte, kan inte förstå. Varför kan inte vi inse att alla människor är en och samma? I grunden är vi alla lika, vi är skapta lika. Varför kan vi inte behandla människor som människor och inte som varelser? Empati. Det får avsluta dagens inlägg.
.
.

Tänk dig de finaste tonerna, den vackraste rösten och det vackraste språket. Du sätter ihop dessa till en blanding och du får den vackraste musik du kan tänka dig. Sagan Om Ringen musiken är det som rädder min pendling. Mitt bland alla trötta, hostiga, slemmiga och stressade människor så pluggar jag bara in musiken, höjer till högsta volym och försvinner för ett tag. Drömmer mig bort till gröna ängar, hav, berg och fina stunder. Så fort jag öppnar ögonen försvinner allt. Men när jag stänger dem igen så finns mitt drömland där igen. Det är underbart.
.
Och nu till något helt annat, träningen gick superduper bra, älskade häst ♥
.
Och även idag, på dagen, är det två år sedan något av det finaste som hänt mig försvann ur mitt liv. Älskade Sterling, du finns alltid i mitt hjärta. ♥

Le hannon

Jag vill till Nya Zeeland!
.
.
Jag ska snart börja läsa Sillmarillion ♥

bra morgon

Idag var det en riktigt bra morgon för första gången på länge, det enda som saknas är att jag skulle vilja vara pigg , men det är väl ändå lite väl mycket begärt?
.
Godaste frukosten på länge med o'boy, nybakt bröd och ägg. Ny popcorn-tröja på mig (från Monki förstås), och hyffsat bra hårdag. Träffade finaste Jess på bussen, ♥ Båda bussarna och tåget (!) VAR I TID! Detta är ju sensation om något.


Resten av dagen bjuder på kyrka, (nej jag ska inte försöka bli religiös), spanska, eventuellt matteprov och en kvarts samtal med min underbara PH, Andreas. Sedan ska jag ut i skogen med my man ♥
.
Trots allt plugg som hänger som ett svart moln över mig så är jag på bra humör och det känns som att det här kan bli en ganska så bra dag. På många sätt.


inte topp noch

lite pissig dag om man säger så. skönt att den är över och slutade väldigt bra trots allt. Nej, sena tåg, föör mycket plugg, stress, trötthet och panik. Inget som faller mig i smaken alls.
.
"Jag vill inte åka tåg när det är så här mycket snö"
-
Veronika Kindvall

.
Kan inte annat än hålla med. det förstör hela dagen. jävla SJ.
.
Men jag blev jävligt glad när jag fann en liten bit choklad kvar när jag kom hem idag ♥

RSS 2.0