A walk to remember

:') En av de sorgligaste filmer som någonsin gjorts tror jag.
"I love you"
"I told you not to fall in love with me..."

"You're my angel"

"I'm sorry Jamie never got her miracle"
"She got you"

"Her love is like the wind, I can't see it but I can feel it"


Några av de citat som får tårarna att i princip spruta . . .

Hahaha

"That is not a cat!"
"Yes it is!"
"Why is it inside out?!"

ska man skratta eller gråta?

Idag är en sån dag man gärna glömmer, stoppar långt bak i huvudet och inte plockar fram särskilt ofta. Tur som är så är jag bra på att göra det så imorn kommer det nog vara bättre.
Varför var min dag så piss?
Jo, jag har gått över gränsen från att vara övertrött och glad till bara supertrött och ledsen och lättretlig. Jag började på allvar gråta under en gruppindelning idag. Vi ska göra en ganska viktig och egentligen rolig uppgift i Svenska B, men som nu förvandlades till en helvetesuppgift. Inte nog med att vi inte får dela in grupperna själva utan vi hamnar med folk med helt andra betygsmål. Jag hamnar med Anders och BBB, de värsta tänkbara människorna i hela skolan. Den ena tycker att homosexuallitet är som cancer och den andra är bara en idiot i största allmönhet. Båda dessa människor är ingenting i mina ögon. Och de ska jag jobba med? Never gonna happen. Plus att tåget var en halvtimme försenat imorse och det tog mig två timmar att ta mig till skolan, dagen var liksom bajs redan från start :(
Sen har detta förstört min dag fullständigt. Körlektionen gick som smort och stallet var toppen. Sen tjafsade jag lite med mamma också som pricken över i:et, plus att jag inte mår någe bra.
Fyfan vilken dag, skönt att den är över :)

nu blire klagodags

Har haft en hemskt jobbigt dag. Först cp tåg som inte går, kom två timmar försent till skolan. Sen stressa hem i snöoväder och ingen middag utan en jävla macka. Sen stallet, stapla 55 halmbalar (!), tömma boxen, fylla på nytt, gå till träningen, superjobbig träning och gå hem. (Pulsa i snön är värsta träningspasset!) Sen kom jag hem typ 22.30... Heeelt slut.

Men jag gillar att jag får hjärtan av oväntade personer. Blev förvånad över smsen bara och nu hjärtan ^^ Mysko, men jag gillar't ♥

Chris är min gud

"Coldplay är för människor med bra smak, intelligens, oerhört bra utseende, talang, möjligheter, framgång och uppfattning av livet. Coldplay är för människor som vet vad livet handlar om. De är alltid underhållande. Ett nöje att prata med. Snälla, charmerande, och oerhört bra i sängen. Virila. De har alltid tur med tjejer, eller killar, eller både och. De är generellt sett världens bästa medborgare. Jag är kanske partisk, men jag har definitivt rätt" - Chris Martin i en intervju den 3 juli 2006.

"Do what ever you do more enthusiastically and people will like what you do more.Chris Martin, Coldplay 9 februari 2009

Kan man hitta en smartare människa?
Sen måste bara slänga in en stor tumme upp för Monki, kan jag inte bara få en massa pengar?!G E  M I G ! ! ! !

det blev mys ändå

Ni kan glömma det förra inlägget nu är det fina igen :) Min kväll har bestått av prat, myskläder och mitt underbara rum med ljus, musik, te, filt och underbar soffa, söndagsmys på hög nivå ♥

Vad är felet?

Min mun pekar nedåt. Varför? Jag mår skit när jag ser mig i spegeln, vad har hänt? Hela jullovet har min självkänsla varit på topp och nu sa det bara "kaboom" så var den tunga stenen tillbaka . Jag vill inte ha det såhär, det spelar typ ingen roll vad någon säger, jag vill vara lycklig med mig själv. Varför kan jag inte se det bra? Jag måste bara tycka att magen är för degig, att de två finnar jag har i ansiktet lyser som två jävla stoppljus. Varför kan jag inte se allt som är någolunda bra på mig? Behov av bekräftelse?

Feelin' great

Jag har numer världens snyggaste rum ♥
Ny möbel framför soffan, IKEA i mitt hjärta. "ny" Tv och min gamla stereo är tillbaka på plats.
Garderoben vänd ut mot rummet istället och en mysig fårskinnsfäll ligger framför så man inte fryser om fötterna under den långa processen när man ska välja kläder :) Lägg märke till de vackra affisherna på sidan, de kändes bara extremt rätt att plocka fram dem igen efter att ha bett mamma slänga dem för några år sedan. Jag ansåg mig stark nog att visa mitt nördintresse för världen igen :D
Och istället för fula bokhyllor satte jag upp en, bara lite ful, spegel som jag kan se hela mig i och även flyttat hårfön + plattång dit :)
Jag känner mig plötsligt väldigt mycket hemma i rum och i min soffa. Ska börja sitta i det istället. Soffor är underskattade, min är faktiskt grymt skön :) Nu ska jag käka glass o kolla film.

Into the west

"I'd never thought it would end this way.."
"End? Oh, the journey doesn't end here. Death is just another path, one that we all must take. The grey curtains of this world pulls back. And all turns into silver glass. And than you see it."
"What Gandalf? See what?"
"White shores, and beyond. A far green country under a swift sunrise."
"Well, that doesn't sound so bad"
"No, it isn't"

Nej, jag kollar inte på Sagan. Kom bara att tänka på en av de vackraste scenerna i filmhistorien.

ännu ett Zzzz - inlägg

Jag är inte på topp.

J A G  Ä R  T R Ö T T  !
Men ändå vill jag inte sove, finns så mycket annat kul att göra.
Mina vänner är finast i världen som gör mig glad när jag är ledsen, köper godis åt mig när jag är sugen och kramar mig när jag behöver det. Gud vad jag är lycklig över att ni är vänner med mig. Mig liksom, vem är jag och varför ska just jag få så underbara vänner? Men jag brukar inte ifrågasätta det så mycket, jag är bara J Ä V L I G T glad att jag har dem vid min sida ♥

Zzzz

Jag är helt död... Efter ännu en myskväll med sagan igår så fick jag inte mycket sömn inatt, fyra timmar har jkag lite svårt att klara mig på. Idrott ute i snön, svinkul men jobbigt, håret är fail och efter att både Andreas och Veronika har sagt snälla ungefär hundra gånger och kollat på mig med hundögon så kände jag mig "tvungen" att ställa upp på Öppet Hus ikväll. Suck, jag är för snäll helty enkelt, men dem gillar't ;) Och jag med, lite.


Men nu blire först mett i en och en halv timme, fint.

underbaraste kvällen

Igår var underbart, på alla sätt o vis. Så nu tänkte jag skriva lite om världens finaste människor som råkar vara mina fina vänner. Ingen bryr sig om om man är kille eller tjej, vi trängs gärna, sex pers, tillsammans i min lilla dusch. Vi badar, sminket rinner, slickat hår, men ingen bryr sig om det. Vi dansar i mitt lilla vardagsrum, ingen skäms, alla släpper loss. Det är fan underbart. En kväll full med asgarv, snurrit, mysigt, ja allt som kan vara bra var bra liksom.
Gud vad jag älskar er, ni är så jävla bra och underbara och fina och roliga och knäppa och ja... Jag kan hålla på i en evighet! Jag är lycklig med er.
*asgarv* ♥

världens finaste

Jag har ju världens finaste vänner som gjorde min födelsedag till en fantastisk dag

Födelsedag

Idag är det min dag, 18 år. Wööw. Jag är övertygad om att jag kommer få en toppendag med världens bästa vänner och träning ikväll. Älskar't. Fick kameraobjektiv, lädergrimma, biljetter till Jane Eyre och något mer som kommer sen :) Wiowio ♥
Nu är jag 18, men jag tror inte jag kommer växa upp riiktigt än :)

Mitt sista inlägg som sjuttonåring

Min kväll består av detta :
Kärlek på hög nivå ♥
Jag måste också nämna att imorgon slutar min barndom. Jag blir vuxen enligt lag och mina föräldrar har inte längre någon kedja att hålla mig i, jag kan göra precis som jag vill enligt lagen. Lite ballt såhär på tisdagkvällen. Jag vet precis hur jag ska utnyttja min ålder, jag ska sjukanmäla mig från skolan massor! Så, eftersom det är min dag imorgon, så bestämde jag mig idag för att unna mig lite födelsedagspresenter. Benen styrde sig själva mot Monki där jag fyndade, detta blev reslutatet:
Plus lite annat smått o gott.
Nu ska jag mysa framför film,

Sagan

Jag har Sagan Om Ringen - maraton. Fina grejer. Vi började vid tre. Nu är klockan cirkus 24 och vi har precis börjat på tredje filmen. Jag mår toppen, inpressad, svettig och nördig mellan de bästa. Jag kan nästan alla repliker utantill, ändå är filmerna fortfarande spännande och bra, hur går det ihop? Fantastiskt. Den enda scen jag dissar är den första i tredje filmen, därför bloggar jag nu istället. Juste, glömde säga att det är de LÅNGA versionerna av filmerna, alla är alltså ungefär 3,5 timmar.
Nej, nu hör jag att den bättre delen av filmen har börjat så jag ska nog återgå till mina närdar inne i bubblan i vardagsrummet ( som stinker av instängt, chips, glass o fisar..) Haha, älskar oss ♥

Twilight

Min mage kurrar så högt att jag inte kan sova, fast jag är inte hungrig, konstigt. Jag läser som en galning, när jag väl börjat kan jag inte sluta. "What if I'm not a superhero? What if I'm the bad guy?" ♥ Alla borde läsa Twilight. Har inte ens läst hundra sidor och är redan fast, wie. Jag saknar redan Annas närvaro och min säng känns stor och tom. Mina TrueBlood avsnitt tar för lång tid att ladda ner, jag vill se nu! C: *Malin har förkärlek för Vampyrer* Och jag älskar't.

klippdags

Nu härmar jag min köära vän E och lägger in lite frisyrer som är skitsnygga enligt mig och jag försöker få lite inspiration tills jag ska klippa mig. Ska även färga, funderar på rött eller back to blondie ;) Måste ha en förändring nu!
Galet snyggt, men jag har nog tyvärr för kort lugg :(
Är så svårt att hitta något bra och klockan är 02.10 så jag ger upp för tillfället, men kom med förslag i massor! :) Kort hår år galet snyggt , men jag vill gärna spara mitt faktiskt!

Jag älskar dig ♥

'

Glittrande snö

Solen lyser, snön ligger vit, snöängel, lyckorus. Anna min fina är här, jag är varm (inte bokstavligt för jag fryser som tusan ) o glad. Vi ska prata sönder varandra. Anna är en död sill efter en timmes sömn under natten, men jag ska nog få liv i 'na. ;)
Mjo, det är jäävligt kallt ute men jag älskar't. Vantar, halsdukar, mössor, röda näsor. ♥

mitt liv

Består av hästar, det känns som att jag inte gör något annat än är i stallet, hela tiden. Jag har nästan alltid mina ridkläder på mig och jag trivs som en fisk i vattnet i stallet. Underligt, att något som är så dyrt, så kämpigt och så otacksamt som ridning kan få mig att må så bra. Men så är det, och jag gillar't.
Imorn kommer Annagrr, min syster, min andra hälft <3

Jag tror på Lars

2010 har börjat... segt. Det är tio dagar kvar av min"barndom" sedan räknas jag som vuxen i de flesta kretsar. Ganska ballt, men lite skrämmande. Jag känner för att göra om mitt rum, men vet inte hur jag ska göra, jobbigt. Imorgon kommer förhoppningsvis en av de finaste människorna i världen hit för att stanna en stund, I can't wait. Tänkte jag skulle baka ökensand idag också, det är de bästa kakorna som finns när man är sugen. Och jah ska spendera fem timmar i stallet, kanske borde jag resa mig ur sängen till att börja med?

Nyårslöften också

Jag måste ju dra mina löften för -10 (konstigt att skriva så?)
- Tatuera in VivaLaVida i nacken vare sig mi madre vill eller inte
- Ta fler hål i öronen
- Göra minst 12 nya saker som jag aldrig tidigare gjort (en sak per månad)
- Ta körkort
- Gå på krogen, massor
- Åka Ålandsbåt
och så några saker som "man ska lova"
- Låta mig själv vara lycklig
- Ta saker som de kommer
- Vara nöjd med mig, något bättre får jag inte
Ett nytt år med nya möjligheter, en 18-års dag och 365 lyckliga dagar.

sum up of -09

Det här blir troligtvis det längsta blogginlägget någonsin, men vad tusan jag är taggad på att summera ihop 2009.
Januari
 • Jag fick ny mobil
 • Jag fyllde sjutton barre
 • Jag hade en superrolig Odensala/Uppsala middag
 • Jag grinade som jag aldrig förut till en film, Australia
 • Jag upptäckte B&J
 • Jag började bli galet förälskad i K
 • Jag mådde ganska piss, (lovetrouble)
Februari
 • Kungsberget säger jag bara
 • V o J blev tillsammans, kändes inte bra någonstans men det funkade ändå
 • Mådde ganska så piss, alla mina bästa vänner hade pojkvänner... utom jag
 • Vår på fest hos E ute i ingenstans. Det var ... intressant
 • Fortsatte vara galet förälskad i K
 • Hade haft Sellie i ett år
Mars
 • Mådde fortfarande ganska kasst
 • Jag träffade F och höll tummarna för att det skulle bli något utav det
 • Jag började få problem med maten, började tänka dåliga tankar
 • Jag fick börja rida igen på Sellie
April
 • Ebba hade Hawaiitemamiddag
 • Jag var i Söderköping och mådde bra
 • Jag köpte min första skjol (typ någonsin)
 • Hade galet mycket vårkänslor
 • Klippte lugg
 • Sellie blev utdömd...
 • Jag grät mer under den månaden än jag någonsin gjort typ
 • Upptäckte min älskade häst
 • Hade mycket problem med mamma, blev bara förbannad hela tiden
Maj
 • Hade en misslyckad men väldigt rolig Valborg
 • Hade bror-syster kväll
 • Jag körde bil för första gången i livet
 • Jag klippte kort hår
 • Jag jobbade för första gången på Hagalund
 • Jag bstämde mig att jag vill ha Allright
 • Jag gjorde det roligaste skolarbetet någonsin i estetisk verksamhet
Juni
 • Hade den roligaste avslutningen någonsin med mina bästa
 • Hade en fantastisk början på sommaren
 • Jag sprang naken i regnet på en åker
 • Jag började umgås med L igen
 • Allright kom :D
 • Jag jobbade på Hagalund
 • Fick veta att jag skulle bli moster
 • Bästa midsommaren någonsin
Juli
 • Jag var på Gotland för första gången
 • Annagrr var här
 • Jag hade den värsta natten i mitt liv
 • Jag levde livet i den underbara sommaren
Augusti
 • Jag hade fest (ALDRIG mer)
 • Jag förlorade oskulden
 • Jag hade världens finaste pållar
 • Eldfesten säger jag bara
 • Jag var på COLDPLAY!! (den bästa kvällen i mitt liv typ)
 • Fick förälskelserus på K ... igen
 • Jag träffade underbara Henks
 • Jag började tvåan
 • Var på party hos Jess, grymt kul!
 • Tävlade första tävlingen på Allan
 • Satte igång Sellan igen, ett sista försök
September
 • Var på Kolmården med Å o E
 • Kulturnatten var kärlek på hög nivå
 • Hoppade 1.20 omhoppning på A
 • Hade myskväll hos mig med lite random människor
Oktober
 • Var i Sörping
 • Jag började vara sjuk jättmycket
 • Mamma och jag hade ett skitbra samtal om tillit och alkhol
 • Sellie åkte till Fredrik
 • Ja, inget hände i Oktober (tråkig månad)
November
 • Fick diagnosen Anemi, järntabletter och frbud mot veggokost, tjoho!
 • Mycket sjuk
 • E o Å gifte sig
 • Sönderstressad i skolan
 • Upptäckte True Blood
 • Jag älskade mina vänner extremt mycket extra
December
 • Larsa konsert!
 • Utmaningen -09
 • Mer stress än någonsin
 • MVG i HiB o NkB
 • Underbar julavslutning
 • Underbar jul
 • Bästa nyåret med bästa människorna

Ja, det var en liten sammanfattning av -09, det jag kan minnas iallafall. Det jag kan säga är att jag faktiskt haft ett väldigt bra år, framförallt sommaren och hösten. Jag har antagligen gråtit mycket med mina motgångar, men jag har även skrattat mer än någonsin. Jag har kommit stormsteg närmare mina vänner, funnit flera nya, en speciell. Jag har sårat, blivit sårad. Jag har älskat och blivit älskad tillbaka. Året slutade med flaggan i topp med några av de finaste människorna på denna jord. Jag har vuxit flera centimeter som människa, självförtroendet och självkänslan har växt, jag har utvecklats enormt inom min ridning och min personlighet och det har jag många att tacka för. Ebba, Veronika, Anna, Jessica, Henks, Bums, Linus, Annagrr, Linda, Ellen, Macke, Filip, Konrad, Allan, Sellie, Fredrik, Linnea, Mamma, Pappa, Bror, Syster, Emma, Frida, Lisa. Det är nog de namnen som lyser starkast under 2009. Nog för mig, -09 är lämnat bakom mig, smsen i inkorgen är raderade, nytt år, minnena finns kvar.

RSS 2.0