Nu kan du få mig så lätt

Jag är en hopplös människa. Kan inte hålla mig ifrån skrivandet, så fort jag känner för att skriva något så blir det nog så. Oavsett vad jag tidigare sagt.
.
Jag saknar. Jag vet inte vad, kan inte sätta fingret på vad det är. Men jag saknar, så mycket vet jag. Det är världens jobbigaste känsla, ett stort svart, ekande och tomt hål i mitt bröst som bara väntar att på fyllas med saker. Som aldrig kommer. Jag saknar P&L, mina allra finaste vänner, mina skatter. Som jag träffer alltför sällan under den här delen av året. Jag saknar Håkan, trots att jag aldrig träffat honom, eller ens sett honom. Någonsin. Jag saknar tävlingar och träningar. Jag saknar. Jag trampar vatten.
.
I put my trust in you, my golden friend.

Med en blödande hand

Det händer inte mycket här på bloggen nu för tiden. Jag vill mest njuta så mycket jag kan utav den undrbara sommaren som flyger förbi. Jag ska förändra mig en aning och sen roadtrippa till nordligare breddgrader.
Sötaste ungen i världen <3

F r i h e t

Nu drar jag ut till Friheten och min fantastiska familj för att andas en stund. Bara leva och glömma alla måsten.

Min finaste skatt.
.
.

M r S a l o

For a couple of years as it drenched my fears
Of becoming like the others
Who become unhappy mothers
And fathers of unhappy kids
And why is that?
'Cause they've forgotten how to play
Or maybe they're afraid to feel ashamed
To seem strange, to seem insane
To gain weight, to seem gay
I tell you this:
It takes a fool to remain sain. 
Min idol?

F r e d & k ä r l e k

Peace and Love. Jag kan inte säga så mycket mer än att det var fantastiskt, underbart och grymt! Extas hela veckan. Och det skulle vara dans, dans, dans. Skrik, klappande händer, hoppande fötter, leende läppar. Summan av kardemumman är att det var helt underbart.
Tisdag:
Debatt; Vad är frihet? Med bland andra Mark Levengood (♥) och Jan Eliasson.
Onsdag:
Lasse Lindh - Bra uppvärmning, förfest liksom. Kunde inte så mycket låtar, men det var grymt och han är ju så söt!
MIKA - Shit!! Allt jag har att säga typ :P Dans och lycka. Över mina förväntningar helt klart, han var fantastisk! Plus att vi stod längst fram :D En av de bästa!
Thomas Di Leva - Coolt att ha sett honom, galet egen och skön snubbe :) Men inte mycket mer än så.
Torsdag:
Hoffmaestro & Chraa - Skitroliga, hela publiken var i fest! Kunde tyvärr bara en låt, men det gjorde inget för de var superhärliga!
Melissa Horn - Hörde typ en halv låt, hon lär som hon gjorde på skiva, ganska tråkig live tyvärr...
Vampire Weekend - Positiv överraskning, aldrig hört dem förut. De var skitbra! Vi kördo dock på sittkonsert, men det var grymt :)
The Kooks - Jag blev tyvärr besviken. Luke Pritchard verkade hög och pubilken kom aldrig igång.
Robyn - Vi stod längst fram. Hon lyste av självförtroende och lycka som smittade av sig och hon var fantastisk! En av de bästa konserterna :D
Kent - Kunde inte blivit annat än fantastiskt! Stod inte still en enda sekund, studsade upp och ner konstant typ och sjöng (läs skrek) med i alla låtar. Det var stort, magnifikt och jag grät av lycka efteråt. Coldplay-effekten! En av de bästa utan tvekan!
Fredag:
Lily Allen - Jag blev besviken, hon var inte direkt dålig, men hon körde så mycket nya låtar att pubilken aldrig kom med ordentligt. Fuck You var nog den enda låt som alla var med på.
Donkeyboy - Superhärliga! Vi stod längst bak men dansade hela tiden typ. Älskart!
The Hives - Vi körde på sittkonsert, men de var skitbra! Böev förvånad, men de hade en grym energi och det var ett jävla drag :D
Europe - Såg från grannscenen där vi köade. Det var coolt, stort och coolt. Bara för att det var dem liksom. Rock The night och Final Countdown var grymma, alla var med liksom. :D
The Ark - Så jävla underbart! Jag kunde typ alla låtar och de nya jag inte kunde var så fantastiskt bra så det gjorde inget! Ola Salo är sjukt häftig, kör sin grej och sin stil och det blir galet bra! Hela pubilken nynnar med till "Calleth you, someth I" och då börjar jag gråta av lycka. Det var så himla fint liksom, som på Coldplay där alla nynnade på "Viva La Vida". Det var precis samma känsla. Tack Herr Salo för att du är så fin!
Lördag:
Johnossi - Jättebra! Vi stod dock långt bak så det blev aldrig något riktigt drag, men de var riktigt bra!¨
Mando Diao - De var galet bra! :D Vi satt ner för vi var helt döda, men de var asbra! :D
John Fogerty - Vi såg inte men vi lyssnade och han var väl bra. Lite av en legend liksom, blev förvånad över tat jag faktiskt kunde flera låtar :P
Jay Z - Det var massivt och stort, coolt. Det blev säkert en häftig show, men vi gick efter ett par låtar. Vi ville mest bara se honom :) Så nu kan vi säga att vi har sett honom :D Hihi.
Annars har det varit mycket socialt, mycket alkohol, mycket folk och mycket fest mest hela tiden :D

RSS 2.0