Ä N T L I G E N ! ! !

Nu drar vi mot nordliga bredgrader, Borlänge here we cooome! :D Musik, fest, tälta, sola, bada, gå på bajamaja, ha ont i ryggen, svettas, lukta illa, vara lyckliga! Visst låter det fantastiskt! :D Vi ses om en vecka!
.
By the way så gick min bloggpaus åt helvete ;)

H a t

Jag vill inte sakna dig. Jag vill inte. Jag vill hata dig, för det du gjort. Du är ett svin som sårat många fina människor som du inte förtjänar. Du är en idiot och jag vill hata dig. Men jag har så svårt för att hata. Jag är inte en person som blir arg. Inte ens när jag vill. Jag vill inte sakna dig. Jag vill inte sakna, det är för jobbigt. Tar för mycket energi. Nej jag vill hata dig så mycket att raderas ut mitt minne, som om du aldrig funnits.
.
Men det går inte, du fanns. Du var en fin vän, vad hände på vägen? Nu har några väldigt sårade och arga tjejer lämnat dig ensam och det ångrar vi inte. Men jag saknar dig, även fast jag inte vill.

T a c k

Allt är din förstjänst, jag har dig att tacka för så fruktansvärt mycket. Vad skulle jag varit utan dig liksom? Jag kom till dig som en trettonårig liten brat som trodde hon visste allt bättre än alla andra. Du sa åt mig på en gång vad som skulle göras och jag gillade dig inte alls från början, antagligen för att du var så rättfram och sa vad du tyckte. Det gick tre år och jag hade gått från att inte komma över hinder som var 50 cm höga till att flyga över hinder som var 1.35, utan problem. På mitt vita spöke som du kallade honom.
Nästa häst gick från att vara oridbar till att flyga över 1.20 och häst nummer tre kunde inte ens hoppa! Han var dressyrhäst och skulle skickas tillbaka. Sen hoppade jag upp, han kunde visst hoppa. Några månader senare stod han hemma i stallet. Vi gick från 90-1.20 och är nu klara att starta 1.30 till sena hösten.
Ni hör ju själva? Fredrik står bakom mig och puttar mig hela tiden längre och längre, han utvecklar oss så galet mycket att jag inte kan tro det själv. Det har varit blod, svett och tårar (i massor) på vägen, men jag tänker fasiken inte ge upp! Jag vet att han alltid finns där och stöttar och jag vet att han bryr sig om mig väldigt mycket. En fantastisk människa som hjälpt mig genom många kriser. Tack kan jag säga, men det räcker inte.
Se själva:

P a u s

Tror jag ska ta en liten bloggpaus. Har ingen lust alls faktiskt, ingenting att skriva om. Jag mår superfint för tillfället, midsommar och Borlänge ligger och väntar runt hörnet och jag längtar. Kompis, det går bra nu.

E N S A M

Nu har sommarlovsandan slagit till, jag sover mest hela tiden och gör inte mycket. Det händer mycket omkring mig som jag mest bara vill gömma mig ifrån. Jag vill inte att mina finaste och bästaste vänner ska må dåligt. Kan du bara visa ett tecken på att du lever? Jag finns hos dig, jag bara försvann en bit på vägen, jag är fortfarande din vän och du vet att du behöver oss nu mer än någonsin. Lite så är det.
.
Idag ska kvällen spenderas med fina Jessan, Anna, Jullan, Frida, Viktor och kanske några fler. Det behövs. Människor runt omkring mig behövs nu. Imorgon väntar världens finaste Ebba som jag saknar ihjäl... Vi ska krama sönder varandra wihi :) Nästa vecka är det kurs i Enköping, Jobb, MIDSOMMAR! och sen Peace'nLove ♥

R a m l a r

Nu ramlade jag in genom dörren, full so, en kastrull. Ja jag kommer bara bakis imorn, men jag gillart. För det är bara skolavslunting en gång om året. så det sp. men´nus ak jussing sova och hon tackar för en fin kväll och dag med under bara vänenr. och nyfunna kärlekar hihi. oj vad jag skriver seriuöst just nu, jövla fyllo man ä. Ha det superifnt tills vi hörs imorn när jag är kryare maha ;)

9 v e c k o r o c h 6 d a g a r

Nio veckor och sex dagar. Underbart om du frågar mig. jag älskar det. Seprationsångest från fina Marika som inte kommer lära oss något mer. Lite sorgligt, men det blir nog bra. Just nu tänker jag vara full och umgås med fina människor. För dem gillar jag välsigt mycket. det som ligger framför mig är troligtvis en kväll i Economicum med många fina människor och 2000 andra. Om det inte börjar spöregnar.

H a k u n a M a t a t a

Jag har ont i magen. Av många anledningar. Och det är inte för att jag inte ätit ordentligt. Snarare för att allt är lite allmänt konstigt just nu. Bästa vännerna, de finaste och underbaraste människorna i världens tycks inte tycka att någonting är kul just nu och det suger. Jag jobbar stenhårt för att försöka få dem på bättre tankar, det går halvbra. Jag vill inte se dem gå sönder, det orkar jag inte. och jag tänker inte ens säga att önskar att det var som vanligt, för nu är det som det är och jag tänker göra det bästa av situationen. Så det så. Det är för oss solen går upp, och jag vet att vi håller ihop no matter what.
.
Och dessutom är det skolavslutning imorgon och då jävlar vill inte jag se några sura miner, då lever vi för stunden och skiter i allt annat bajs. Vi har överlevt tvåan och det jävligt snyggt också och det ska firas! Hakuna Matata, aight?
.

.

Nu växer jag upp, dags att börja ta ansvar för Sveriges framtid. Skatter, staten och frågor om jag verkligen vill finansiera en massa skit genom min skatt? Många frågor snurrar i mitt huvud och jag börjar mer och mer fundera på att bli politiker. Eller i alla fll någon med stort inflytande som kan påverka och förändra den här orättvisa världen vi lever i. Jag vill inspirera människor om att vi faktiskt kan lyckas, jag tror på att människan kan klara upp den förjävliga situation vi sitter i. Det är vi som försatt oss i den, det ät vår uppgift att ta oss ur den. Det är upp till oss. Det kommer ingen domedag där Gud straffar alla, det är ingen idè att gå och vänta på den. Lev nu så kan vi ju hjälpas åt att fixa det. Vi måste fixa det själva. Det finns ingen Gud som kan hjälpa oss.
Ojoj, så seriöst.
Annat är väl att bråk med vänner aldrig är kul. Heller inte att få veta att en person man älskar och bryr sig om kanske inte känner samma sak eftersom denne ljuger en rakt upp i ansiktet och verkar inte ens fatta problemet.

T R Ö T T

Jag har sovit fem timmar på två dygn och nu börjar tröttheten träda fram. Men jag har under dagen köpt en ny dator och en iPod (!) :D Datorn är röd och iPoden är superrosa. Älskart.
Lägesrapport:
Jussing ska sova. Hela kvällen och hela natten.
Det här var mitt första blogginlägg med nya datorn, inte särskilt minnesvärt tyvärr. Ska göra ett bättre när jag vaknar för jag har en bra grej att skriva om, mina fingrar och min hjärna är bara inte med på banan just nu.

w i o w i o

Lägesrapport:
Jag är ett vrak. Jag är bakis trots att jag inte druckit alkohol på flera dagar.
Min kropp skriker att den vill ha sömn men jag har ingen lust att sova. Hihi.


Nu ska dator inhandlas!


.

Lägesrapport:
Klockan är 20.50 och I'm off to work.
Dream sweet little dreams about me tonight.


y o u a r e m y a i r

You are the air that I breathe, and without air you're no good.

r ö d v . s b l å

Jag är tydligen mest Miljöpartist, Vänsterpartist och Socialdemokrat :) Minst moderat och kristdemokrat, som jag trodde. Det blir mer och mer tydligt hur jag ska rösta i höst. Du ska väl rösta? Det är alldeles för få som röstar. De röda behöver alla röster de kan få för att vi ska kunna knuffa ner blåingarna fån politiktronen!

E l e g i

Fasiken vad konstigt jag mår. Tror jag är väldigt trött på det mesta.
Fast jag mår ändå väldigt bra och jag älskar alla i mitt liv ♥
Jag är inte riktigt mig själv,

RSS 2.0