Spruckna skossingar

Idag avled mina Converse. Mina älsklingar, har använt dem jämt de senaste månaderna. (kanske därför de gick sönder...) De sprack, bara för att jag sträckte på tårna för att se ut genom fönstret. Suck. Det var ett hårt slag. Sen har jag även mått fysiskt dåligt för att vi kollade på "Last king of Scotland" i skolan. Typ skitbra film, sådär bra så man verkligen lever sig in och inte kan sitta still för det kryper i hela kroppen. Men jag började gråta av den, trots att den verkligen inte var sorglig, utan bara fruktansvärt, äckligt, hemsk. En såndär verklighetsfilm där man egentligen inte vill veta verkligenheten, vill inte veta att sånt händer i verkligeheten. Hela tiden. Uganada, 70-tal, Amin. De flesta vet vad jag talar om.
.
"You are a child. That's what so fucking scary about you."

älskade hästar

.
Okej, såg lite pissed ut på sista bilden . . . Men jaja.
Det jag ville få fram var, vad hade jag gjort utan er mina älskade hästar? Hur hade jag överlevt de senaste sju åren utan er att fly till? Och tack till alla mina underbara vänner som förstår och accepterar att mina fyrbenta vänner tar i princip hela min fritid. Men de gör mig så lycklig, de får mig att le och må bra. Men tack. Tack! ♥

dödstrött

Nu har min kropp sagt ifrån. Ont överallt, huvudvärk och frusen. Känner mig sjuk och utsliten. Men de värsta veckorna är över, nu är det inte lika illa längre. Bara en vecka kvar sen är det lov med besök nere hos finaste Anna. Det ser jag fram emot såå mycket. Ska bli skönt att komma bort ett tag och bara vara. ♥

wierd

Det känns galet konstigt att vara hemma en onsdagkväll. Det har jag nog inte varit på sisådär tre månader. Men hästen är ju inte riktigt redo än så vad ska man göra. Och inte kan jag åka och kolla heller för jag har för mycket att göra och alldeles för lite tid. Varför sitter jag då och bloggar? Ja, en mycket bra fråga.
.
Jag ville egentligen bara säga att jag har spenderat min dag på Gillingebanan med:
  • Frusna tår
  • Konstiga människor
  • Kört på barn (inte så extremt som det låter)
  • Hängt upp och ner i en bil (precis så extremt som det låter)
  • Slirat runt med en bil
  • Slirat runt med en bil lite till
  • Krockat
  • Panikfnissat
Det och lägg till lite geografi plugg och present fixand + lite stall så har ni min dag, om ni nu skulle vara intresserade ^^

^^

Pelle visar en bild på en haschkaka på föreläsningen;

P: Vad är det här tror ni?

Gunilla: Julvört!

*asgarv*


Viva la vida

JAG SKA TATUERA MIG PÅ LÖRDAG TJALALALA!
.
Jag vet att ni är avundsjuka :)

svartskalle

Yep, jag är numer svarthårig. Jag gillar det mucho!
Något jag däremot inte gillar är att det känns som om att mitt liv består av att sitta framför datorn och skriva om konvergenszoner, demografi och lokaliseringsfaktorer. Även på spanska och räkna om små onödiga siffror och det "mystiska talet e" Wow. Extremt intressant och roligt! Verkligen! (Om jag säger det tillräckligt många gånger kanske det blir så)
.
Min fredag bestod av negativ stress så det bara skrek om det. Höll på att svimma sittandes, svarta fläckar framför ögonen, kunde inte fokusera blicken på min lärare som satt en meter framför mig. Kallsvettades och skakade. Visst låter det fantastiskt? Underbart det här med stress.
.
Nej, nu har jag en dag framför mig med plugg i tonvis. Om jg börjar nu (kl 08.00) så har jag iaf typ 15 timmar på mig innan jag ska sova. Så det är väl bara att köra igång.
.
Ha en bra dag, ni som kan slappa och njuta av att det är söndag!

dance fucker dance


mina älskade

Bror är här, det gillas!

Allan är halt, det gillas inte!

Veronika och Ebba kommer snart hit, det gillas!

Igår drack jag drinkar på Hard Rock, det gillas!

Jag har två dagars ledighet nästa vecka, det gillas!

Jag mår illa, det gillas inte!

Hm, "det gillas" tar överhanden. Men det där med hästen väger tungt. Och jag vill inte att det ska vara något allvarligt. Då deppar jag fan ihop. Han är ju in terapi. Min terapi kan inte vara sjuk. Det går inte. För då kommer jag gå under. Så snälla, någon, kan jag inte bara få må bra terminen ut? Snälla, rara? Jag orkar inte med fler halta hästar. Det har jag fått nog av, för en hel livstid...

 


vi ses i dimman

Efter en underbar gårdag med Thai-mat och bio med världens bästa, så sitter i partykväll ganska bra :D
Är hos Sofia nu o´ch fixar oss, jag är sjukt taggad att få komma ut. Det blir fördrink på Hard Rock sen drar vi vidare till dansgolvet! Vi är dessutom tillsammans alla tre igen, var väl i nian senast va? Som det bara vi, fett najs ;)
.
Så nu ser jag fram emot en toppenkväll, med trion som gör stan osäker!

pluggpanik

Idag hade vi info om kurser, högskoleprov och meritpoäng. Jag skrattade, skojade och var allmänt oseriös. När jag gick ut från arenan slog det mig som ett knytnävsslag i magen. Jag har så mycket att göra. Juridiken kräver minst 18,5. Men det är i Umeå eller Örebro. Jag vill dock gå i Göteborg eller Lund. Där ligger snittpoängen på 19.3-19.5. Yay. Jag har suttit hela eftermiddagen och räknat poäng och betyg hit och dit och insett att jag måste få MVG i alla resterande kurser plus att jag eventuellt måste tenta upp två VG-ämnen från ettan.
.
Så, alla mina kära vänner, jag är ledsen men ni kommer inte se mycket av mig under trean. Jag kommer sitta med näsan i böcker och datorer och antagligen stressa ihjäl mig. Önska mig lycka till och håll tummarna!

Seise the day

Älskar att träna. Onsdagar är den bäsa dagen i veckan, pissdagarna måndag och tisdag tar jag mig igenom med vetskapen om att jag får träna på onsdagen. Och efter onsdagen är det bara torsdag och fredag kväll och sen är veckan slut :D Bara en liten tanke.
.
Sen har jag klarat mig igenom mina två första dagar med "Carpe Diem" väldigt mycket bättre än vad jag brukar. Jag tänker liksom på det hela tiden när jag har det mot mitt börst under hela dagen. Jag suger i mig all lycka och kärlek omkring mig. Njuter av varje minut när jag får vara med de människor jag älskar. Fånga dagen.
.
DAGENS I-LANDSPROBLEM:
Mitt hår är torrt :(

tungt

Varför händer dåliga saker bra människor? Fantastiska människor. Människor som inte gjort sig förtjänta något hemskt över huvudtaget. Jag vet inte varför, varför ska just de drabbas? Allt dåligt som kunde hända hände, dessutom på samma gång. Det som kunde gå fel, gick fel. Jag hoppas, med hela mitt hjärta, att det inte ska vara någon fara. Min första reaktion var "Nej, omöjligt. Det händer inte dem, inte oss. Sånt där är långt borta. Sånt man ser på TV, läser om i tidingen. Men det händer inte i verkligeheten."
.
Vill bara skänka er en tanke fylld med medkänsla och kärlek. För jag älskar er och önskar verkligen och hoppas att allt kanske löser sig ändå. Kanske. ♥
.
Så, nu ska jag försöka byta känsla totalt i det här inlägget och bara dra:
DAGENS I-LANDSPROBLEM!
Det är jobbigt att äta linser för det tar så lång tid. De är så små att de inte fastnar på gaffeln och kniv orkar man ju inte använda. Jag tror att det kan uppstå liknande problem när det gäller ärtor...

Grill

Nyligen hemkommen efter en fantastisk kväll på Grill (Melkers krog) tillsammans med mig gudmor, Dolores. Som jag även är döpt efter för  er som inte redan räknat ut det. Sjukt god mat, champange och finfina presnter är sånt som slår jävligt högt en måndagkväll.
.
Efter att jag fick ett smycke, designat av självaste Efva Atling, höll Dolores ett väldigt fint litet tal om att fånga dagen och leva i nuet. Detta är det som mitt smycke symboliserar, "Carpe Diem". Jag började nästan gråta för min gudmor är så fruktansvärt fin. Och jag känner mig otroligt speciell när jag är med henne (inte för att jag inte gör det när jag är med mina fina, mne ändå), hon behandlar mig liksom som sin skatt, som sin dotter, fast på en helt annan nivå.
.
Sen har vi då DAGENS I-LANDSPROBLEM!
Sönderblåst hår. Jag behöver liksom inte säga något mer.

dagens i-landsproblem

Jag tänkte börja med en liten ny grej *trumvirvel*
.
DAGENS I-LANDSPROBLEM!
Eftersom jag i princip dagligen klagar på mitt, egentligen, ganska bra liv istället för att glädjas åt det jag har så tänkte jag köra ett "dagens i-landsproblem". För sånna har jag väldigt många av. Så, här kommer det första:
.
.
Det är så jobbigt att välja kläder (tar säkert 40 minuter), så jag måste ofta välja dagen innan för annars tar det såån tid på morgonen. Jag har alltså för mycket fina kläder så jag kan inte välja...


upprörd

Jag har ikväll sett en film som jag kom att älska, men som inom mig väckt hatiska och "GAAAAARRRHHH!" tankar i huvudet på mig. Det går liksom inte att säga ord på. En film som direkt citerar ur Bibel (Mosebok) där det står saker som "skilja huvud från kropp", "stenas till döds", "misshandlas ihjäl" och så vidare. I Bibeln?! Jag mår illa.
.
Detta får mig så svårt att tro folk som säger "Gud älskar alla människor. Gud är godhet. Gud är kärlek" Kallar ni det här kärlek? Visst, det är inte Guds ord (så vitt jag vet...) men det står i hans bok, i gamla testamentet. Den heliga boken. What the fuck?! Det är mitt svar på det, ungefär. Så, ursäkta mig allihopa, men jag skiter i om jag hamnar helvetet för att jag säger det här, det verkar ändå vara lite för perfekt i himlen för mig. Men, Gud verkar vara en uppspänd idiot som tycker han är alla. Fint. Gud vad jag är upprörd.
.
Åter till filmen, som var själva grunden till min bitterhet. Fantastisk film, på sitt sätt. Skådespelarna är grymma och jag satt på helspänn hela tiden. Många scener som var sjukt jobbiga och några som jag skrattade åt. En tung film, jobbig att smälta, lite för tung en fredagkväll som denna. Men jag tyckte verkligen den var svinbra!
.
.
"Män som hatar kvinnor"

Sörping

Jag vill till Söderköping, till den dagen. När vi satt på berget och pratade i timmar. Om allt. Älskade Anna. Kolla bara vad söt hon är ♥
.
.
.
.

. . .

Jaha, vad har jag gjort idag?
Jo jag har kollat på x antal skitprogram så som "Sjunde Himlen", "Fåret Shaun", "Sveriges värsta bilförare" (som i och för sig är svinkul med Adam Alsing), "Lyckohjulet" och massa annat... Jag har inget liv.

to much

Jag känner mig som en rishög. En rishög som inte har vare sig viljan eller tiden att vara sjuk. För mycket plugg som måste göras. Spanskapresentation, geografianalys, engelskabok, svenskabok, samhällsenkät, ond religion och mattebajs som jag aldrig vill ta tag i.
.
Jag vill ha alla säsonger av Grey's.


poetiskt


Take me with you wherever you go.
Don't leave me here alone in the dark.
Catching my breath, trying to hold the tears back.
Take my hand and never let it go.


Inget speciellt, ville bara leka med orden.

ännu ett supernödvändigt inlägg

Nja jag vet inte.
.
.
.
.
Mina fötter luktar inte hallontårta.
.
.
.
.
Jag gillar inte det faktum att det inte går någon 7.30 buss på hela veckan.
.
Så jag måste åka 07.30 tåget,
trots att jag börjar 9.00.

RSS 2.0