m y g o l d e n h e a r t

 

D e t  ä r  s å  j a g  s ä g e r  d e t


k a t t i g t

 

*Mjaao*


s k o g s m u l l e , j a t a c k !

Hihi, den här dagen kommer jag minnas som en mycket bra dag. Jag har fått schema för sommaren, mycket jobb blir det, men ändå lagom. Hihi, gillar ordet lagom, det är perfekt. Lilla landet lagom. Matte C nationella hade ju kunnat gå bättre, men jag håller tummarna så de vitnar för att jag klarar det så jag slipper skiten. Tönk att aldrig mer behöva räkna matte. Love it!

.

Men nu tar jag en paus från vardagen och drar ut o campar, här och häpna! Nja, det är inte frivilligt riktigt, men galet mysigt om ni frågar mig.

Min väska och jag säger tack och hej leverpastej!


Mc Dreamy & Mc Steamy

Drama, sex, heta kyssar, snygga männiksor, intriger och konflikter, sjukhus. Vad mer kan man önska? Jag får inte mycket gjort, jag kollar bara på Greys. Och jag gillart.


v u x e n p o ä n g ?

Igår åkte jag till min första tävling på egen hand, tillsammans med Alice visserligen som var ett kanonbra sällskap, men utan mamma som allid funnits där. Utan henne har det inte gått liksom. Men nu "behöver" jag inte henne på samma sätt längre. Jag tror att vi båda tycker det är lite jobbigt. Det kommer väl vara den här övergångsperioden som kommer vara lite tung, sen blir det nog bättre. Men det känns konstigt. Jättekonstigt. Nu växer jag verkligen upp, på riktigt. Om ett år flyttar jag kanske utomlands, från allt jag älskar och känner till. Kanske ska ta min en nyfunderare? Kanske är jag en av dem som alltid bor kvar, på samma ställe hela livet för att dem älskar det för mycket?
.
Fast det är ju så tråkigt. Världen vill man ju se! Gärna i en liten folkabuss. Gärna orange.


om ni undrar var jag är så är jag nergrävd i matteboken

Y prim är lika med tio upphöjt i två minus lg fyra och lg ett minus x är lika med fyra och blablabla. Usch! Men, mindre än EN VECKA kvar sen behöver jag aldrig mer räkna matte i hela mitt liv. Eller ja, det kommer säkert gå åt helvete med Matte C så måste jag göra om kursen nästa år istället, jaaa! Skulle vara likt min tur...

Nejnej, nu ska vi inte vara såna, tänk positivt!

Jag och V kom fram till att vi äntligen kan andas, efter ett år av blurr. Ja, blurr. Dimma, stress och ångst för min del. Jag minna inte mycket från det här året, har varit inne i en isolerad bubbla och äntligen har den gått sönder. Jag kan andas igen! Dra in den friska luften i mina lungor, vi måste börja leva.


guldklimpen

 

 


Min skatt

Jag bubblar. Bubblar av vårkänslor. Stallet är ett väldigt bra ställe att vara på. Bilen är väldigt rolig att köra, speciellt när man är själv och får sjunga jättehögt och falskt. Jag måste se ganska rolig ut utifrån. Hihi, men det skiter jag i för jag mår fint. Jag har världens finaste vänner som alltid kommer få mig att le. Jag har världens finaste Allan som alltid får mig att le. Jag har världens bästa föräldrar.

Ojoj, mycket fint såhär på onsdagskvällen.

Look a like tävling nästa?

 


Musikpojkar

Är det bara jag som blir sådär äckligt, bubbligt glad av musik? All sorts musik, nästan. Fast den där musiken som man mår bra av, den berör riktigt djupt. Kent, Håkan och Lars. Dem sjunger rakt in i mitt hjärta, med ord som träffar precis rätt. Musik som får migg att gråta, skratta, dans och skaka i hela kroppen. Det är riktigt bra musik. Gråsparven när hon sjunger med sin samba influens i början som gör ett hjärtat dunkar i takt. Nu kan du få mig så lätt, Elegi, Dom som försvann, Fix You och fler får mig att nästan börja gråta.

Vad skulle vi göra utan musiken? Utan trumslagen, utan pianoklinken, utan saxofonerna, fiolerna ch gitarrerna? Jag säger bara en sak, thank you for the music.

      

Något mansdominerande? Äh, mig gör det inget. Pojkarna får mig ju att le.

This town kills you when you're young

Snart sommarlov. Snart sommarlov. Snart sommarlov. Snart sommarlov. Om jag säger det tillräckligt många gånger kanske det blir sant?Jag saknar min dator.


som att träffas av ett knytnävsslag i magen, på ett bra sätt

Idag har jag pimpat ett gammalt linne med en massa fina rader som jag älskar lite grann. Lite fint sådär. Det mesta från Håkan, eller jag allt. Jag får göra ett linne till Lars också, för han är också mycket fin i dessa tider. Jag har försökt må lite bättre, men det vill sig inte. Kroppen och hjärnan är lite kluvna. Jag är sån. Men dessa rader...

Så många broar jag bränt ingen tog mig riktigt över dig. Men jag går inte isär när jag går med dig./Gårdakvarnar och skit

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn./Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Universum är ett monster men det har sparat dig och mig. /Bara dårar rusar in

Och världen förtjänar inte dig för du är den finaste jag vet när alt annat känns falskt och fel. /Det är så jag säger det

Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nått som tar mig någonstans. /Känn ingen sor för mig Göteborg

Sluta dröm om det ljuva livet du kommer aldrig vara med om det. /Kom igen Lena!

Kan man annat än älska honom?

 


d e n h ä r v ä r l d e n f ö r t j ä n a r i n t e d i g

Mitt hjärta skriker. Efter något som finns långt där borta. Jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Bort från krav, panik, stress och skit. Bara dans, dans, dans. Stan har feber ikväll, alla har feber i ögonen.

 


d e t v a r s å m ö r k t d e n k v ä l l e n j a g g i c k h e m . j a g h a d e h o p p a t s p å n å g o t


.
Tack för att ni förgyller min dag när jag ligger och hostar och mår dåligt. ♥

jag går inte isär när jag går med dig

Valborg igår var U N D E R B A R T !! Nu mår jag piss, men det var det helt klart värt! Och jag har världens finaste vänner som tar hand om mig ♥ Pussar på mig och kramar mig när det blev lite för mycket. Jag älskar er.

Dagen var i alla fall som sagt topp noch med mycket random människor och pussar och framförallt extremt mycket skratt. Precis som det ska vara.

 

Underbara människor

 


RSS 2.0