magiskt

"Han somnade bakom
sina nya solglasögon
Och han drömde att han inte behövde nån
Och när han vakna
satt en lapp på hans panna
‘nu vet du allt om ingenting, sin jävla sopa’

Jag var tvungen att förändra nånting
Du hade just lämnat mig
Jag vaknade upp och höll om en dunk gin
Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
Och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
Och sen köra rakt in i en bergvägg
Man måste dö några gånger innan man kan leva"
.
Jag går sönder lite. Men som en flicka sa till mig, Det är tur att Håkan är lika bra på att lappa ihop som han är på att få en att brista.


Jag är fjorton cd-skivor rikare

Tre fantastiska skivor och en fantastisk samlingsbox. När jag inte trodde det kunde bli bättre packar jag upp en fin och stor bok. Ps lycka till ikväll är inget annat än fullkomligt underbar! En fotobok med texter och gamla bilder från Håkans barndom. Jag bara ler så fort jag tänker på den, helt sanslöst fin! Framför mig finns alla fina ord nedklottrade på servetter, kuvert och randiga papper. En lite Håkan i alldeles för stora glasögon ler mig och jag kan inte annat än att le tillbaka. Brett och härligt, för det finns ingen som inspirerar mig så enormt mycket som han.

who's that girl?

The girls are sexy, like every day. I'm only sexy when I say it's okey. I can't take the pressure. Who's that girl that you think you love? You'll be the girl and I'll be the guy.

fighter

Jag har kommit på att jag är lite utan en fighter. Rida ska jag banne mig göra även fast jag knappt kan gå! Men det är ju så roligt och jag mår ju så mycket bättre av det :) Konstigt att jag tycker det roligare nu än vad jag tyckte för tolv år sedan...
.
.

Aj! typ

Haft en fantastisk helg i skärgården tillsammans med papps, chefen o kompisen :) En fin avlutning på dagen blev en nära-döden upplevelse på ridbanan. Det är alltid lika kul att få 600 kg häst över sig, bara sådär. Dessutom vara typ en-två meter ifrån att bli klämd över ett staket. Insåg i efterhand att det kunnat riktigt, riktigt illa. Två steg bakåt och jag hade kunnat bryta ryggen. Känns sådär. Men tur att man har tur! Blev mest chockad, men mitt ben gör fruktansvärt ont. Det bränner som tusan nu och har börjat svullna. Så jag hoppas jag kan gå imorgon för det vill jag! :D Tur vare också att pållen klarade sig utan en skråma och likaså sadeln :)

Min guldpojke

Du är det absolut finaste och vackraste jag vet
.

ledig ♥


Nu förstår jag vad den handlar om

Sverige, Sverige, älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är, var du än är


valvaka

Hm, jag ser fram emot de närmsta dagarna och få höra hur våra politiker handskas med den här situationen...

Drömmande

Andra är effektiva och bakar och står i. Pluggar och gör bra saker. Jag, ja vad gör jag? Jag drömmer och längtar. Kan sitta och se bortom horisonten långa stunder med musik i öronen. Koncentrationssvårigheter är något jag annars är främmande med men som nuförtiden tycks bli allt mer vardagligt. Jag drömmer mig bort, mot en framtid och ett liv som jag längtar till. Vad hände med "Carpe Diem" och att leva för dagen? Den filosofi jag vanligtvis lever efter? Som jag vill leva efter för jag är ju nöjd med mitt liv nu.
.
Men jag tror jag ska fortsätta drömma, bort i tonerna och poesin. det är ganska trevligt och mycigt och jag tror inte det är något negativt, men jag behöver nog någon som slår ner mig tillbaka på jorden någon gång ibland. Det är nog det mammor är till för.
.


"I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek" ♥

Music maestro

Min kropp vill inte vara med. Den skriker ifrån, den vill vila. Jag bara orkar inte, jag är trött på att ligga i soffan nu. Min hjärna och min kropp har ingen lust att sammarbeta och jag gillar det inte.
.
För övrigt är det ständigt musik i mina öron och jag lever på det. ♥

Saknade te havs

"Rätten om att ge upp för någon är den sista rätt man har."
.


River en vacker dröm

Jag har aldrig tidigare varit uppe i 28 timmar med endast en kvarts sömn. Lite coolt. Men när ska jag börja bli riktigt trött? Eller kanske låter jag mig inte känna efter. Något att fundera på. Jag gillart i alla fall, sova kan man gör någon annan gång!
.
Jag har haft en underbar kväll i Uppsala tillsammans med mina fina och någon saknad. Mysigt värre med eco-vego-hamburgare och en fantastiskt bra show av DeVisa ♥
.
Något fint att lyssna på i natten. Underbara håkan, jag ler mot dig även om du inte ser. Jag strålar som ett solsken du fina poet!
.

GBG here I come

Jag vill bort härifrån. Den här stan drar ner oss till botten av ån. Jag vill ta med mig alla jag älskar och fly. Jag saknar något nytt och spännande, det vore liksom trevligt att få flytta. Hoppas jag försvinner om ett år. Även fast jag någonstans inte vill. Kluven tjej.
.

fulbild

...tja, den var ju fartfylld i alla fall!

hehehehe

.
Fruktansvärt klockrent och ganska roligt om ni frågar mig.

Vad vore jag utan dina andetag?

Genomskinligt grå.
.
.
Lycka är att ha en mule instucken i sin hand. Lyckan är att ha en bästa vän som inte kan prata, men vi förstår varandra ändå. Du följer mig vart jag än går, trots att du kan välja din egen väg. Men du följer mig, just mig. Och det älskar jag dig för. Jag älskar dig för du något bland det finaste jag har. Jag älskar dig för att jag mår bra hos dig. Jag älskar att jag kan finna lugn hos dig, du ger mig så mycket mer än vad jag någonsin kan ge tillbaka.

Han blir till film

.
Denna vackra man, Sveriges störste poet, kanske till och med världens. Denne vackre poet ska bli film. En film om en vacker poet kan inte bli annat än superbra! November tycks bli en mycket bra månad. 2012 tycks bli ett bra år, hoppas filmen om den vackre poeten hinner ha premiär innan världen går under.

Videungen

Jag saknar dig mitt lilla lyckpiller ♥
.

JessicahjärtaMalin

.
Seriöst, hur söta får man bli? Hand i hand på Lucia på dagis och sen alltid ♥

valet 2010

Jag är otroligt kluven när det gäller valet. Det blir svårt när jag vill rösta på MP, men jag vill helst inte se Mona Sahiln på tronen. Kommer troligtvis lägga min röst på dem ändå eftersom det innebär att de får fler mandat och därmed mer makt. Dock blir det ju en indirekt röst på Mona. Det är jobbigt det här med att bli vuxen, det är galet mycket ansvar att ta. Fast det känns ganska bra att kunna påverka vem som styr över Sverige. Så alla som kan, RÖSTA! För tusan.
.

Kräftskivan nr ETT

Fantastiskt underbar kväll igår tillsammans med världens bästa tjejer och kille! Ni är så guld värda så ni anar inte ♥
.
.
Den bilden får spegla hela kvällen så länge!
.
Onsdagen bjöd på transport-shopping! Nu får min prins åka förstklassig Star Safir :) Hoppträningen gick makalöst bra och jag känner att jag vill gifta mig med Fredrik. För att kunna visa min uppskattning liksom. Fast inte på det sättet. Han är ju trots allt gay. Och sisådär 25 år äldre. Äh, en bagatell!

RSS 2.0