jag hör nog hemma i Göteborg

.
.
.
.
Fartygsföreningen Gullbergskaj och Café Soho ♥

vinnieboy


Istället för att plugga gosar jag och brottas med världens mysigaste kille ♥

tävlingssugen

Tävling? Ja tack. Sommar? Ja tack. Träna? Ja tack.
'

plommon makes me sick

Har inte varit i skolan sedan förra tisdagen. Min hals gör ondare och ondare och då ska vi inte ens börja tala om min stackars mage som inte fått göra sig rättivsa på flertalet dagar. Inte okej om du frågar mig. Känner mig uppsvullen och äckligt, hoppas verkligen inte att det som Veronika tidigare påstått är sant. I så fall är det dags att få panik nu. Har läs igenom lite gamla blogginlägg, ganska roligt. Hehe.
.
Och jag åker till Götet om en vecka, GÖTT!

Min livskraft


hälsningar från slumklumpen

Sjuklingen få roa sig på alla sätt möjliga...
.

har du vin och sprit så att det räcker för att få hela fjärden full av sorger

Min fina vän somnade precis, trött stackare som varit duktig i skolan hela dagen medans jag suttit hemma och sett snön yra utanför fönstret. Utanför spelar den andra kusinen gitarr och sjunger. Nu rycker det sådär gulligt i henne, som det gör när man somnar in. Sötfia! ♥ Igår var fin på många sätt och lite ledsen på andra sätt. Håkan fick mig att nå extas och känslorus som vanligt förstås. Han var fin i trollkarlshatt och tweeds på kavajen. Underbara han! Jag fick dansa ut all min energi och gråta ut alla mina tårar tills jag var alledeles tom. Jag dansade som aldrig förr, studsade upp och ner och grät så jag skakade. Helt sagolikt. Sen kom Herr Winnerbäck in en sväng för att sjunga en fantastisk duett med Håkan i Försent för Edelweiss, då grät jag lite till. Vi lyfte taket på Cloetta och sprängda murarna, jag och min vän grät tillsammans och Håkan sjöng bara för oss. Han sjöng ut sitt hjärta till oss och han sjöng som om han skulle dö imorgon. Tack.

shitamagaad


dansdansdans IMORGON SMÄLLER DET! livsglädje

.


jakten på lycka

Hur bra kan man må? Hur bra får man må? Hur länge håller sig lyckan i? Några frågor jag ställer mig någon gång ibland, extensiella frågor likaså. Jag har inget direkt svar, men jag vet att man får må så bra som jag mår, det är helt okej, nästintill väldigt bra. Hur länge den håller sig är däremot en svårare fråga, men min glädje och allmänna "nöjdhet" har hållit i sig i över en månad nu. Jag gillar det, nej jag älskar det rent utav. Aldrig någonsin har jag uppskattat det lilla så mycket som jag gör nu. Fågelsång och en solstråle kan göra min dag.
.
Och dessa söta små bakterier får mig att le varje gång :)

damn I miss you

Här ligger jag i sängen med datorn i knät och knåpar ihop egen-designade converse. De blev snyggare än snyggast kan jag lova! Glada och somriga, såg dem framför mig när jag går i gräset på P&L i sommar med brunbrända ben. Precis när jag ska kolla fraktpriser och villkor (dollarn är superlåg, passa på liksom!), nehä. Upp som en sol och ner som en pannkaka. De skickar ingenting internationellt för tillfället. Antagligen just för att dollarn är så låg. Fasiken, amerikaner är till och med smarta!

1421

Jag fick just en smäll av "jag-vill-inte-ta-stundenten-och-lämna-allt". Jag vill inte, jag går ett fjärde år, jag skiter i det. Jag har några av mina finaste minnen från den skolan. Alla fina, hur ska jag kunne lämna allt? Dessutom om mindre än fyra månader. Hur ska det gå?
.

blåbärssemla

Jag har precis ätit en blåbärssemla för att "det var det enda som fanns kvar på ica". Ja det, var precis så äckligt som låter och varför då köpa en sådan semla, bara för att? Nä inte okej pappsen... Ännu mindre okej att jag faktiskt äter lite bröd med blå grädde på, ishk.
.
Insåg idag att vi tar studenten om exakt fyra månader, eller ha, eftersom det ät kväll så har vi redan tagit studenten
om exakt fyra månader. Jag räknade på fingrarna för att vara säker, men ja, det stämde. Jag blev tvungen att lägga mig i Lovisas knä för att smälta denna katasatrof. Vi har inte börjat ordentligt med en enda kurs och jag börjar få panik över att det ät så mycket att göra på så lite tid. Tur att det är Håkis om åtta-nio dagar och sedan sportlov och GBG och annat skojs så det blir annat att tänka på än kurser som inte kommer hinnas.
.
Film och filt känns som en lagom ansträngande tisdagskvällsaktivitet i alla fall.

RSS 2.0