när jag svär så in i helvete, då jävlar var det bra!

Igår var helt otroligt, kan fortfarande inte riktigt förstå vad som hände? En intim liten spelning men som blev så enorm och så fantastiskt bra. Försvann in i någon slags märklig dimma med en jävla massa dans och skratt, det var bara vi fem och Robyn där, två av oss fick sjunga i micken och alla fick high-fives och mig drog hon halvsvägs över staketet :D Stark tjej! Helt amazing var hon, inte stod hon still en sekund och leendena hon gav oss var enorma :D Och dessutom pepp med Rebecka&Fiona och Those Dancing Days, det kan nästan inte bli bättre!!
.
Det här var precis vad jag behövde just nu, bara gå loss som fan. Och att dessutom ha fått röra en av världens största artister är faktiskt jäävligt coolt ;)
Tack, du är för fan fenomenal.

det kanske finns ett slut?

Vi hade studentmöte idag och gick igenom en grovplanering över hur vår dag ska se ut. I had the time of my life spelades och känslorna kom rusande. Shit, jag börjar faktiskt förstå att det snart är slut. Undrar hur jag kommer känna när jag vaknar (om jag vaknar) den andra juni. Troligtvis väldigt mycket sorg, glädje, lättnad, panik, ångest och ja, det mesta. Jobbigt kommer det bli men ändå fantastiskt.
.
Hade fått betyg på lite grejer, bästa betyg på det mesta, det som låg lägre var helt väntat men även ganska irrelevant för slutbetyget. Shit, jag kanske får ihop det här ändå? :D Hoppet har tänts, typ.
.
Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you

längtan efter explosionen

Jag har inget liv just nu och jag har ingenstans att fly. Jag gör inget annat än betar av berget av saker jag har att göra, rider och sover. Jag försöker vara i stallet så länga jag bara kan för att få vara i min fristad där jag mår extra bra. Sen kommer jag hem sent så då är det bara att äta lite middag och gå och lägga sig på en gång, hinner ju fan inte andas.
.

börjar tappa min tro på människan

Jag vet inte vad jag ska tro längre, världen går under och vi står bara och ser på? Libyens folk mördas hänsynslöst och Kadhaffi stormar fram som en ostoppbar orkar. Ostoppbar, eller? Ingen gör något, ska vi bara stå och se på och låta landet lösa sina egna konflikter eller ska vi kanske försöka göra något? FN har haft ganska många veckor på sig nu att fundera och nu kan det vara försent. Jag mår illa av att västvärlden bara sitter på sina rika, feta rumpor och ser på. Vi får var dag se människor som gråter på nyheterna på grund av diverse katastrofer eller krig av alla de slag. Gör vi något? Nej, vi sitter bara och tycker synd om. Sorgligt. När jag "blir stor" tänker jag inte sitta på min rika rumpa utan jag tänker fanimig göra något gott för världen. Jag tänker bi en hjälte, så det så.

hjärnkontoret stänger för idag, tack och adjö

Oj, upptäckte precis att min blogg fyllt tre år för massa dagar sedan. Värt att firas! Grattis bloggen på tre år och 13 dagen, hurra!
.
Annars har jag väl mest huvudvärk och både en hund eller en eller två katter som är ute efter gos såhär på kvällskvisten. Jag vill gosa, men hunden luktar illa och katterna sätter klorna i mina lår. Jobbigt det där. Tur att Allan finns, han har vare sig har klor eller dålig lukt. Han är perfekt ♥
.
Nej men annars äre väl...
.

baby you're a firework


dåligdag.se

Jag är ilsken, trött som tusan och hungrig...
Det ska rådas bot på med Lidl - glass och Solsidan!'
.

årets sämsta helg avklarad

Brallan vägrade transporten, därmed ingen tävling. Det var längesen jag var så fruktansvärt arg, är nästan aldrig arg på honom, han är ju oftast en ängel. Men idag var han billig... Jag fick istället torka tårarna och rida ut i den fins solen som visserligen värmde men den läkte inte riktigt såren över ett sådant misslyckande. Fuck it.
.
Dessutom är Håkan endast en halvtimme bort och jag är inte där. Det är nog det som smärtar mest nästan. Jag vill inget hellre än att begrava mig i mitt täcke med hans skeva stämma i öronen och inte resa mig på några dagar. Jävla skitdag, skithelg.
.
.
Din dumma idiot, jag älskar dig.

kom ihåg mig när det blir varma sommardagar

Idag står det filosofisk anarkism, Breakfast on Pluto, Svenskt näringsliv, samboavtal, Analys av rättssystem, socialpsykologi och upphämtning av hästtäcke i kombo med tävlingsförberedelser på agendan. Tur att jag vaknade av mig själv 07.15 imorse. Himla tur.
.
.
Jag är tyvärr ingen äkta filosof eftersom jag inte har något skägg, men jag är en arg filosof-wannabe så biter i överstrykspennan istället.

fucka up är mitt andranamn

Seriöst. Det är för mycket. Min kalender är smockfull med saker jag måste göra, men som jag abslut inte har lust med att göra. Världen snurrar och magont i flera dagar nu. Jag vill bara dansa och sjunga, fly. Men om 89 dagar är jag fri för en stund. Fri att sträcka mina vingar och jag vad jag vill. Det är väl typ det som får mig att inte trampa gasen i botten och köra rakt in i en bergvägg. Och att det är dansdansdans och eufori och mer kärlek än jag kan ta emot om 43 dagar. Och en jäkla massa dans om 25 dagar.
.
Kanske ska ta och kasta mig in på konsert och kongress på söndag? Bara dansa ensam, för att jag kan.

knasdag

Nu har jag bestämt för mig att ta tag i mitt liv och faktiskt börja agera och inte mera vara sjuk och vara hemma och dega. Nu i två dagar har jag suttit i skolan till 17.30, dags att göra det lite oftare så att jag får något gjort. Det är bara 89 dagar kvar och paniken börjar komma krypandes, framför allt med projektarbeten och sånt.
Därför är det nu extra viktigt att ta vara på all den lediga tid jag har. Jag tänker göra precis vad jag känner för med den tiden, för att kunna hålla humör och motivation uppe. Till exempel borde jag inte spendera den här, framför datorn utan med något jag verkligen älskar, tonerna som får mig att vilja flyga iväg till sommar och sol och student när alltig är slut. Toner som får mig att vilja leva lite extra och samtidigt vilja dö. Jag ska spendera den med fina vänner och fina djur. Vännerna har ju tyvärr inte mycket till ledig tid, så det får väl bli djuren helt enkelt, men det är helt okej.
Mycket kramar och leenden, mycket skratt och mycket spontana idéer som får en att orka dagen och gärna nästa dag också. Men idag är idag och nu ska jag duscha, sen krypa ner under täcket i mitt kalla och alltför stökiga rum och lyssna och titta på en 28 år gammal Håkan som rusar runt i eufori och skriker och gör armhävningar på scen. För det vill jag göra nu.

RSS 2.0