tar VI studenten imorgon?

SJUKT ÄR VAD DET ÄR

freedom

Jag kan inte förstå det, jag är fri. För första gången på längre än jag kan minnas är jag helt ledig, otrolig känlsa! Lukten av student blir starkare för varje dag och roligheter närmar sig med stormsteg. Puss på livet!
.

Brallan filosoferar

14 dagar, 336 timmar eller 20160 minuter tills det är slut. Finito med uppsatser och knattrandet på datorn för ett tag. Det är två dagar kvar tills jag inte får lämna in något mer längre, helt sjukt. Vad hände? Nyss var det ju tio veckor kvar..? Jag klagar dock inte, men uppsatser skriver tyvärr inte sig själva, önskar idag att det var så för jag har ingen lust att göra någonting. Sängen var så skön imorse och jag vill mest bara dricka vin och äta jordgubbar i solen. Nej, tillbaka till verkligen och ryck upp dig, du behöver bara klara den här dagen och imorgon och i övermorgon, sen är du fri.

det är så nära nu

MISTER VISA MIG DEN MAXIMALA HASTIGHETEN, VART DU VILL SÅ FORT DU KAN

älskade guldklimp

Du är mannen i mitt liv ♥

Min ögonsten


du är så jävla fin

Sjukt bra vare, fantastiskt bra. Jag bara undrar var jag var den dagen för minns då ingenting om vad som sjöngs eller sades av herrn i sjömanskostym. Nej, nu ska jag ta tag i jobbiga saker och försöka få något gjort i mitt liv så jag kanske kan börja beta av saker och ting som jag har upp över öronen.

28 dagar

Jobbigt äre... Riktigt jobbigt, jag vill inte att det ska ta slut.
Allt kommer förvinna, har ni insett det?

RSS 2.0