I'm bulletproof, nothing to loose

Fire away, you shoot me down but I won't fall, I'm titanium. You have further to fall.
.

hemkommen från The Globe

Jag är så galet supertaggad inför nästa år, vill egentligen bara att det här året ska ta slut så 2012 kan få komma. För herrejävlar vilket bra år det kommer bli! Efter en heldag på globen med min bästa Linnea så känner jag bara att "åh, jag vill köpa en till häst, jag vill ut tävla (NU), jag vill flytta till Fredrik & Linnea, jag vill träna och jag vill också vinna en Volkswagen och fräsa omkring nere i Globen. Som Stefan sa "Det där är ni om fem år". Ja fanimej, taggad är jag och viljan finns definivt, jag vill at världen med storm. Sen blir det inte alltid som man vill (oftast inte) men om det finns tillräckligt med vilja så är ingenting omöjligt. Så nu ska jag läsa lite hästanonnser (bara på kul jag loovar..) och vara stolt över mig själv och min pålle. Men mycket över mig själv, för jag är faktiskt bra.

Brallan & Barbro

En fantastisk bild om du frågar mig, men det är vi i vårt esse. I missed you ♥

The love of my life


I am freakin' unstopable!!


I don't have words to say how much I think I ought you

'
.
Tänk att någon som inte ens kan prata kan betyda någpn så oerhört. Att du ger mig så mycket, du ger mig viljan att hela tiden fortsätta och aldrig stanna. Det vi gjorde tillsammans idag är ett kvitto på allt hårt arbete, det gav mig ännu en knuff i rätt riktning. Det finns en glöd inom mig som är starkare än vad jag själv trodde. Att orka stå ut i alla år, långa vintrar av kyla och mörker och lera. Bara några glädjetårar är allt som krävs, glädjetårar och en jävla massa kärlek till dig min vän. Min bästa vän, som alltid ställer upp och alltid gör sitt bästa för min skull. Alltid för min skull, och vet du vad älskling? Allt för din skull och allt för dig. För tusan vad jag älskar dig.

Förvirring

Jag har tappat bort min dagbok, den har varit borta i flera månader. Jag har ju massor att berätta! Det kommer blir flertalet skrivna sidor när den väl dyker upp. Jag saknar den, har ju ingen jag kan berätta mina allra mörkaste hemligheter för. Dessutom saknar jag dig, med stort "d".

you are my white light moment


Kung Carl?

Nu ska jag dricka jäättemycket vatten och försöka få lite sömn så jag blir något som i alla fall liknar en människa. Kom hem för fyra timmar sen från min KC - debut, den var faktiskt fett rolig, förutom en viss person som sabbade som vanligt. Men nu ska inte det få ta över för jag har väldigt härliga, omtänksamma och beskyddande vänner. Tack o hej och godnatt!

jag vet inte

Love is a tricky thing. Sometimes it hits you when you at least know it and sometimes it takes years before it shows. Sometimes it is right in front of you, without you knowing it. It can make you dance like a leaf in the fall and run like a spring flood. It can too make you cry like a gray, rainy day in november until you feel empty and alone though you are surrounded by friends and beloveds. It can make you lift from the earth and fly high above and it can hit you to the ground and make you never want to raise again.
.
Love is a tricky thing.
.


RSS 2.0