onödigt men ack så intressant

Jag säger som min goda vän Anna, att jag är otroligt bortskämd med fina vänner. Jag har vunnit några fler under det senaste året och dessutom kommit närmre några gamla flammor. Riktigt härligt om du frågar mig. Nästa vecka väntar runt hörnet med nästan TRE hela dagar med min fina Veronika och förhoppningsvis fest på onsdag och massor med träning däremellan. Och så tävling igen på söndag i ´Hamre, yiiiihoo! Längtar redan, är så sjukt taggad! Imorgon måste jag rusta upp mitt rum, fixa bilder och sånt till mian ramar som för tillfället hänger på sniskan och ser allmänt tråkiga ut. Lite cirkelfys på det med Anna och så lite Bralleman och hämta Veronika på kvällen. Sjukt värt!
Nu ska jag försöka få lite sömn.
.

Vår TV - debut

.
Oj, vad jag saknar den där dagen. Och det kan vara dte häftigaste när vi dök upp i rutan.
Älskade vän!

ni är guld värda

Älskade människor ♥ Tänk att vi hållt ihop efter alla dessa år, 17 och 14 år närmare bestämt. Det om något är rätt så häftigt. Blir varm bara jag tänker på er! Tack för en härlig kväll fylld med skratt och jag ser så mycket fram emot att få spendera resten av livet med er!
.

Mitt allt, 847 dagar tillsammans

Det är sanslöst hur mycket jag älskar dig. Du är allt och betyder så mycket för mig min prins. Du är den charmigaste pållen någonsin och du förgyller mina ibland gråa dagar med din mjuka mule och varma andedräkt, tack för allt du ger mig. Tack för varje dag och tack för att du hoppade rakt in i mitt hjärta Brallarn.

kill me now

Det regnar. Det blåser. Det är kallt. Usch! Jag ska jobba hela förbannade natten, inte okej. Önskar av hela mitt hjärta just nu att jag sagt nej när jag blev tillfrågad, samtidigt vill jag ju ha pengarna. Dilemma.

ett enda stort leende var jag, hela natten


:D :D !!!

Är så glad så jag inte vart jag ska ta vägen, snacka om att jag längtar till 20e mars! Då drar nämligen jag och två av mina bästa vänner på vår livs resa. Vi ska besöka många platser och länder, med start i Los Angeles, vidare till NZ, Australien och sist lyxsemester på Bali. Jag kan inte fatta att det är sant, fy fan vad jag är värd det här :D Efter alla år av slit med skolan och hästar, efter månader av dubbelskift och sparande. Jag kan vara stolt och säga att jag klarade det, till alla jävlar som sa att jag inte skulle fixa det. In your faces motherfuckers!

RSS 2.0