at work

Jag vill ha en ziperall, jag kan inte hjälpa det men jag måste ha en! Fast den får ju gärna inte kosta tusenlappen. Jag vill ha en sån, med mjuk och lurvig insida tillsammans med mina nya sockor med mjuk och lurvig insida. Sen vill jag krypa ner under en filt i min säng, slå på en bra film och stanna där i några timmar. Inte vill jag sitta här i alla fall på detta fullkomligt meningslösa jobb. Ser verkligen ingen mening med vad jag håller på med, jag skulle lika gärna kunna gräva en grop och fylla den igen, all night long. Jag bryr mig liksom inte längre, jag skiter i om kunderna tycker bilen är skitig och jag skiter i om papperskorgarna svämmer över. Fuck it.

Panther

Jag tycker det är mysigt att somna till kattens andetag, då känner man sig mindre ensam :) Jag älskar min katt, och jag la till ett "h" i namner, för att det lät lite coolare. Lite internationellt, ifall nån bryr sig. Godnatt.


jobb dygnet runt

Jag lever, ifall någon undrar.
.

I miss you guys

Jag bor på jobbet och jag saknar alla mina fina, underbara vänner. Det var alldeles för länge sen vi sågs! Känns som att jag missar jättemycket saker nu när min tid går till annat och andra vänner, men det vore trevligt att typ höra ett ord av någon eller nått. Ska ringa någon av dem imorns (om det finns tid till det, kaosdag imorgon) och catcha up lite om livet typ.
.

RSS 2.0