Det är såhär livet ska vara

Jag har så jävla fina vänner, så fina så jag är helt lycklig. Skrattanfall på skrattanfall och man blir bara helt varm inombords. Tycker så mycket om er, om oss. Idag har varit en degardag som heter duga och lite träning på det under kvällen. En riktigt härlig dag alltså. Riktigt bra. Och imorgon väntar en fin dag på jobbet med dreamteam. Det kommer bli så bra och jag är uppriktigt ledsen över att jag inte jobbar på fredag för de kommer ha så kul på jobbet. Jag älskar mitt liv och jag är lycklig och tacksam för allt bra jag har och jag kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad.

Meet me in the land of hope and dreams

Just nu ringer Lovisa mig från Ullevi för att han spelar Land of hope and dreams. Den spelade han igår och jag var så ledsen över det men  herregud så bra det var. Jag ryser så fort jag tänker tillbaka på det. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag var där ikväll igen, trots regnkaos och kyla. Det hade spelat noll roll när man står på Ullevi med 66000 andra.
.
Det är helt sjukt vad musik kan göra med mig. Riktigt bra musik. Musik som berättar sagor och berättelser, om saker som hänt, som händer eller kommer hända. Musik som får mig att bli fylld med värme och kärlek. Musik som får mig att glömma verkligheten för ett tag, som får mig att nästan sväva utanför min kropp. Jag vet inte hur jag ska förklara, men många vet nog vad jag dillar om. När man blir helt euforisk och lycklig av toner och ord, jag förstår det inte. Och att man kan känna samhörighet med så många människor, där står jag med massa människor omkring mig som jag inte känner och aldrig kommer lära känna, men en sak har vi gemensamt och det är kärleken till musiken vi lyssnar på. Det är en fantastisk känsla som varar i några timmar och som sen följs av en sådan fruktansvärt tomhet. Jag har gått runt hela dagen och varit riktigt ledsen, gråtit en massa och bara känt mig nere. Men musik väcker mycket tankar och känslor inom mig, och ni som känner mig, det är inget konstigt.
.
Jag skriver nog mer om de känslorna när jag smält dem lite, det är fortfarande lite för nära. Jag blir såhär påverkad av musik, så när musiken dör ut så vet jag inte vart jag ska ta vägen för jag får ett enormt hål i bröstet. Nu tycker säkert många att jag är fånig, men så är det. Jag är bara så lycklig, så lycklig att jag är ledsen, ungefär. Det är ett sätt att förklara det. Herregud så djupt. Nu ska jag sova så blir det mer djupskrivande imorgon. ♥

It sucks to be you right now

En jobbig dag idag, fruktansvärd. Jag är så glad för mina udnerbara vänner som kan liva upp mig ändå! All kärlek till er ♥ Det är ju liksom inte mig det är synd om egentligen, inte alls, egentligen är jag glad. Men det blev bara så påtagligt, att det var jag som fick ansvaret att berätta allt. Jag ska sluta prata om det här för det är inte många som förstår vad jag pratar om och jag tänker inte ta det här i vilket fall.
.
Var väl kvar på jobbet typ tre timmar längre än vad jag tänkt, men det var ganska mysigt, bara gå runt och pyssla, precis vad jag behövde. Kröp in i min one piece när jag kom hem, somnade för att sen vakna och sen kolla på en fruktansvärd film som alltid ger perspektiv och rullar igång en himla massa tankar. Har så fruktansvärt många tankar i huvudet att jag ska (försöka) springa imorgonbitti för att rensa skallen lite. Kommer behövas. Annar är det risk för sprängning.
.

Bästis

Så jävla oförglömligt,älskade vän ♥

Vad är det som krävs för att stanna kvar?

Det är värt allt, alla tårar, alla pengar, allt slit och släp. Allt är värt det, allt. Du är det allra käraste jag har och du är min lilla bebis. Min ögonsten, mitt hjärta. Hur fånigt det än låter, så bryr jag mig inte. Jag blir så fylld av kärlek så fort jag ser dig. Den här helgen i Orsa var så bra för mig, för nu insåg jag hur fruktansvärt mycket jag älskar dig och bryr mig om dig. Du är som en skör liten fågelunge i mina armar och du kryper gärna upp i min famn. Du tyr dig till mig, för att jag är din trygghet. Vi finner en trygghet i varandra som ingen annan kan förstå. Ett band som ingen annan ser och du förstår mig utan och innan likadant som jag förstår dig. Efter nästan 4 000 dagar tillsammans så har vi äntligen klickat. Men det var värt allt.
.


Kompis, det går bra nu

Helt ärligt, nu är jag inne i ett sånt där härligt mode igen, ett livetleker-läge liksom. Och jag är inte den som klagar för satan vad härligt det är! Allt går så himla bra på jobbet, jag känner att det går min väg och jag har sån koll hela tiden vilket är otroligt skönt. Nästa vecka ska vår älskade guldtrio träffas igen, jag kan inte ens minnas när det var senast? Allt går bara så bra. Som om inte det var nog ska hela stallet åka upp till Orsa idag för tävling fredag-söndag. Kick-ass!!!

Önskar att all kunde få må så bra som jag gör idag.


The sky above us shoots to kill, rain down, rain down on me


Lycklig och hög på livet!

Sitter just nu på en båt på väg ut till Ingarö med en drink i handen. Kom hem från Peace för några timmar sedan och har sovit någon timme eller två. Har haft en sjukt jävla bra vecka i Borlänge och önskar att det kunde bli nästa sommar snart igen! Nu väntar troligtvis en fantastisk kväll med underbara människor och jag är så jävla hög på livet och musik och bara en himla massa kärlek!!


RSS 2.0