Lovelife

Är hög på musik, full av glädje och liv, varför tar folk droger? Peace and love räcker gott och väl! Vill troligtvis inte åka hem, jag har allt jag behöver här. Fina vänner, musik, alkohol, allt jag behöver och vill ha just nu. Kärlek.


Död dag

Herregud vilken seg dag, har i princip va suttit av tiden här på jobbet och nu är det bara en timme kvar!

Imorgon drar vi ju till Peace and Love, idag har jag anmält mig till tävling nästa helg i fyra dagar, åker upp med Fredrik och bor tillsammans allihopa. Ganska amazing om du frågar mig. Som om inte det var nog har vi fått tag i biljetter till Swedish house maffia i november, det kommer bli sjukt fett. Den dyraste festen någonsin men det är troligtvis galet värt!

Veckan bjuder på härligheter men jag hade antagligen varit väldigt mycket mer peppad om det inte regnat så förbannat. Men vad tusan jag kommer säkert inte bry mig när vi väl är där! Jag planerar att vara full fram till nästa måndag, träffa massa folk, kanske stjäla en kyss eller två och dansadansadansa.


Midsumer

Har haft en superhärlig midsommar med min bästa Anna på båten i skärgården. Sett fantastisk solnedgång, haft en fin dag i solen med god mat, vin och flaskpost inklusive kubb i one-piece och stövlar framåt natten. Precis vad jag behövde faktiskt!

Nu laddar jag batterierna genom att göra absolut ingenting inför nästa vecka och Peace and Love, Wiiho!!


Det är helt sanslöst vad jag älskar dig


Mycket att se fram emot

Jag har börjat blogga på mobilen trots att datorn ligger bredvid mig i sängen, wierd huh?
Mina päron är ute i skärgården och äter god mat på älskade restauranger som man varit på allt för många gånger, men alldeles för sällan på senare år. Insåg just i detta nu hur mycket jag saknar min barndoms somrar... Alltid båten, ända sedan jag var ett halvår gammal. Så tråkig att saker måste förändras, att man måste växa upp. Dessutom saknar jag Mona föräldrar, ser dem knappt längre, jag är liksom aldrig hemma när dem är det och vi äter aldrig ens middag längre, jag äter på jobbet och de äter typ macka liksom. Saknar det där att sitta ner tillsammans, även om man inte sa ett knyst till varandra så var blotta närvaron ofta ganska mysig. Hoppas verkligen vi kan få till en middag middag imorgon, nej juste jag jobbar långpanna (10-02, typ). Hm, kanske söndag? Nej juste, då stänger jag och ska till hästen efteråt och sen är det ny vecka. Suck.
Men det är i alla fall midsommar bästa helg och då ska vi ut med båten, hurraa!! :D och sen åker vi upp till Borlänge för feeezt och musik i en hel vecka :D och på söndagen bär jag kommer hem är det någon slags personalfest, det enda jag vet är att vi ska infinna oss i stan kl 12..? Spännande!

Nej nu måste jag sova, big day tomorrow med full members och tre rätters och hela köret. Och Anna är ledig så det blir mycket för mig och Danne!

Älskade Bralle får vara med, han var så mysig och pussig idag ❤


Framgång

Nu får jag sådär himla massa beröm på jobbet igen! Tyckte jag vaknade på så fel sida imorse och ville mest gråta och ta mig igenom dagen. Men jävlar i min låda vad det känns mycket bättre nu när jag varit här i fyra timmar och allt bara flyter och alla tre chefer är glada och nöjda med mig, hurra! T har ju alltid varit positiv men nu har jag nog till och med fått med mig D! Känns tokbra och jag är redo för nya utmaningar nu, kom an bara jag tar mig igenom alla väggar!

För somliga andra går det sämre, heh.


Årets första jordgubbar

Sitter just nu och mobilbloggar från min nya ajfone, love it!! Har hänt en del sen vi kom hem, mycket jobb och framgångar där, känner mig säkrare och får mycket beröm (vilket känns jätteroligt). Har haft en ledig helg med fest och förbränning av hjärnceller (börjar fan bli orolig, blir dummare efter varje fylla...) och allt som hör därtill. Hann med en fika med Veronika och chockerande nyheter, och dessutom en myskväll med Linus :)

Nu är jag helt slut efter två dagars jobb den här veckan, har sjukt jobbiga dagar framför mig med en himla massa på jobbet så jag ska väl kasta mig i sängen.

Sweet as, seeya


RSS 2.0