byebye

Nu sitter vi på Arlanda och käkar frukost, nervositeten har lagt sig och jag känner mig ganska lugn :) det känns inte sorgligt längre utan mest bara helt fantastiskt! :D jag finns på andra bloggen mest, trisstripp.blogg.se så ses vi när jag kommer hem den 17e maj! SEEYA!!

33 timmar

Seriöst, om 33 timmar och 20 minuter lämnar vi Sverige. Helt sjukt är ett begrepp jag inte kan få nog av och som jag använt flitit de senaste månaderna. Jag kommer sakna alla något fruktansvärt. Men satan vad bra vi kommer ha det :D Fina Bralle var dessutom felfri i 1.20 idag, lycklig tjej med världens bästa häst ♥ Imorgon ska jag ut och rida med honom läänge och gråta. Det är min plan för morgondagen. Plus en miljon andra grejer, som att typ, jag vet inte, packa? Städa? Panta? Handla? Hinna träffa lite folk? Herregud. Sova? Näää..

Älskad

Idag är en såndär dag när jag känner mig otroligt älskad. Det är en supermegahärlig känsla. Jag lämnar Sverige om en vecka, jag bävar samtidigt som jag längtar förstås. Det ska bli så otroligt jobbigt att lämna allt här hemma, jag är ju en lycklig tjej nu förtiden så det kommer bli mycket tårar. Men herregud vad bra vi kommer ha det!
.
Som sagt, idag känner jag mig älskad, när fina vänner skriver fina saker. Fick ett sms från älskade Visan, då kom jag på hur mycket jag saknar henne. "Idag köpte jag rosa skor för att välkomna våren, i din frånvaro." Då blev jag alldeles varm. Den tjejen, hon kan hon.
.
LOVE på er alla.
.

testing


Kallaballik

Det är så mycket som händer nu att inte ens jag hinner med. Vi åker om tio (!) dagar, bort från allt, vilket känns otroligt fantastiskt underbart samtidigt som jag har panik. Jag har precis flyttat med Bralle, vilket är en omställning för oss båda men so far känns det riktigt bra och allt liksom bara löser sig och flyter på. Jag har inte pratat med eller träffat mina älskade vänner på hela veckan eftersom jag jobbat och varit sjuk och sånt. Det känns jättekonstigt för jag brukar träffa dem i alla fall en gång i veckan. Känns tomt och ensamt, snyft. Men då kanske jag uppskattar deras sällskap mer i två månader haha.
.
Jag mest bara hostar, sover och jobbar, och är i stallet förstås. Kul att man träffar sin torra kollega oftare än sina bästa vänner. Tjoho. Jaja, bara den här natten och en till kvar innan ledighet!! (I en dag, maha.) Sen jobb fyra dagar till nästa vecka och sen åker vi!!
.

Skönhetsömn?

Har sovit mig igenom följande program denna afton; Vänner, AFV, Familjer Annorlunda (det gick inte att byta kanal, men duger väl att sova till...), Aktuellt (pappa kom hem och valde kanal, gick absolut bra att sova till!),  någon dålig film och Får vi följa med?. Till sist vaknade jag, kl var 23 och jag kände att det var okej att gå och lägga sig. Jag är sjuk, skyller på det och planerar att sova som en stock. Godnatt.

Värsta natten i mitt liv?

Att jobba natt med 39 graders feber är inget jag kan rekommendera, eller jobba alls för den delen. Usch vad jag mådde dåligt, hela kroppen bara skrek emot och så vet man att man måste fortsätta. Tre bilar som annars är en baggis blev ett jävla maraton. Trots att jag var nära att både kräkas och svimma flera gånger var jag tvungen att fortsätta, med tårarna rinnandes eftersom jag hade så ont överallt. Åh vad fruktansvört det var. Himla tur att det bara höll i sig 1 dag för idag mår jag väldigt mycket bättre, nu är det mest huvudvärk och det botas ju med ett par alvedon :D Nu ska jag försöka ta tag i packning eftersom att jag och Bralle flyttar imorn.

RSS 2.0