Vansinne

Jag måste sluta älta allt gammalt, seriöst. Får bara ont i magen, blir ledsen och fylls bara av saknad i hela kroppen. Hemska känslor som jag inte alls vill veta av. Men det kanske blir så när man inte fått något ordentligt avslut, ett closure. Får väl försöka fixa ett sånt, så kanske jag kan släppa allt gammalt som ändå är försent att göra något åt. Suck, det är nu man ska lyssna på Håkan, allt det bästa har inte hänt än.
.


Shake that boody

Vad roligt det är när man kommer hem från en lång resa, känner att man verkligen varit saknad av många människor. Det är en underbar känsla, att känna sig älskad och behövd. Fint, det här med livet är väldigt fint. Dessutom känner jag att jag har vuxit som människa, jag tar mer ansvar och mer plats. Det märks på jobbet när man för en gång skull får uppriktigt beröm av en av cheferna (som egentligen hatar mig) som på riktigt tycker att jag blivit riktigt duktig (när jag inte jobbat på fem månader). Känns så otroligt skönt att känna att man tillför något :D
.
Kvällen spenderas framför Eurovision i min ensamhet tillsammans med två fisande hundar. Efter att ha fått erbjudande (och tjat) om att följa med Storken till KC och sitta o dricka drinkar på jobbet, så känns det här jävligt ljummet.

Aotearoa, på återseende

Vägen mellan Glaciärområdena och QT, så galet vackert.
Lake Tekapo, en favorit ♥
.
Älskade, Älskade Queentown. Good as gold, I miss you.

Well I'm back

"How do you pick up the threads of an old life when you you know in your heart, there is no going back?" Jag vet inte riktigt hur jag ska leva här hemma? Vad ska jag göra härnäst? Måste jag ta tag i mitt liv nu? .
.
Hm, jag börjar nog med att äta min favoritmiddag med mina favoritföräldrar, äta en god efterrätt och visa bilder och filmer och bara mysa. För att sen krypa ner i min älskade säng och kurera bort den här äckliga Bali-sjukan. Imorgon ska jag pussa sönder Bralles maskros-mule lite till, fixa och trixa i solen och träffa mina underbara resekompanjoner på kvällen. Lördagen bjuder på picknick i staden med stort U och sen mys med finaste. Söndagen tänker jag spendera i Rävsta och kolla på hoppning och heja på Fredrik och alla andra.
.
Sen, kaaanske, kan jag börja ta tag i mitt liv. Eventuellt börja jobba. Hm, måndag finns inte i min värld just nu.
.
Kan. Inte. Fatta. Att. Jag. Har. Gjort. Det. Där!!!!!!!

RSS 2.0