Hata ensamhet

Blir tokig av att bara ligga hemma, jag hatar att vara ensam! Jag behöver ett projekt, samtidigt har jag så lite ork. Jobbig kombination! Förhoppningsvis har jag hittat lägenhet i all fall, får se hur det utvecklar sig. Där har jag ju ett projekt om inte annat.

Annars flyter livet på, typ. Ledsnar på att alla andras liv verkar var så himla spännande och alla reser och har sig och här ligger jag ensam i min säng? Men å andra sidan var jag jävligt nöjd med livet för två dagar sen, det går i vågor så att säga! Det är väl bara att vänta på en uppåtvåg då. De där svackorna dyker ju bara upp när jag är ensam, kanske därför jag spenderade x antal timmar på jobbet imorse (gick upp frivilligt kl 6 för att skjutsa bästis dit..), men jag hade väldigt roligt och jag slapp vara ensam!

Skjut mig.


Tears, fall

Jag behöver gråta, jag vill gråta. Det är så mycket som vill ut. Men hur mycket jag än försöker så kan jag inte. Inga tårar kommer. Jag som alltid kan gråta, jag gråter ju jämt.

Andas in och andas ut.


Älskade Mumford

But do not ask the price I pay
I must live with my quiet rage
Tame the ghosts in my head
That run wild and wish me dead
Should you shake my ash to the wind
Lord forget all of my sins
Or let me die where I lie
Beneath the curse of my lover's eyes
 

Tung dag

Efter en kaosdag på jobbet (asjobbigt att sitta i skiten konstant i två timmar), säga hejdå till bästa som flyger över havet till Brittania imorgon (😭) och rida med förjävlig mensvärk ligger jag helt utslagen i sängen. Hela kroppen värker för tusan. Tur att jag svängde förbi bästis på hemvägen, vi muntrade nog upp varandra litegrann. Himla jävla tur.
Nu ska jag ladda om inför imorgon, gör om gör rätt för fan.


Mitt hjärta

Jag har nog inte förstått att du faktiskt flyttat imorgon och inte kommer tillbaka på sex månader. Hur ska det gå??


Du är lycka

Har haft en såndär riktig bakis-ångest-depp-dag idag. Ni vet när man är jättenere utan att egentligen veta varför. Har ätit chips och makaroner och druckit många glas cola. Utan att må ett dugg bättre, har till och med sett på katastrof-film som bara fick mig att må ännu sämre.
However, reste mig och tog mig till stallet och där stod min räddare. Efter en timmes ridning på stubbåkern i kvällsolen så ler jag för första gången idag. Just nu kommer jag ihåg varför jag håller fast vid dig. Just nu mår jag bra och jag älskar dig så ofantligt mycket.

My prince charming ❤


Favorit

Here we go again, you're making me love you, and I stop using my head. Let it all go, so I cross my heart and hope to die. Try to tell you no, but my body keeps on telling you yes.

Give me one more night. There you go again making me love you...


Mer chili än mellanmjölk

Nu har det lugnat sig lite på jobbet, den här vecka i alla fall. Jag har hunnit med mig själv en del och till och med hoppträning och Coldplay! Vilket var så jäkla awesome, riktigt spektakel rent ut sagt, sjukt värt sådär mitt i veckan. Fix you var bäst som alltid, jag stod bara och blundade och drömde mig bort till gamla tider och det var riktigt underbart. När vi sen fick veta att Paradise skulle live-broadcastas över hela världen till förmån för en Cancer-gala i USA så blev publiken minst sagt vild. Epic.
.
Annar letar jag lägenhet i närområdet, trött på att bo hemma nu och jag vill väldigt gärna ha mitt eget. Päronen har varit hemma i två dagar och jag vill redan fly fältet och jag vill inte ha den realtionen med dem. Tror att det skulle vara väldigt mycket bättre för mig om jag bodde någon annanstans. 
.
Jag är lycklig över att ha hittat mig själv äntligen, önskar bara att det vore mindre komplicerat. Men vad tusan, vad vore livet utan lite drama? Jag är inte mellanmjölk, det är inte så jag jobbar, jag gillar inte när det är tråkigt. Och imorgon väntar tävling i Märsta med Anna som groom, woopwoop!!
 RSS 2.0