svim

fortfarande sjuk idag :(

Svimmade i duschen idag, två gånger, jag blev asrädd. Hade ju fan kunnat slå i huvudet värre än vad jag gjorde... :(

:(

Usch är sjuk, typ 39 graders feber och jävla cp-huvudvärk.... x'O
Fifan, måste bli frisk tills på måndag så jag kan träffa alla underbara människor ;) ♥



I miss this :(

J

Jag håller på att krypa ur skinnet...



dba

What I have in me
in my mind is you

What I'm feeling now
when what I'm having is you

I am lost in pain without you

All I have is you
it is something I waiting for
All I need is you
Now I can't make it through
 
Jag lyssnade ordentligt på texten till den här låten, den stämmer så himla bra med hur jag känner just nu och texten är väldigt fin, även om låten är "skrikig och skränig".

Det är iallafall Dead By Aprl-Losing You

allt är bajs, chao ♥

first time

Idag är det idrott i skolan for the first time :) jag har inget smink xO

Vi ska jogga i stadsparkan, haha, vilka fjollor vi är xP
Skolan är iallafall så bra som den kan vara i princip. Igår höll på att ramla av stolen för jag garva så mycket på sam-föreläsningen. Andreas (lärare) skulle dra ner rullgardinen för vi skulle kolla på film så rasar hela rullgardinen ner med ett brak och jag håller på att skratta ihjäl mig, just det var inte så roligt, men jag kunde verkligen inte sluta skratta! Allt kom som en explosion på en gång och tårarna bara sprutade, Lydia och Veronica skrattade asmycket också för att jag skrattade x'D Jag har inte skrattat så mycket länge :')
Andreas: "Ja, en diktator kan ju bestämma att alla människor med krulligt hår ska skickas till nordpolen..." (han har själv krulligt hår) det var också ganska kul, alla våra lärare är så jävla sköna x'P

nej, nu måste jag moppa till tåget, CHAO ♥

lycka

Lycka är att ha ett par rosa converse ♥




fifan

Fifan, jag köper en D-ponny istället. Kan fan få en som går SM för 150 000 xP

Skiter i häst och har ponny i ett och ett halvt år istället ...
Mamma har nu skickat ett mejl till Jakobslund, så får vi se vart det leder.

häppinääs






jag är lycklig vid din sida ♥

rgb

Nu vet jag vad jag vill!

Jag tar studenten om lite mindre än tre år med toppbetyg så jag kan bli vad jag vill sen. På somrarna har jag skapat kontakter så att jag sen kan söka jobb hos Rolf-Göran Bengtsson i Tyskland. Där kan jag jobba som häastskötare, stallskötare, vad som helst. Bara skaffa mig erfarenhet och jobba mig uppåt. Man måste ju börja någonstans?! :) Där jobbar jag i minst två år och sen om jag vill fortsätta med det så fortsätter jag, annars åker jag hem igen och börjar på universitetet. Jag tycker att det låter som en toppenidé iallafall :D 

Jag tar även med min dåvarande häst ner till Tyskland så får jag tävla och träna där nere med den också :D 

våfflan :)

Idag bär det av mot våfflan med Annapanna :D
Det är kononfint väder och vi ska tillbringa vår dag idag i Sigtuna vid mälaren, kan det bli bättre? :)


Imorgon bär det in mot underbara Sthlm, vi ska hälsa på antingen mormor eller våran kusin léa som har flyttat hit från Schweiz så hon ska lära sig svenska. Skulle vara jävligt kul att träffa henne faktiskt! Så vi får se hur det blir imorn, men till Sthlm ska vi iallafall och gå på Hästbiten och second hand, haha :D

Chao ♥

hurray

Idag hade vi mattediagnos i skolan , ett test för att se vilken nivå vi ligger på :) Det gick faktiskt bra :)
Sen gjorde vi inte mycket mer på hela dagen än att snacka och skriva utvärdering :D7

Snart kommer Anna och jag är på superhumör xD

cunfused as hell

Jag är förvirrad, asflummig och sjukt trött, heela dagarna. Suck. Tre dagar på terminen har gått och jag redan helt slut, haha. Fast jag älskar NV1B ju, Veronica och Anna är så jävla sköna xP


jag lider av Anna-brist, men imorn kommer hon hit så jag behöver inte hålla ut såå länge till :D

Min moppe fick btw punka idag, bajsa på den. men som tur var så råkade anneli och olivia köra förbi just då så anneli skjutsade mig till stallet :D Tack söta, söta du :)

leka

Nu har jag lekt lite som ni ser :P

Ingen vill lära mig hur man designar bloggen, så jag får lära mig själv, svårt att kunna alla jäkla färger bara xP

stilar

nu har jag ändrad lite stilar :) (textstilar alltså)

Lite snyggare tycker jag, fast jag måste verkligen göra något åt dem där små dödskallarna därnere (scrolla när så förstår ni vad jag menar...)


CHAO! ♥

soft

Nya klassen är skitsoft. Alla är ubergulliga, tvåorna också :D


Sellie kanske, kanske, kanske får åka tillbaka om vi sätter dit dem för dolt fel, annars får vi leva med att hon kanske aldrig kan bli den häst som jag önskade och så får vi sälja henne till avel. Jag kan bara bajsa på hästeriet just nu, är det inte det ena så är det andra.


Jävla pisskit!

None

det var inget

Det var inget fan! :P

Glöm vad jag sa om ny blogg och skit, jag använder den här adressen nu :D

nystart!

Nystart!

malindolores.blogg.se :)


:)

underbart skönt att träningen gick så bra idag! :D Hoppas bara att hennes hälta inte är något allvarligt :( Isåfall vet jag fan inte vad jag gör, gråter antagligen :( x)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda batterierna inför skolan som börjar på tidag "/ :D

suck...




Jag lider av allvarlig beslutsångest :(  ♥

tack

Tack kommunen för att jag får bidrag för resorna till Uppsala :)
Låg uppe och funderade igår hur jag skulle ha tid att jobba för att få pengar till SJ-kort, men det löste sig ju iallafall ;)

Var på Ung08 idag, det var najs :)


080810

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

                                                                                                                                                         

080809


Nu ska vi se om jag pallar vara uppe till några OS-moments inatt :)






Var btw på bio med mum idag, Naria, skitbra :) ♥

regn, regn, regn och åter regn....

Igår klippte jag mig, det blev jättefint :D Jag lägger upp en bild någon gång när jag orkar och när jag är stylad, haha :)

När jag kom hem så skulle jag och Linda rida, det regnade som fan... Det började precis när vi gick och det slutade när vi kom tillbaka. Asså det var som om vi hade simmat med kläderna på, jag var blöt i på bara skinnet och hästarna drypte av vatten. Vi galoppade på ängen och Sell var helt galen, hon tyckte det var så himla kul! Det var faktiskt en väldigt rolig tur, trots regnet :)

Idag ska vi upp till ridhuset och brottas med Sellie, haha, vi får se hur det går :P Tror jag linar henne först faktiskt. :)

Här är en underbar sommarbild som får mig att minnas hur vackert väder vi faktiskt har haft det :)



Chao ♥

fem små önskningar

Jag har min önskelista klar till julen, kommer säkert inte få något av det eftersom inget av det går under 2000 spänn ^^

-En ny mobil
-En ny tv
-En systemkamera med 12.2 megapixlar
-Nya stövlar, gärna tretorn <3
-En laptop


Haha, mamma kommer tappa hakan när hon för höra att jag vill ha allt det där, kommer aldrig få det fan xP
Btw så kommer dem nog hem ikväll, hurra!

jag vet varken ut eller in

Igår gick det piss när jag red, verkligen piss. Min bitch är tillbaka... Allt gick jättebra tills jag la fram en galoppbom på volten, då bara vägrade hon galoppera över den i höger varv. Hon bara kastade sig åt sidan så fort jag styrde mot bommen eller precis efter. Vad fan gör man då liksom? Tillslut ringde vi Jessica så hon fick komma ut och lina Sellan lite, vilket gick bra. Tillslut linade hon henne med mig på vilket också gick bra. Hästen slappnade tillslut av och gick över den där jävla bommen i alla gångarter.

Jag vet att vissa tycker att jag är en idiot som har köp henne. Men jag ville verkligen ha henne. Jag blev kär i henne, och hon är en helt udnerbar häst när hon beter sig som hon ska. Vilket hon ju faktiskt har gjort nu ett bra tag, tills igår. Jag antar att jag köpte henne för att jag gillar utmaningar, likadant som med Sterling. Jag fick ordning på honom tillslut, så varför skulle jag inte kunna få ordning på henne? Jag vill visa alla att jag kan, att hon och jag kan fixa det här, tillsammans. Jag ska ta henne till minst 1.25-klasser, men jag satsar på 1.40. Jag vet att vi kan klaar det, även om vi får kämpa. Men vad fan, vad får man inte kämpa för liksom?


suck

Jag somnade inte förän vid halvfyra igår :(
Och jag vaknade kvart över tolv...

Snacka om att vända uppochner på dygnet, kommer aldrig kunna sova ikväll ^^

sex jävla månader

Herregud, jag glömde.

Sex jävligt jobbiga månader utan dig idag. Fy fasen vad jag saknar dig min bäbis. Det var ju du och jag liksom, nu är det du och Lottan. Sterling och Charlotta, helvete vad fel det låter. Malin och Sterling ska det ju vara. Att jag sålde dig kommer jag få ångra resten av mitt liv. Det är det största misstaget jag någonsin gjort och jag ångrar mig så fruktansvärt mycket. Jag vill bara ha dig tillbaka i mitt liv, det är det jag begär. Jag saknar din mjuka mule så otroligt mycket, du anar inte. Ett halvår utan dig, det trodde jag aldrig att jag skulle klara. Men tiden läker faktiskt sår, typ. Men det gör så ont fortfarande, kanske inte lika mycket som det gjorde första månaden, men ont gör det likväl. Du har nog glömt mig och jag har nästan glömt hur din mjuka päls och det gör så ont att jag nästan har glömt. Jag vill inte glömma, men det kommer jag göra. Någon gång kommer jag glömma hur ditt gnägg låter, hur din päls känns mot min hand, hur du snällt stod med huvudet i min famn när jag kramade dig. Du är världens bästa ponny och ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. Ingen kan någonsin förstå hur mycket jag älskar dig, jag älskar dig fortfarande. Jag kan inte längre säga att jag alltid kommer älska dig, för det kommer jag inte göra. Någon gång måste jag släppa dig min älskling. Men det gör ont, men jag inser i alla fall hur det kommer bli. Jag hälsade inte på dig i sommar för att trodde att allting skulle bli så mycket lättare då, men helvete heller. Inte ett skit blir lättare för att jag försöker glömma dig. Jag skänker dig många tankar ikväll, jag hoppas att du vet att jag tänker på dig.

Du är numer bara ett minne, ett tomt hål i mitt hjärta. ♥

Någon gång ska vi ses igen, jag ska köpa tillbaka dig när du blir pansionär.

Stolt syster för fan

Jaha, igår var jag på Pride. Det var det roligaste jag gjort på länge, värsta folkfesten. Helt underbart att se alla stöttande människor till "gayfolket". Det var uppskattningsvis 45.000 som gick i tåget och 450 000 som tittade på, trots regnet.Det är liksom en halv miljon sammanlagt, skithäftigt!

Jag tågade in till Sthlm vid halvtolv, fast det var typ int meningen at jag skulle hinna med tåget! xP Först så flög en geting rakt in i mig när jag körde moppe, landade på min hals och stack mig, jävlar vad ont det gjorde! Gjorde ont hela dagen. Sen var det bomfällning när jag gick från moppen till tåget och aslång kö på pressbyrån, men jag hann precis sätta mig i tåget innan det åkte. Pheew säger jag bara. Åsa, Emma och deras urgulliga kompis Tony mötte upp mig på Götgatan och vi gick tillsammans till Horngatan, på pucklen stod vi sen och drack skumpa och väntade tills paraden skulle komma. Tror vi väntade i en och en halv timme innan den dök upp, i regnet xP Men vi var glada ändå :) Tony måste vara världens gulligaste kille, haha. Han var helt galet glad, han var nämligen nykär :') Hans nya kille bor iaf på Skånegatan 66, haha, det var han väldigt noga med att tala om. Såå söt.  

Sen kom paraden, herregud. Fy fan vad kul det var, det går inte att beskriva! Tony blev helt lyrisk när gaypoliserna och gaybrandmännen kom, haha. Och så skrek han till andra sidan gatan "Alla bögar är ni klara!?" han fick många svar "Jajamensan, fattas bara!" Så jävla kul, jag och Åsa skrattade så vi grät :D
Paraden gick i tre timmar ungefär, skitbra stämning var det verkligen, många toppless brudar (!), som gick i paraden alltså, som Tony tyckte var skitäckliga, haha. Jag orkar inte skriva om alla olika som gick tåget, men jag vet iaf att jag ska gå nästa år i paraden tillsammans med "Stolta systrar och bröder" För stolt, det är jag fan.

När paraden var slut så sprang jag, Åsa och Emma ikapp gaybönderna på trottoaren och vi hoppade in i paraden efter dem. Skitkul! Gå bakom deras flak och dansa till YMCA xD

Åsa, Emma, Tony och några till stannade i stan och fetsade, vilket jag också gärna skulle ha gjort, men jag var tvungen att åka hem till alla djur :( Jaja, jag hade iaf otroligt kul :'D

bajsa

jaha, idag tänkte jag att jag skulle ringa Felicia och fråga om vi kunde träffas, men nähä.

då drar hon till västkusten, (läste på bdb) bajs.

Jag har ingen blogg motivation över huvudtaget, men imorn blir det Prideparad med Åsa och Emma, fett kul :) Kanske skriver jag någonting kul då ;)

RSS 2.0