Like the stats hold on moon

When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, that's when I look at you. You appear just like a dream to me, what I need and every breath that I breathe.

No one said this life is easy.


You play football? Aaaaw, that's cute

Är så stolt över att jag är ryttare, för fan vad vi är coola! Såg precis hur Rolf-Göran säkrade EM-bronset och tog sig runt en bana med ENORMA hinder. Vad är fotboll, hockey eller alla andra sporter jämfört med en sport där ett vilt djur är inblandad? Ett vilt djur med en helt egen vilja. Men vissa människor kan prata deras språk, och vi förstår varandra. Det är helt fantastiskt när man tänker efter hur sammankopplade vi är, häst och människa. Det band som finns mellan mig och Allan kan ingen förstå sig på, det är en ömsesidig respekt och förståelse som jag inte fått någon annanstans ifrån. Att vi sen kan hoppa en bana och känna att allt stämmer, det är ganska otroligt faktiskt.

Allt hårt arbete vi lagt ner, varje dag, i varje väder, för att jag har ansvar för ett annat liv. Hur många andra sporter ägnar man sig åt tre timmar om dagen året runt? Det finns inga människor som är så tillägnade som ryttare. Jag har hållit på i 15 år, nästan hela mitt liv och nu ska jag nästan sluta. Eller inte sluta för det kommer jag aldrig kunna, men sälja min häst. Min älskade prins, det i mitt liv jag är mest stolt över och det jag älskar mest. Hur ska det gå?


Det är så nära nu

Man måste jobba hårt för att nå sina drömmar och jag är så glad att jag aldrig fått något gratis. Det har lärt mig att hårt arbete lönar sig och det får mig att känna mig stolt över mig själv att jag lyckats så bra som jag har. Jag känner mig lyckad! Och jag känner mig lyckligt lottad som har världen framför mina fötter och att jag tänker ta klivet och lämna allt jag känner och älskar bakom mig för en stund och kasta mig ut i det okända!


Aug. 15, 2013

Måste göra en bucketlist. Typ nu. Har så mycket i huvudet som vill ut.


Helvetesvecka

Jag måste få klaga lite, här kan jag göra det. Jag har jobbat nästan 80 timmar den här veckan, dvs dubbelt så mycket som man ska och jag har haft så mycket energi och det har varit så roligt! Men idag har jag varit ledig och barnvakt efter att ha sovit tre timmar bara efter ett 19-timmars pass igår. Nu skulle jag kunna sätta mig på marken och gråta rakt upp och ner. Ögonen svider och huvudet värker. Känner mig som en vi gubbarna i The Sims när de vill sova. Ni vet när de viftar upp mot skärmen och sliter sitt hår, trampar och sliter. För att till slut ramla ihop i en hög på golvet och sen sova i typ ett dygn.

Jag vill inte klaga för jag tycker inte om att göra det men jag var tvungen att skriva av mig. Nu hoppas jag tåg-fan börjar rulla snart så jag får sova i alla fall fem timmar inatt innan jag ska vara tillbaka på jobbet igen.


It just fits

Like two pieces together. Everything is falling into place.


Be proud

So fucking proud.


RSS 2.0