Brallan hjärta Allan

Sjukt spårad kväll igår, massa känslor men allt som allt hade vi det väldigt roligt! Idag har man mått som man förtjänat, helt klart, Dessutom har vi solat på ballen, haft en mysig barbackaritt på Brallis och varit ute i Odensala en sväng. Himla bra helg och om TRE dagar drar vi till London och bästis. Fab!
 
Tack för att du räddar mig gång på gång, du är min fallskärm som vecklas ut.
 

Plötsligt händer det

Idag var en bra dag, en riktigt bra dag!
Nu är det Lejonkungen och hemmagjord pizza med sambon :)


Det är en sån dag... Igen

Är så trött på att vara arg, jag är arg mest hela tiden. Eller så övergår argheten till ledsamhet. Jag skrattar ju och utåt sett märks det säkert inte, men innerst inne är jag så förbannad. Så otroligt glad att jag åker till London om en vecka för annars vet jag inte vad jag gjort.

Jag behöver liksom få ur mig all ilska, men den jag vill ta ut det på kan jag inte ta ut det på. Inte just nu. För du ser mig mig inte, inte ett jävla dugg och det är det som gör mig så arg.

Okej, happy thoughts!! Idag hoppade pållen jävligt fint, jag sprang 5,5 km med en blåsa stor som en femkrona under foten (aj) och jag har gosat med Moa! (Dessutom spenderat övriga kvällen med VAV)


If I could turn back time

Hur lång tid ska det här behöva ta? Jag vet inte hur länge till jag kan stå ut. När ska det verkligen vända? Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.


Kunghelg

Haft en sån galet bra helg! En såndär som man vill att alla dagar ska vara. Fredag på Vapiano med massa vin och god mat. Lördag i Norrköping hos fina kusiner och vänner och släkt och sen utgång på Collage och Soap. Söndag i en handbollshall, träffa familjen och bus på ängen med Brallan. Så lite myschill med sambon på det.

Men så blev det måndag, tvätta städa och inte hann jag träna heller :( buhu.


Live från stallet

Jag börjar bli bortskämd med allt beröm jag får, dig fick jag "det är en fröjd att se dig hoppa". Fan det är ju total lycka på den asså. Så sjukt gött att få höra att man är duktig och att man har en fin häst. Helt fantastiskt att resan längta tills imorgon när man får rida igen! Om inte Fredrik hade sagt åt mig att det räckte hade ni nog hittat mig i ridhuset imorgon bitti, med ett fett leende på en svettig häst. Jag skulle lätt kunna rida ett gäng hästar till nu asså!

Hur som helst, jag och Bralleman hälsar härifrån att vi är jävligt bra och håller tummarna för att mina hjärnspöken kan hålla sig borta för en gång skull så jag kan ta mig igenom 1.30 med bravur. För vi kan, jävlar vad vi kan.


Femte februari två tusen tretton

Inget kunde röra oss, andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.

Jag blev förresten moster till en liten lillebror i dag! Välkommen till världen lillkillen ❤


Planer för framtiden

Jag ska tillbaka dit! Jag måste tillbaka. Har så mycket resplaner nu och så många platser jag vill besöka, hur ska jag hinna se allt? Men älskade NZ har hög prioritet faktiskt, och Aussie igen. Så vill jag se världens sju underverk! Och roadtrip i USA, Hongkong, Sydafrika, Madagaskar och åååh, så mycket jag vill se. Och vandra, massor.


Beach 2013

Eller nått i den stilen. Bestämde mig härom dagen, bestämde mig för att jag ska börja träna igen! Jag vet ju hur roligt jag tycker det är och hur bra jag mår av det. Sluta äta massa skit kommer jag däremot inte kunna göra, you know me! Älskar allt onyttigt, i princip. Men det spelar inte så stor roll, bara jag tränar. Nu har jag gymmat onsdag och torsdag, och dessutom cyklat 20 min backe per gång. Idag sprang och powerwalkade jag över sju kilometer. Sprang faktiskt större delen och körde backträning också. Nu vill jag aldrig resa mig ur soffan igen för jag har ont överallt. Men jäklar vad skönt det känns!! :D


RSS 2.0