du kan inte fånga mig

Jag är bara så lycklig. Konstant lyckorus, jag skrattar, studsar runt, gråter och är allmänt irriterande. Lovisa gör narr av mig, alla hänger på och jag skrattar så jag gråter. Jag fikar alldeles för mycket. Jag är alldeles för galen. Jag längtar för mycket och jag längtar för lite. Jag saknar för mycket. Jag nördar för mycket. Jag älskar för mycket. Nej, jag lever, för första gången på månader så lever jag. Jag känner att jag lever, jag har fått en kraftig knuff i rätt riktning. Jag hör trummor och gitarrer i fjärran och jag är på väg dit! Jag tänker inte sluta drömma on det ljuva livet. Även om allt är falskt och bedrägeri så stuntar jag i det. Vad skulle jag annars göra?
.
.

"Så jävla bra, kolla här!"

Kvällens räddning nummer två: PSL på festival. Way Out West - "Håkan jag orkar inte vänta längre!" Håkan sa roliga saker, Hurricane sa ännu roligare saker. Jag hade spasmer i hela kroppen och sen rann det tårar och sen dök jag och Anna upp i rutan. Jag måste säga att jag är stolt över min tv-premiär. Eller? Nåväl, satans roligt vare! Efter ett hysteriskt telefonsamtal med min Håkan-homie ska jag försöka få lite sömn, hur nu det ska gå till?
.
.
http://svtplay.se/v/2209687/psl/del_1_av_8__hakan__jag_orkar_inte_vanta_langre_-_otextad

2209

Fruktansvärt jobbig dag idag, inte hemsk på något sätt, men jobbig. Utebliven sömn, krånglig teknink, världar som vänds upp och ner och allmänt dåligt mående. Med en kropp som skriker på hjälp har jag nu parkerat i soffan där kroppen tacksamt slappnar av, hjärtklappningen avtar och det går att andas igen. Magikern räddade mig den här gången också, undrar om han någon gång kommer göra mig besviken?
Troligtvis inte.
Men jag vill tillbaka till Borlänge och vackra Göteborg. Inte vill jag sitta här medans jag ser min ungdom köra rakt in i en bervägg.

2301

Vem kan glömma att stjärnorna någon gång stelnar? Och vem vet hur länge vi har varandra?

2023

Söderköping, Anna och Håkan i mitt ♥ Det är liksom allt som behöver sägas.

ja, det var stort

Typ världens bästa ryttare, och inte bara jag som säger det. Världsrankningen säger det. ♥

2344

Det är jobbigt att längta så mycket. Det är jobbigt att vilja så mycket. Det är jobbigt att känna sig så träffad av melodier och ord. Det finns bara plats för en sorts människor i din musik. Jag är obeskrivligt glad att jag är en av dem, att jag fått en plats. Jag vill bara ge dig en stor och varm kyss för att du är så fin och ger mig så mycket ♥
.
.

förlorad

jag vet inte riktigt vad jag ska säga. det finns så mycket känslor, men inga ord. hur ska dessa små svarta bokstäver kunna beskriva musik? det kan dem inte, så jag ska inte försöka. det jag kan säga är att det var perfekt. vackert. träffande. peppande. sorgligt. musikaliskt. jag kan hålla på och ösa superlativ, men det hjälper inte om man inte fått höra det. Jag förlorade mig själv i en annan värld, fullkomligt. Helt magiskt.

2018

Äntligen är du här. Ikväll är det du och jag. ♥
.

nu måste jag vänta ett dygn till

Jag har väntat sedan augusti. Jag har längtat mig sönder och samman i flera veckor. Och så var dagen äntligen här. Jag har varit fram och tillbaka till brevlådan tre gånger idag för att kolla posten. Tredje gången låg posten där, jag sken upp men sjönk som en sten lika fort. Det låg ingen kartong där. Ingen kartong som skulle innehålla det vackraste.

så fint

"Jag kan inte skaka av mig rädslan för att ytterligare en generation människor cementeras fast i en idé om vad musik ska vara, en idé som var gammal redan för tjugo år sedan. Det är fortfarande bara en viss sorts människor som får plats i Hellströms musik. De vars liv förändras av M.I.A. eller känner kroppen darra av Lady Gaga har fortfarande inget tolkningsföreträde."
-
Kristofer Andersson - Krönikör
-
Nu rinner mina tårar, det var bara så fint. Och imorgon får jag uppleva något fint.

1914

Idag tog jag mig några extra minuter för lite gos-stund med Brallarn. Jag liksom mosade in ansikten i hans mule, precis ovanför hans läppar. Sen andades jag bara. Bara andades. Andades in doften av trygghet och kärlek. Han somnade nästan och jag fick en stor klump i halsen. Den finaste stunden på länge. Du är min trygghet och min ögonsten., du betyder allt. ♥

0928

Dagen börjar med att sängen är alldeles för varm och skön. Måste släpa mig upp, håret vill inte samma sak som jag vill och det finns inget gott att äta. Stressar iväg till stallet där en hög otåliga hästar bankar och slår. Brallarn ger skäl till sitt namn och drar iväg i full kareta i hagen med grimma och allt kvar varpå han sliter sönder grimskaftet och vägrar bli tillfångatagen från sin frihet. Efter en liten kamp lyckas jag ändå hinna klart i stallet och hinna med bussen så jag slipper frysa ihjäl och antagligen köra i diket på väg till tåget. Väl bussen blir jag sänkt till botten och på tåget blir jag väckt ur en mysig sömn av en grinig konduktör.

Under min promenad till skolan får jag rysningar, inte bara av kylan som oinbjuden tränger sig på, utan av musiken som ljuder i mina öron. Vackra toner som gjorde min morgon lite ljusare och lite bättre. Jag är otroligt tacksam till det organiserade ljudet.

Sen att jag har en stor fet klump av något som vill ut är en annan femma.


trettiotre dagar

.
Puss på kvällen igår!

misslyckad

Känner mig ganska misslyckad. Sovit bort både filosofi och psykologi. Drömmer mig bort, vill bara in i framtiden. Vill att många olika dagar ska gå jättesnabbt. Två, tre, sju, tolv, tjugotre, trettioåtta, fyrtionio.
Usch vad jag saknar dig ♥
.

lyckliga stunder

Efter tre dåliga dagar behöver jag definivt lite sånt här ♥
.

längtan

Efter en dålig dag idag igår så behöver jag lite sånt här idag
.
.

RSS 2.0