Bebiskärlek

Så skönt att under nästan en hel dag få tänka på något annat. Har spenderat hela dagen ute på Ekerö med världens sötaste unge. Vi har dansat, lyssnat på Bieber, ätit, kollat på film och sjungit. Kunglig dag. Vad jag skrattade när hon höll min iPhone som en snuttefilt när den spelade Bieber. Sötaste, bästaste Moa. Det är helt sjukt vad jag älskar dig!


Älskade Jussing-maffian

Jag har haft en supermysig dag med min fantastiska familj. Julkänslan har legat på typ noll men det gör liksom inte så mycket längre för det är så bra när alla är tillsammans för en gång skull och bara pratar och har det bra. Att vi ger varandra presenter är ett plus i kanten och det är riktigt roligt att göra teater för barnen med tomten. De tycker det är så spännande så man nästan blir som ett barn själv. Det kommer ändå aldrig bli som min barndoms jular igen och det är mening att försöka få det att bli så heller. Det är bra som det är nu också, ändå.

Jag var så nöjd att det gått en hel dag utan att jag tänkt på dig. Men så blev jag ensam, och kan inte sova. Då blir det som det blir. Åå kan det inte bara bli bättre snart? I'm losing my mind. Och du märker det inte ens det är det som är det värsta. Fuck it..

Har hur som helst haft en väldigt bra dag allt som allt. Massa kärlek till min fina familj, jag älskar er alla.


Som en kniv i magen

Jag saknar dig även fast du sitter bredvid mig, saknar dig så mycket så det gör ont i hela kroppen. Att något så nära kan vara så långt bort, att du kan vara så långt bort. Du är inte här längre och allt det här är svårare än vad jag trodde.

Nu förstår jag vad alla kärlekstexter handlar om. Jag trodde jag förstod förut men nej, nu förstår jag hur det är att vara heartbroken på riktigt. Jag har ju varit med om roligare saker...

För att byta ämne totalt är det ju julafton idag (igår eftersom klockan är halv fyra på natten) men jag har bara firat lite mini eftersom min julafton inte är förrän på onsdag. Fick en spadag av min bästa fru i Sigtuna, så galet välbehövligt när vi haft så mycket att tänka på båda två och jobbat så sjukt mycket. Jag älskar dig och tack för att du alltid säger vad du tycker och för att du alltid finns för mig. Du är nästintill perfekt.


Älskade guldklimp

 
Allting har ett slut, men att fatta beslutet om det ska ta slut eller inte kan vara det värsta som någonsin hänt. Jag vet inte om jag är redo, eller så är jag det. Som det är nu skulle du kanske må så mycket bättre hos någon annan som bryr sig mer om dig. Jag älskar dig så otroligt mycket och det kanske är just därför jag måste släppa dig.
 
Skjut mig hellre. Jag vill inte fatta ett beslut för hur ska jag någonsin kunna klara mig utan dig när du gör mig så lycklig? Och när du gjort så mycket för mig, jag är skyldig dig så mycket. Du har räddat mitt liv, för utan dig vet jag inte var jag hade varit idag. Du finns alltid där. Alltid när jag behöver dig är du där, med ditt varma hjärta och dina snälla ögon. Var hittar man Brallan som passar på Allan? Det är ju vi, du och jag. Får gråten i halsen bara jag tänker på att skiljas från dig min fina prins.

Kyss mig

Saknar både det ena och det andra. Inser samtidigt att Kyss Mig är en ganska fantastisk film. Inser dessutom mer och mer (ju längre filmen går) att kärlek kan vara så fruktansvärt oförutsägbart och hemskt och fantastiskt. Konstigt hur det kan vara så olika, konstigt hur man kan vilja ha något så mycket och när man väl får det så kan det bara bli så jävla skitdåligt av alltihop. Man kan inte hjälpa vem man blir kär i. Det bara uppstår något mellan två människor, när ska folk börja förstå det??

Och på söndag kommer min älskade, fina, Veronika hit! Så ska vi mysa som bara vi kan för det behövs big time.


Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag vill ha det sagt, i den mörkaste natt finns ibland inget ljus ingen tröst du har så fel Man får skrika sig matt, man får gråta sig trött, ta sig igenom sin natt till en morgon, så fel Inget stort att vara stor, Ingen styrka i stark, var hur ledsen du vill det här är så fel
Vilka ord, vilken lögn.
 
 

Nu mås det!

Mina bästa tjejer <3


Nya lyan

Andra natten i lägenheten nu då! Vingar kämpat hela helgen och kommit i ordning med det sista idag. Underbar känsla att ha sitt alldeles egna! Dock sov jag kasst första natten då katten (som fick följa med!) har hållit mig vaken då han inte riktigt kommit till ro än. Men den här natten hoppas jag på bättre sömn. Har dessutom haft en stressig, men rolig, dag på jobbet så jag och kombon är helt utslagna!

Men känslan att sätta sig i SIN soffa, laga sin egna mat och inreda precis som man själv vill, göra som man vill och äta som man vill utan att någon kommenterat det. Underbart. Jag känner också redan hur relationen till mina föräldrar är mycket bättre sen jag lämnade mitt barndomshem för typ ett dygn sen haha..

Utsikten just nu från sängen!


RSS 2.0