LW in ma heart

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.

Det är som att vinka åt en blind, som att skrika åt en död.

en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår o jobbig grej

din skönhet är en lyckans miljonär

den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Det var bara det jag ville säga liksom.de är jag behöver

Så fort jag känner mig lite stressad, har tråkigt eller bara känner mig lite allmänt nedstämd så är musik allt som behövs. Jag pluggade in Coldplay's Life in technicolor ii i öronen och jag känner mig redan lite lättare om hjärtat.

Sen att min snygging sitter och sjunger svinfalsk, men samtidigt underbart, på samma låt bara några meter bort gör inte saken värre ;)

gravity release me and don't ever hold me down

Make me smile baby

till er, mina bästa korvar

Jag vill bara säga att ni är något bland det bästa som någonsin har hänt mig, med er kan jag vara mig själv till hundra procent. Det är en sådan lättnad att få vara med er, att veta att jag inte har några krav på mig att vara på ett visst sätt, det faller sig liksom naturligt. Att få skratta mer er är det bästa jag vet. Att få trösta er när ni är ledsna känns bra, (missförså mig inte) att få krama er såp hårt som jag bara kan är guld. Ni är liksom mitt allt typ. Jag vet inte vad jag skulle gör utan er?
Lite mer än ett år har vi känt varandra, men det skulle precis lika gärna kunna vara hela livet. och jag vill säga att vad ni än gör, vilka val ni än gör, vilka situtioner ni än hamnar i så står jag vid er sida. Redo att fånga er när allt annat sviker. För jag sviker er inte, jag lämnar er inte kvar. När ni mår dåligt, mår jag dåligt, när ni är glada, är jag glad. 
Jag kommer alltid finnas där. Just call out my name and I'll be there.

jahapp?

Känner mig mest lite, jahapp..?

Nollställd.

Jag vill tillbaka till Coldplay och jag vill att Annagrr ska vara här och krama mig lite.
Nej, nu ska jag läsa lite HP för fjärde gången. Jobbigt? Aa.

vill ha dig i mörkret hos miig...

...tiden den stannar när vi rör vid varaandraa. Åh jag lättar jag flyger jag svävar fram, det får aldrig ta slut.

Så fort jag ser dig så vill jag bara kasta mig över dig, men ändå mår jag samtidigt så fruktansvärt illa och vill bara fly därifrån. Jobbigt läge liksom, det är svårt att få någon ordning på det. Det är svårt för mig att vinna kampen som ständigt pågår inom mig. Den ena sidan säger "äh, glöm det, det är omöjligt, det kommer aldrig gå, han är för bra, du är ful och lalalalala..." medans den andra sidan säger "men vafan, shape up! Satsa, lev livet, du lever bara en gång och om du nte gör något så kommer du ångra dig!" Men det är ALLTID den första sidan som vinner, fyfan.

Malin VS Hjärnspöken 0-10000000

My god, nu får jag skärpa mig!

AllanTheMan

Min pålle är bäst ingen protest!
Idag hoppade vi en omhoppning på 1.20, ingen av oss har tävlat den höjden förut, med fyra fel! Tummen upp för det liksom :) Älskade Pålle ♥

get me good and drunk

Ungefär så.
Jag vill bli full, totalt tankad, så allt blir bra, så allt är roligt. Så jag inte behöver tänka. Jag vill slippa fundera så mycket, jag har inte gjort tillräckligt mycket idag för att slippa fundera. Jag har inte hört era skratt idag, ni som alltid gör mig så glad, som får mig att skratta tills jag gråter, som får mig att känna mig tryggast i världen, er som jag älskar.
Det är för övrigt bara jag som står ivägen för mig själv, det är bara mina hjärnspöken somsäger åt mig att jag är dålig. Jag kanske har någon slags sjukdom? Något fel är det i alla fall. I mina ögon är du gud, du lyser. Och jag är en liten skit, en tönt som du borde stampa på, hoppa så hårt du kan på tills jag är totalt tillplattad. För det är så jag känner mig, som en pannkaka. Det är där jag hör hemma, på marken, under alla andra. För jag är ju sämre än alla andra, lite fulare, dummar, lite mindre liksom, eller hur? Det är det som min hjärna skriker åt mig varje dag.

jag står faktiskt snart inte ut

Snälla, ge mig mod, någon? Jag är ju för patetiskt sorglig, eller hur? Jag står faktiskt snart inte ut längre, jag går ju sönder bit för bit.
Jag älskar er, E o V <3

memories

Idag åkte jag förbi min gamla skola, den gula, fina, gamla byggnaden som jag har vuxit upp i på ett sätt. Fotbollsplanen, kullen, pingisboden, gräsmattan. Allt, det ger mig så fina minnen. Där vi så många gånger spelat fotboll, handboll, lekt häst, lekt affär, snackat skit och hängt efter Ruppe. (a) 
Jag saknar det så mycket, allt var så enkelt, när man gillade någon så skickade man en kompis med en lapp som sa "får jag chans på dig?" med en ruta att kryssa i ett "ja" eller ett "nej" eller ett " kanske". Hur gulligt är inte det liksom? :) Nu måste man ta kontakt, gå på"dejt", nervösa ihjäl sig och bara må allmänt dåligt oftast över hur komplicerat det är. Suck.
Men jag har haft en underbar dag, ♥

underbar kväll, ♥

Jag har, i en hel vecka, gått runt och varit sugen på godis, choklad, fetmat och ja, hela rubbet liksom. Ingen mens har kommit och jag har undrat vad det har hänt med mig..? Men så idag, då kom den... Jävla skit, jag hatar lingonveckan! :(
Men igår, det var den bästa kvällen sen Coldplay ♥ Lovely. 
 • Skratt
 • Pinsamheter, bigtime
 • Gå massoor
 • Vin
 • Kultur
 • Afrikansk dans
 • Kramar
 • Pussar
 • Random människor
 • Lååånga toalettköer
 • Arga människor som INTE uppskattar att man sminkar sig på toan när det är en mil kö... (undrar varför?)
 • Lycka i massor
 • Kärlek i massor 
 • Godisremmar
 • Poliser i söta reflexvästar
 • Fulla gubbar i massor
 • Snygga pojkar ♥
 • Tåg- och bussresa
 • SKÖN säng
I like ♥

förlåt för att jag tjatar

men ni måste lyssna på det är klippet, det får tårarna att rinna... 

en stund av njutning

och nej, jag pratar faktiskt om choklad.
Utan idag, när skrittade av en av pållarna. Så hörde jag hur tyst det var, inte ett ljud förutom hans steg mot marken och ett mysigt knarr från sadeln. Jag tillät mig själv att bara sluta ögonen, gunga med, låta hästen gå som han ville och bara njuta av hur tyst och skönt det var. Slappna av till hundra procent, vilket inte är ofta jag gör, alltid är det någonting att oroa sig över eller stressa efter. Nu var det inge beskymmer som tyngde, bara njutningen av tystnaden i några minuter. Då tänkte jag att jag faktiskt har det väldigt bra. 

Er musik räddar mig. Jämt. Tack.
Sen är mina vänner guld värda. Eller ja, mer än guld värda. För er skulle jag göra vad som helst.
Viva La Coldplay. ♥

UNDERBART

Den lyckligaste jävla kvällen i mitt liv, jag suger fortfarande på karamellen. Mina läppar kröks i ett leende vare sig jag vill eller inte när jag ser på de små filmsnuttarna med den sämsta tänkbara kvalitén. Men jag känner fortfarande musiken i hjärtat och jag känner det pulserande, svettiga och kärleksfulla fortfarande. Tack Coldplay för att ni ger mig lycka <3

return of the hjärnspöken?

Har suttit och läst lite gamla inlägg från blogen som till stor del handlar om kärlek, kärlek och åter kärlek. Nu funderar jag på om mina hjärnspöken kanske är på väg tillbaka? Jag har känt mig väldigt glad, stark och välmående de senaste veckorna, men nu vet jag inte vad jag tycker. Är jag på väg ner i en svacka nu igen? Jag vill inte och, framförallt, jag kan inte vara deppig. Jag "måste" vara glad, får väl vara glad på utsidan helt enkelt. Men går det egentligen?
Jag känner att jag verkligen skulle behöva ett lååångt samtal med Macke, men klockan är 23.30 en måndagkväll, tror inte han är så himla pigg på att prata... E o V är väl lite dragna vid det här laget så ingen idé att försöka ha några deeptalks med dem just nu. 
Usch, varför ska livet vara komplicerat? Kan man inte bara få leva?

:')

You're my heroglädjerus för 300 kr

Jag hittade idag världens underbaraste klänning slash tröja. Från Weekday. När jag provade den så tvingade den mig att köpa den, jag kunde faktiskt inte låta bli... 
Så idag fick jag glädjerus för 300 spänn, det var det värt (y)
Och snart är det lördag och då ska jag tävla tjoho! (värd helg<3)

Malin kommer ut

Nu har jag fått för mig att berätta några saker om mig,
så, här kommer några sanningar om Myself:
- Jag ÄLSKAR Lejonkungen.
- Jag sjunger högt, fult och gällt när jag kör moppe.
- Jag har svårt att sova utan att lyssna på VÄNNER.
- Jag är beroende av att höra ljud hela tiden.
- Jag är egentligen väldigt social, men tyvärr väldigt blyg.
- Jag är ett riktigt godis- och glassmonster.
- Jag gråter till Disneyfilmer.
- Jag sover fortfarande med gossedjur.
- Jag är otroligt, fruktansvärt lat.
- Jag är väldigt ytlig och ganska fördomsfull...
- Jag tycker att det sexigaste jobb (för killar) är polis och brandman ;)
- Jag bryr mig väldigt mer om andra än mig själv, jag kommer i sista hand. 
- Jag älskar barn.
- Jag knarkar Coldplay.
- Jag vill tatuera in "Viva la vida" i nacken på min 18-års dag.
Ja, jag bara kände för att lätta mitt hjärta lite, det finns mycket emr kul att skriva men nu ska jag käka så det får väl bli ett inlägg nummer två isåfall :)

RSS 2.0