Allra käraste syster

Nu sitter jag på Norrköpings tågstation, med en kaffe i handen och Håkan i öronen. Har haft en sån skön dag hos min fina tjej och en himla fin kväll igår med musikal, släktmys och vin och prat i natten. Så jävla rätt bara.


Mitt allt


Så saknad


Jag vet inte vad jag försöker säga så bara lyssna på stråkarna

En bild säger mer än tusen ord, så mycket mer jag skulle sagt till dig. Tack för att du räddat många tunga dagar och får mig att inte känna mig ensam.


För bra för att vara sant.

Efter en tuff vecka värker hela min kropp. Ändå har jag känt mig så lycklig ett tag nu, men så skulle jag inte få ha det länge. Smack, bom, bang. Ner på jorden. När jag kom till stallet idag var min älskling halt.. Och set gjorde så ont i mig så jag grät i säkert en timme. Jag är så orolig för honom, att det ska vara något allvarligt. Allting som hände med Sellie har gjort mig nojig.

Så min fredagskväll, som skulle spenderas i stallet med tävlingsförberedelser, spenderad istället ensam i soffan. Dock med stampe som sällskap och B&J, choklad och Sagan. Nej jag är inte alls deppig, absolut inte. Så nu håller jag alla mina tummar jag har för att prinsen är bättre imorgon! Jag har verkligen inte gjort något för att förtjäna det här, så som jag kämpar. Fan heller! Skickar massa kärlek till min ögonsten och hoppas det hjälper.


Kärlek skonar ingen

Så mycket vackert. Och speciellt. Och alldeles fantastiskt. Alla de som inte förstår Håkans storhet är inte ens värda att lägga tid på. För satan vad bra det här är. Varje ord, varje ton. Hur tonerna går in i varandra och stiger till en helt fantastisk upplevelse. Det är magi! Och är helt tagen och lycklig. Behöver jag säga att jag grät?


Handy woman

Tänk så mycket man hinner när man går upp tidigt! Klockan ringde sex imorse, iväg till jobbet, gick 3,5 km pw, åt gofrulle, tränade och så lite dusch på det. Sen jobb i några timmar. Hem, hämta tvätt, iväg till stallet för att hämta transporten, hem till odensala, byta däck, tvätta transporten och köra några maskiner tvätt. Nu sitter jag i min älskade gröna soffa i ett kalt vardagsrum och väntar på alla tvättmaskiner som ska bli klara! Juste, sen ska jag gratis-äta också!

Bra tisdag.


Valborg

Provsmakar livets heroin, om du vill ha en idiot lägg din hand i min. Du kanske aldrig nått dit du vill nå men du når mig. Du kanske aldrig får den du vill få men du får mig.

Håkan du har än en gång gjort det, förtrollat hela mig, ända in i själen. Jag är på nytt förälskad och jag kan knappt bärga mig tills att jag får se dig igen och försvinna bland tonerna.


Jag älskar dig, av hela mitt hjärta

Världens vackraste, finaste och bästa kille. Den största kärleken i mitt liv. Mitt allt, på riktigt. Och nu ska jag sluta förstöra gör mig själv, en gång för alla.


En såndär rusig sommarkväll

The brightest lights cast the darkest shadows. And that's where I'll be found for what's hiding by the morning will be chased by daylight's hounds.

Jag har hittat så mycket ny, fin musik. Lena röster och vackra toner. Det får mig att längta till sommarens toner i nätterna. De sena kvällarna med alkohol bubblandes i kroppen och lite kärleksrusig. Gärna med en hatt på huvudet och ett par slitna converse på nakna fötter och brunbrända ben. Det är bara 60 dagar kvar till älskade Håkan, min kung och Gud. Till euforin och dansen. Och innan dess är det Springsteen, hur bra? Det får mig att överleva dagarna.


Aldrig utan dig


RSS 2.0